Wkanl

Hoe maak je een goede winst te maken op school

Ooit gedroomd van het maken van tonnen geld? Niet oud genoeg om een ​​baan te krijgen? Volg dan deze eenvoudige gids om geld te verdienen!

Stappen

Hoe maak je een goede winst te maken op school. Bespaar zo veel mogelijk geld, maar niet al je geld te investeren in deze.
Hoe maak je een goede winst te maken op school. Bespaar zo veel mogelijk geld, maar niet al je geld te investeren in deze.
 1. 1
  Bespaar zo veel mogelijk geld, maar niet al je geld te investeren in deze.
 2. 2
  Kopen wat populair is en wat studenten nodig hebben, zoals gom, potloden, frisdrank, chips of snoep is. Proberen vast te houden tot slechts enkele producten of het overweldigend wordt. Als je eenmaal een goede winst die je kunt uitbreiden naar meer producten.
 3. 3
  Doe wat onderzoek: Studie en ontdek de merken van uw product en aroma's van uw product dat u verkoopt dat consumenten genieten en bereid zijn te betalen voor. Vraag het maar aan mensen of ze een bepaald product zou kopen van je.
 4. 4
  Wees creatief met uw producten (i. E. Potlood shooters, locker hangers, origami ninja sterren, ETC....) dat is het soort van ongewone dingen die school kinderen liefde te kopen.
 5. 5
  Ga naar buiten en kopen wat je nodig hebt, en alleen beginnen met een beetje het geval je gepakt wordt. (Aanbevolen set-up: 2 6-packs van frisdrank, ongeveer 3 pakjes kauwgom, een zak met gemengde snoep, en een klein hersluitbaar zakje om de items in te voeren).
 6. 6
  Mensen benaderen, en vragen of ze graag uw merchandise te kopen. DO alle spraakzaam NIET krijgen wanneer de werf toezichthouders zijn in de buurt, hoef je niet wilt dat ze iemand vertakken zien over geld aan u.
 7. 7
  Als je goede vrienden laten rond gaan en laat hen uw merchandise te verkopen. Als ze terugkomen met geld en het is allemaal daar betalen ze. Dit is een gemakkelijke manier om uw inkomen te breiden. WAARSCHUWING: als je vrienden niet betrouwbaar zijn, kunnen ze het geld voor zichzelf houden!
 8. 8
  Als uw bedrijf krijgt populair, je wilt dat mensen beginnen met het naderen van u!
 9. 9
  Verkopen bij de lunch, mensen hebben geld klaar.
 10. 10
  Bijhouden van uw winst: houd een notaboek van wekelijkse winst en ontvangsten van voormalige klanten. Dit zal je helpen te zien verkooptrends
 11. 11
  Geniet van uw winst.

Tips

 • Als je een persoonlijke telefoon (GSM), vertellen mensen om tekst die u op wat ze zou willen, of ze kunnen bestellingen plaatsen.
 • U kunt ook het hele pakje kauwgom voor een hogere prijs te verkopen.
 • U kunt ook specials zoals koopt twee krijgen een gratis of lager de prijs van elk item het meer de klant
 • Bij het kopen en verkopen van chips, koopt de big bags voor ongeveer 5€ 0,50. Doe de chips in kleinere Ziploc zakken, en te verkopen elk van deze voor 50 cent, een winst gemakkelijk maken.
 • Als u in de buurt een winkel die buitenlandse frisdrank verkoopt leeft u misschien in staat zijn om de frisdrank te kopen voor ongeveer een dollar of zo en dubbele of zelfs verdrievoudigen uw geld.
 • Koop een bos van verschillende soorten frisdrank (12 pakken), en vraag de dag voor wat mensen willen. Vervolgens verkopen de volgende dag.
 • Bij het kopen en verkopen van frisdrank, kopen in zes packs en verkopen elk frisdrank voor een dollar tot bijna het dubbele van wat je begonnen bent met (beginnen met het kopen van een 12-pack voor 5€ en verkopen elk van hen voor een dollar. Uw inkomsten zal 10€. uw winst zal 5€ dat is het geld dat u daadwerkelijk te maken.)
 • Kopen in bulk. Op plaatsen zoals Costco en Sam's Club kunt u grote hoeveelheden artikelen voor goedkopere prijzen te kopen.
 • Bij het kopen en verkopen van kauwgom, kauwgom kopen in stappen van 5. 5 Gum is geweldig voor de verkoop want er is 15 stuks en veel mensen vinden het geweldig.
 • Als je kwitanties te geven aan klanten, het helpt u bij het bijhouden van de verkoop te houden en als uw klant krijgt iets ergs zij kunnen aantonen dat zij kochten ditzelfde product dat ze willen hun geld terug. Wees eerlijk en terug te keren hun geld.
 • Breng een kleine koeler met een zak ijs erin om 3-4 frisdrank in te doen. Extra voor een koude frisdrank vs een warme.

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van de concurrentie! Een andere jongen uit je school kan deze zelfde gids gebruiken.
 • Dit kan tegen schoolregels. Je ouders misschien niet goedkeuren van het ofwel.
 • Dingen die zware, omvangrijke of kwetsbare zijn niet goed te proberen uitvoeren rond school in het geheim. Je wilt niet te verkopen gemalen chips, en je wilt niet te voeren rond een reusachtige vuilniszak vol met iets niet. Niet echt onopvallend.
 • Verkopen dingen goedkoop! Niemand wil een 5€ frisdrank!
 • Als u een familielid die gaat naar dezelfde school, proberen en houd uw bedrijf geheim. Als ze erachter komen, kunnen ze je chanteren of je ouders vertellen.
 • Als je een trouwe vriend, zet je "opslag" in hun locker / rugzak. Op die manier, als je gepakt wordt, studenten / docenten zal niet je stash vinden.