Wkanl

Hoe om snel rijk te krijgen als je een kind bent

Zie je iets dat je absoluut wilt in de winkel. Echter, heb je niet genoeg geld hebt recht dan om het te kopen. Als je wilt weten hoe je geld te krijgen snel naar iets wat je wilt kopen, dan aarzel dan niet om verder te lezen.

Stappen

Hoe om snel rijk te krijgen als je een kind bent. Vraag of je iemand die je kent kan helpen.
Hoe om snel rijk te krijgen als je een kind bent. Vraag of je iemand die je kent kan helpen.
 1. 1
  Vraag of je iemand die je kent kan helpen. U kunt proberen babysitten, of hen te helpen rond het huis, en meer afhankelijk van hoe oud je bent.
 2. 2
  Doe wat klusjes rond het huis. Je ouders zou kunnen geven u een vergoeding. Een hoge vergoeding zal werken voor snel rijk. Klusjes ongevraagd zijn geweldig bonuspunten. Zelfs als je vijf dollar per week, weten dat dit geld kan oplopen zeer, zeer snel.
 3. 3
  Vraag ouderen als je geen harde werk voor hen kan doen die ze zelf niet kunnen doen. Probeer het maaien van hun gazon bijvoorbeeld. Probeer ook te doen werken in de tuin voor een arts als ze zijn meestal erg gul!
 4. 4
  Bellen een nieuws-agent en vragen om kranten te leveren voor een prijs.
 5. 5
  Verkoop je kunstwerk. U kunt tekenen verbazingwekkende foto's voor mensen, misschien, als je een goede kunstenaar. Als je niet goed in het kunstwerk, dan is deze optie niet zal werken.
 6. 6
  Maaien, harken, of auto's wassen voor een goede prijs.
 7. 7
  Huur een hogedrukreiniger voor het weekend. De huurprijs zal ongeveer 40€ kost. Krijg afspraken van tevoren om zoveel opritten als je kunt doen en prijs van het op ergens rond de 40€ per stuk en u zult rijk in het weekend zijn. Let op: een hogedrukreiniger kan pand, splash vuil schade aan auto's, en gekwetst mensen de ogen en dergelijke, dus als u besluit over het doen van deze stap, wees voorzichtig bij het gebruik van de hogedrukreiniger en niet spelen met het.
 8. 8
  Start een begeleiding bedrijf voor 5 dollar per uur. Dit is een effectieve manier om geld te verdienen en het werkt echt goed als je bent uitstekend in (een) bepaald schoolvak (s), zoals rekenen en taal.
 9. 9
  Controleren op veranderingen in de auto en onder de bank. Je weet nooit wat je zou kunnen vinden! Kijk overal voor kleingeld. Maar zorg ervoor dat je ouders niet van plan om die extra verandering gebruiken.
 10. 10
  Clean werven. Vegen de trottoirs, oprit en straat naast de stoep voor mensen.
 11. 11
  Als je weet hoe je geen instrumenten (gitaar, drums, piano, etc.) Spelen adverteren om anderen te leren voor 5€ -10€ per week.
 12. 12
  Maak een website die iets dat je weet is waanzinnig populair is voorzien, en hebben een sectie van uw website gewijd aan een fanclub voor het ding / dier / eten etc. Vraag aan mensen uit te nodigen voor€ 15 per persoon, en voila! Je bent rijk, als mensen denken dat het de moeite waard is! De meeste van de populaire website namen zijn al in gebruik, maar als je denkt aan een goed dat niet in gebruik is, dan is uw website kan een hit worden!
 13. 13
  Als u bieden entertainment (het spelen van een instrument, dans, zang, etc) gaan in een openbare ruimte en stak een hoed en een teken om uw reclame 'act.' Cheesy Dit klinkt misschien kunnen mensen geven je een beetje geld als je goed genoeg bent. Ze zullen waarschijnlijk alleen geven je veranderen, maar je kan veel maken, als je houd het op. Zorgen op voorhand dat de locatie maakt dit soort activiteiten, zodat je uiteindelijk niet in de problemen.
 14. 14
  Krijg je ouders om je een grotere toelage te geven. Als u niet een uitkering hebben, vragen om een, maar niet de moeite je ouders. Om je ouders te overtuigen dat je een grotere toelage, doe uw klusjes extra goed, doen extra klusjes die je niet echt nodig om te doen, maar moeten worden gedaan, en zijn super behulpzaam verdienen.
 15. 15
  Probeer iemand te vragen of je kunt voor extra geld. Zoek uit wie gaat op vakantie of gewoon weg te gaan voor de dag en bieden om te zorgen voor hun huisdier voor de dag / duur van hun vakantie.
