Wkanl

Hoe om geld te verkopen snoepgoed

Dit artikel gaat over de basisprincipes van de verkoop van snoep op school (of potentieel buiten de school) en het maken van een winst voor het bedrijf uit te breiden.

Stappen

Hoe om geld te verkopen snoepgoed. Beslissen hoeveel geld je zou willen.
Hoe om geld te verkopen snoepgoed. Beslissen hoeveel geld je zou willen.
 1. 1
  Beslissen hoeveel geld je zou willen. Nadat je deze look hebben gedaan bij verschillende opties op snoep. Laten we zeggen dat je 5 dollar en u wilt 10 dollar te maken, wat doe je dan? Je kon kopen 50 10-cent snoep en verkopen ze voor twintig cent, of 100 5-cent snoepjes en verkopen ze voor 10 cent, etc. Het is uw keuze. Als je niet denkt dat je een hoog volume kan verkopen, gaan voor snoep met een grotere winst en verkopen minder.
 2. 2
  De verkoop van merchandise aan mensen kan het moeilijkste deel zijn. Afhankelijk van de persoon die ze zou willen meer snoep dan iemand anders. Kies verstandig, probeer het niet te verkopen aan iemand die wil je oplichterij.
 3. 3
  Als je eenmaal hebt ingesteld met een aantal mensen die je verkoopt snoep, misschien komen ze terug met de vraag voor wat meer.
 4. 4
  Vraag hoeveel geld mensen bereid zijn te besteden als ze bieden om te kopen, en proberen te verkopen voor meer. Lager een beetje als ze niet bereid zijn te besteden zo veel, maar proberen te blijven in controle van uw prijzen.
 5. 5
  Koop duurder snoep te verkopen tegen hogere prijzen als je budget toeneemt. Dit zal verhogen van uw winst.
 6. 6
  Probeer en krijg een schare fans, niet alleen in uw jaar-groep, maar ook zowel de hogere en lagere. bv als je in jaar 10, te verkopen aan jaren 7,8, en 9, en ook 11.
 7. 7
  Je moet ook proberen om op te nemen wat je hebt verkocht, wat winst die je en ga zo maar door hebben gemaakt. Het helpt.
 8. 8
  Verkopen dingen die je denkt dat mensen willen op die dag (e. G als het een bloedhete dag dan dranken of blikjes drank verkopen echt goed).
 9. 9
  Verkopen afzonderlijke stukken kauwgom uit een pakje. Deze zijn gemakkelijk te verkopen, en kan een hoop geld te produceren. Als je weg kunt krijgen met de verkoop van kauwgom voor 10 cent per stuk, en een pakje kauwgom met 5 stuks kosten 17 cent, zult u gemakkelijk te maken 50 cent, of een netto winst van 33 cent.
 10. 10
  Verkopen dingen die je de meeste winst te maken op (e. G als je een pakje van 4 chocolade voor 5€ in een winkel te kopen, dan verkopen ze voor 50 cent per stuk en je zal 100% winst te maken).
 11. 11
  Krijg leveringen / voorraad te verkopen op school. Ga naar winkels zoals de 99C winkels of 5€ winkels. Ze hebben meestal goede deals op snoep en ze verkopen ook grote verpakkingen van snoep voor goedkope prijzen.

Tips

 • Als je gaat om te beginnen met nieuwe items te verkopen en je bent niet zeker of mensen ze zullen kopen, dan maar een paar te kopen om uit te testen of ze goed verkopen. Als ze dan kopen meer de volgende dag.
 • Krijgen snoepjes die de aandacht zal trekken of zijn niet algemeen beschikbaar. (Bijvoorbeeld, Echt Fizzy Sorbet spul.) Mensen zullen niet weten waar je het hebt, en dus heb je "het monopolie" op dat punt.
 • Als andere mensen beginnen te verkopen dezelfde dingen als jij, lager uw prijzen een beetje, zodat mensen zullen in plaats van ze af te kopen je. Als je niet kunt veroorloven om uw prijzen te verlagen (bv. als je ze verlaagd dan zou je winst verliezen op de items) en ga dan naar verschillende winkels op zoek naar goede deals op hen, zodat u kunt ze goedkoper verkopen, maar nog steeds te maken fatsoenlijke winst.
 • Probeer het sparen elke dag. (Bijvoorbeeld als je 15€ op een dag, zet dan de helft van het in uw bank (of ergens waar je het kan redden) en de rest op meer spullen te verkopen). Als je dat elke dag dan zul je eindigen met een hoop geld in je zak.
 • Koop een heleboel snoep. Selling slechts 2 lolly's zal niet veel doen in een dag!
 • Tot handelen adverteren alsof je gaat om uw snoep eten en iemand zal je zien en wilt kopen.
 • U kunt snoep verkopen buiten de school als goed, door het opzetten van een stand en te verkopen. Dit kan beter werken met flessen drank, zoals water, thee of frisdrank in plaats van snoep. U kunt ook transacties te organiseren tijdens de schoolvakanties, en de producten daadwerkelijk verkopen na school. Dit is een goed idee als je school verbiedt verkoop.

Waarschuwingen

 • Weet je klas, verkopen niet aan verklikkers.
 • Geef nooit iemand snoep als ze willen om u te betalen de volgende dag - ze waarschijnlijk niet zal je het geld geven.
 • Zorg ervoor dat je niet maken het voor de hand snoep worden verkocht, dus zorg ervoor dat je hele formulier niet is het eten van snoep op hetzelfde moment, anders wordt het vrij duidelijk aan leerkrachten wat er gaande is.
 • Als je een behoorlijke hoeveelheid geld van transacties, te voorkomen investeert alles in een keer in nieuwe producten, zoals u wellicht niet in staat zijn om ze allemaal te verkopen en worden gelaten met veel snoep en weinig geld.
 • Als u niet toegestaan ​​om te verkopen op school, maar je nog steeds bent, dan niet doen, of doe het wanneer docenten zijn niet rond. Als je het doet, waar je gemakkelijk kan worden gezien dan moet je de consequenties onder ogen zien.
 • Vraag uw opdrachtgever voordat je dit doet. Probeer niet in de problemen te komen.