Wkanl

Hoe om geld te verdienen op de leeftijd van 13

Het maken van geld als je dertien bent is moeilijk, maar volg deze tips en je zult contant geld in een mum van tijd!

Stappen

Hoe om geld te verdienen op de leeftijd van 13. Start een klein bedrijf zelf.
Hoe om geld te verdienen op de leeftijd van 13. Start een klein bedrijf zelf.
 1. 1
  Word scheidsrechter. Kies een sport die je wilt en te leren over het arbitreren - de leeftijd eisen zijn slechts twaalf en maximaal.
 2. 2
  Helpen om het huis! Vraag je ouders of ze je betalen voor eenvoudige klusjes, zoals afwassen, stofzuigen, afstoffen, etc. Probeer en krijg de hoogst mogelijke loon, maar vergeet niet om hard te werken!
 3. 3
  Een baan krijgen. Natuurlijk kun je niet krijgen een echte baan, maar je kunt honden wandelen, babysitten, of doe andere kind-geschikte banen. Maak flyers en zet ze in de mailboxen van uw buren, of post borden omhoog. Als uw familie heeft een bedrijf, dan kunt u ook vragen of u een kleine baan kan hebben.
 4. 4
  Heb een garage sale! Neem alles wat je wil er niet meer en het te verkopen - je kunt posten tekenen en vertellen buren om klanten te trekken.
 5. 5
  Save up! De beste manier om dit te doen is om het te houden bij een bank, want op die manier zul je rente te verdienen, maar je kunt ook gewoon houd het in je kamer. Zorg ervoor dat je broers en zussen kunnen niet gestolen!
 6. 6
  Start een klein bedrijf zelf. Je kunt groeien en verkopen groenten, verkopen sommige handgemaakte sieraden, of start een andere creatieve zaken.
 7. 7
  Heb een limonade staan! Deze oude klassieker is nog steeds effectief, vooral als u verkoopt koekjes of andere snacks ook. Doe het op een warme dag in een park of een andere plaats waar er een heleboel mensen.

Tips

 • Op een zeer koude dag als er een heleboel mensen rondlopen zoals joggen of iets nemen een verlengsnoer van uw huis en een set-up een stand verkoop van koffie en warme chocolademelk.
 • Voor kleine auto's kosten ongeveer 8 euro. Vrachtwagens en / of grotere auto's misschien een beetje meer dan 10 dollar.
 • Als je iemands auto te wassen echt goed ze misschien een beetje extra tip of twee te geven.
 • Start een wasstraat!
 • Probeer het laden van 2 dollar voor elke wasbeurt afhankelijk van hoeveel auto's je een week te wassen, moet je heel wat geld.
 • Bijvoorbeeld: een SUV, of iets over de grootte van dat!

Waarschuwingen

 • Niet druk je ouders of familie voor je geld - dit zal hen enkel ergeren.
 • Zorg ervoor dat als je werkt met andere mensen die je al krijgt hetzelfde loon! (Laat een persoon 5 niet opgeladen€ en een andere persoon 5€ voor dezelfde job!)
 • Niet worden overweldigd met al uw taken en klusjes. Je moet pauzes, ook!
 • Vergeet niet om voorzichtig te zijn wanneer zij worden tewerkgesteld door buren.