 16. 16
  Opent een winkel op CafePress en te verkopen artikelen. Een weinig alternatieven eBay zou zijn, Kijiji, of Facebook werf verkoop.
 17. 17
  Start een youtube serie. Als je populair, kunt u een aanvraag voor het partnerschap programma en krijgt betaald (als je jonger bent dan 18, zal je e-mailadres van je ouders wel nodig).
 18. 18
  Kijk of lokale bedrijven die u zou betalen om hun bedrijf te promoten of zelfs voor hen werken.
 19. 19
  Verkoop oude mobiele telefoons, mp3-spelers, enz., Die u niet meer gebruikt. Ze zijn eigenlijk nog steeds waardevol! Just er zeker van zijn dat je alle nummers van de MP3-speler, en de contacten af ​​van de oude telefoon. Als je dat niet doet, zal de koper echt worden verward met rare gesprekken en nummers die ze niet willen.
 20. 20
  Koop meerdere verpakkingen van snoep voor 50 eurocent en verkopen ze op school (of buiten Walmart, limonade en snoep stand enz.) Voor 5€ per stuk, als je twintig verkopen in een dag heb je 15€.
 21. 21
  Verkopen dingen die je gedaan indien ze zijn echt goed.
 22. 22
  Geef typen lessen. Veel mensen weten niet hoe om te typen erg goed, dus je kunt ze voor 5 bieden diensten€ per les of 5€ 0,50 per uur. Als je niet weet hoe je nog goed typen, leren hoe je van een computerprogramma of een familielid / vriend.
 23. 23
  Leert iemand hoe je elektronica te gebruiken. Een computer is een goede zaak om iemand hoe te gebruiken te leren.
 24. 24
  Op een show in uw buurt. De vergoeding moet 5€ per ticket.
 25. 25
  Doe animatie commissies. Sommige mensen willen hun eigen animaties te hebben voor zichzelf, en als je weet hoe te animeren, kan een 30 seconde animatie oplopen tot 25€! Animatie is gemakkelijk te leren en is een geweldige manier om geld te verdienen. Beginnen te leren hoe te animeren door het verkrijgen van een eenvoudige animatie programma zoals Scratch.
 26. 26
  Heeft u een werf verkoop. Heeft u rommel die je niet nodig hebt of geen speelgoed dat je niet meer spelen? Verkopen ze! Een man's trash is een andere man schat. Als u woont in een appartement kan dit moeilijk. Als dat zo is, dan is contact met een vriend en vragen of je kunt 'lenen hun tuin' voor een dag.
 27. 27
  Verkopen dingen om een zending op te slaan. Je krijgt niet al het geld dat je normaal zou doen, maar de winkel zal u een winst geven als het goed verkoopt.
 28. 28
  Maak een bedrijf Als je weet hoe je bookmarks te maken, ze maken, en dan het opzetten van een stand aan de rand van uw tuin, of folders uitdelen op school (sommige scholen fronsen over dit wel).
 29. 29
  Ga rond uw woonplaats met een vriend en aanbod om klusjes te doen. Zien of er iemand hun auto te wassen of hun kind naar babysat bijvoorbeeld zijn behoeften.
 30. 30
  Babysit. Als je te jong bent, zijn helper van een ouder. Het is bijna alsof babysitten, maar de ouders zijn rond. Als je oud genoeg zijn, maar zijn niet getest neem een ​​klasse en worden gecertificeerd.
 31. 31
  Boodschappen te doen voor anderen. Dit werkt vooral als je een middel van vervoer, zoals een auto.
 32. 32
  Clean huizen. Reinigen van huizen kan verdien je geld in een paar uur, vooral als je een goede baan.
 33. 33
  Verkoop oude spullen bij garage sales.
 34. 34
  Ga naar de plaatselijke winkels. Om uw verdiencapaciteit geld rampage moet je posters zet op beroemde winkel mensen te adverteren zal uiteraard zien
 35. 35
  Als je echt goed in het nemen van foto's, dan kun je misschien in staat zijn om portretten voor familie nemen en vraag 5 of 10 dollar als ze echt goed in het nemen van hen.
 36. 36
  Maak powerpoints voor mensen. Als je zijn vooral goed in het ontwerpen van powerpoints, kunt u ze geven u informatie dan kunt formatteren een powerpoint van te maken voor hen. Vooral bij online sites zoals Odesk.com of Elance.com waar u freelance kan werken voor mensen als u wordt gekozen voor de baan.
 37. 37
  Als je goed bent in het schrijven, contact op met uw lokale krant, of schoolkrant, en vraag hen om je verhaal / verhalen te publiceren!

