Wkanl

Hoe om geld te besparen als een kind

Ooit nodig wat hulp sparen uw geld? Hier zijn enkele ideeën die u kunnen helpen!

Stappen

Hoe om geld te besparen als een kind. Erachter te komen wat je wilt doen met het geld dat je bespaart.
Hoe om geld te besparen als een kind. Erachter te komen wat je wilt doen met het geld dat je bespaart.
 1. 1
  Erachter te komen wat je wilt doen met het geld dat je bespaart. Knip een foto van een item dat u wilt aanschaffen en de prijs van een catalogus of tijdschrift en plak het op de muur in je kamer of ergens waar je het vaakst te zien.
 2. 2
  Krijg een spaarpot of andere vormen van opslag. Portefeuilles misschien niet de beste keuze zijn als ze u verleiden tot het besteden van uw geld vanwege de draagbaarheid.
 3. 3
  Zoek een plek waar je niet in de verleiding komen om te kijken naar uw geld te verbergen voor jezelf. Als uw geld is in de open lucht, zou je in de verleiding om it. broer, zus of kast ouders doorbrengen kunt nice.That manier zult u er naartoe te gaan om geld te besteden zijn. Zorg ervoor dat uw broer of zus zal het niet nemen!
 4. 4
  Vertel iemand die je opslaan van uw geld, zodat zij u kunnen houden van het uit te geven. Zorg ervoor dat u vertrouwt deze persoon.
 5. 5
  Vergeet niet dat elke cent telt. Het is net als 100.000 mensen die zeggen dat hun stem er niet toe. Samen kunnen ze een verschil kunnen maken.
 6. 6
  Als je gaat om te hangen met je vrienden, raden jullie iets dat niet gepaard gaat geld uitgeven als het gaan naar het park, of voetballen doen. Ook als je op een vrienden huis of in uw eigen huis in plaats van het kopen van een water in de winkel voor 5€ 0,50, bespaart het geld en neem de reis naar uw huis of gewoon leidingwater drinken. Het is gratis!
 7. 7
  Zakgeld moet verstandig worden besteed. Het uitzoeken van een aangewezen hoeveelheid per week te besteden, en maken het een zeer klein deel van uw spaargeld.
 8. 8
  Stel een budget. Zien hoeveel je verdient voor een week, en hoeveel u uitgeeft. Zetten waar u het kunt zien.
 9. 9
  Tel al het geld van uw spaargeld. Noteer deze gegevens en komen met een doel waar je graag ontmoeten. Het hebben van een doel in het achterhoofd zal sparen eenvoudiger.
 10. 10
  Kinderen die te jong zijn kan geen baan, maar je kunt altijd doen klusjes als je een kind bent. Vraag bijvoorbeeld je moeder "Kan ik de afwas doen voor een hele week en betaald krijgen een paar dollar?"
 11. 11
  Doe je ouders boos op je broers en zussen als hun kamer niet schoon? Bieden om de kamer van je broer of zus voor je geld schoon te maken. Als je broers en zussen geen geld hebt, vraag dan je ouders of ze je zullen besteden aan uw broer of zus kamer schoon te maken.
 12. 12
  Als u woont in een buurt / onderverdeling, maak een limonade staan, of verkopen candybars die je niet wilt. Als het winter tijd waar u woont, kunt u altijd bieden buren en ouders om schop sneeuw.
 13. 13
  Vraag uw grootouders of andere familieleden, indien zij nodig hebben vacatures op gedaan. Het kan makkelijker zijn dan het krijgen rond je ouders.
 14. 14
  Koop nooit food items die u wilt met uw geld bespaard, want ze leiden je om meer te kopen, mits je doel is niet het kopen van een voedingsmiddel je naar verlangde.

Tips

 • Geef uw geld niet buiten uw huis. Door hem binnen heb je automatisch geen geld om die dag door te brengen.
 • Als je geld elke keer zie je een familielid krijgen, bespaart dat geld ergens scheiden en breng je zakgeld in plaats daarvan.
 • Als u losse hebt veranderen opslaan en naar Krogers of Walmart. Ze kunnen machines die munten te zetten om geld te hebben.
 • Sommige grote manieren om geld te verdienen:
  • Gras te maaien.
  • Echt goed aan je ouders of wie geeft u uw zak geld (als je zakgeld) en vraag om een ​​loonsverhoging.
 • Geef een van je giftcards om moeder of vader te gebruiken, maar ze hebben om u de hoeveelheid geld die de kaart waard was.
 • Als je een talent zoals bijvoorbeeld het spelen van de gitaar of dansende mensen te laten betalen om het te doen.

Waarschuwingen

 • Probeer te bazig of veeleisende niet te horen wanneer mensen vragen of ze je zou betalen voor een baan. Dit kan betekenen dat u minder kans op het verdienen van geld van degene (n) hebben. Wees voorzichtig!