Tips

 • Niet eerst vragen voor het geld, zijn super beleefd!
 • Laat je niet verleiden om te stelen.
 • Neem altijd een telefoon met u als u babysit met minstens twee nood-contacten en een lijst van eventuele medische aandoeningen van de jongen (s) hebben.
 • Wees eerlijk. Als je sparen voor een Xbox zeg niet dat je probeert om dieren te redden, want als ze erachter komen, zullen ze niet opnieuw zaken met u te doen en u zult waarschijnlijk niet veel klanten na toesnellen. Dit is ook fraude en je kunt in de gevangenis voor zijn.
 • Met de diensten, tenzij u het maken van een bedrijf van te maken, vragen niet om geld of alleen vragen om een ​​zeer, zeer kleine hoeveelheid geld voor uw dienst, zoals 5€ of 5€ per dag. Op deze manier kunt u de praktijk en krijgen een reputatie onder de mensen in de gemeenschap, zodat u kunt een bedrijf te maken en zet potentiële klanten in klanten.
 • Wees vriendelijk.
 • Als u babysitten, hond-zit, of het zijn helper een moeder laat ze kiezen hoeveel je betaalt.
 • Verkopen dingen die je niet wilt op eBay of een andere online site. Je kunt ze ook verkopen tegen een werf verkoop.
 • Wees voorzichtig wanneer u probeert om geld te verdienen! Roken, illegaal gokken of drinken minderjarige: Doe niets dat onveilig is alleen voor het geld, zoals het niet te doen. Als je minderjarig bent, de mensen die je de sigaretten, alcohol, of het geld dat je hebt gewonnen in het gokken zal worden gearresteerd als de politie / wijk ontdekt gaf!
 • Als u een oudere familieleden en ze niet kunnen doen veel vragen om hun auto te wassen of doen hun kleren of schoon hun huis.
 • Vergeet niet om uw vrienden te vertellen, kunnen ze je helpen.
 • Alleen verkopen op school totdat ze je vertellen te stoppen. Ze zullen waarschijnlijk niet boos als je stoppen wanneer ze je te vertellen, maar als je verder je in tonnen van problemen kan krijgen.
 • Zorg ervoor dat u uw ouders toestemming hebben voordat ze naar huizen of verkopen van spullen.
 • Wees inventief! Mensen zullen betalen voor heel rare dingen.
 • Als je gaat om iets te verkopen, ga dan naar de huizen van een bepaald blok en reclame (of iemand anders het doet).
 • Gewoon niet duwen, of je zal niets krijgen!
 • Probeer niet om gewoon te verkopen aan iedereen omdat ze je niet zou kunnen betalen.
 • Probeer het verkopen van spullen op eBay, Amazon, of andere sites waar je spullen kunt verkopen.
 • Weet wat je niet kunt doen dat niet doen, dat wel. Het is illegaal om te gokken onder de 18 jaar in de meeste staten, en gokken is in sommige staten volledig illegaal.
 • Als uw bedrijf een hit wordt, proberen om nieuwe mensen aan te nemen en uitbreiden van uw bedrijf.
 • Ga niet naar de mensen huizen die je niet kent.
 • Maak koele ambachten en verkopen ze aan uw familie en vrienden.
 • Als je iets verkoopt die je maakt en het spreekt alleen tot bepaalde groep mensen proberen te verkopen aan hen!
 • Het zal je een lange tijd duren om zeer rijk te worden (ondanks de naam)

Waarschuwingen

 • Ga niet in het huis van iemand, tenzij je kent en vertrouwt hen.
 • Wees aardig voor de mensen die je vragen. Ze zullen niet huren als je gemeen en onvolwassen handelen.
 • Probeer niet om dingen te doen buiten je vermogen. Als u een £ 100 hond opladen in de weg na een eekhoorn niet kan beheersen, niet aan te bieden aan zitten voor de dame met de pitbull hond. Of als je een baby luier niet kunt veranderen, niet babysitten voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 • Praat nooit met vreemden of mensen die je niet bekend bent met.
 • Wees geduldig. Als je vraagt ​​je ouders je een grotere toelage te geven en ze nee zeggen, niet in paniek raken. Toon hen dat je niet een baby en je kunt volwassen zijn.
 • Als iemand in de buurt waar je bent het verstrekken van uw diensten handelt verdachte krijgt een vertrouwde volwassene.
 • Alleen heb een taak tegelijk of dingen kunnen uit de hand
 • Hoeft de deur niet naar de deur. Er zijn een aantal freaks die er zijn. Als je al doet, gaan met een ouder / voogd.