Wkanl

Hoe maak je een gezonde tiener meisje te zijn

Commonat zal een leven lang mee en helpen boost. Hier zijn enkele tips voor tieners die willen beginnen en gezond te blijven.

Stappen

Hoe maak je een gezonde tiener meisje te zijn. Begin van recht met het drinken van meer water.
Hoe maak je een gezonde tiener meisje te zijn. Begin van recht met het drinken van meer water.
 1. 1
  Begin van recht met het drinken van meer water. Houden van uw lichaam gehydrateerd met enkele glazen water per dag zal helpen reguleren de stofwisseling en te zuiveren je lichaam. Een goede vuistregel is om je gewicht en verdeel nemen in de helft om uit te vinden hoeveel water je dagelijks moet drinken. dwz Als u weegt 100 £, moet je de helft van dat gewicht in gram (50 ounces) drinken van water elke dag. Dit zal ook helpen om te plassen, die u helpt gewicht te verliezen en spoel uw spijsvertering van vreemde stoffen. Plus, kan het je immuunsysteem te stimuleren.
 2. 2
  Onderhouden een regelmatig slaappatroon. Met projecten, buitenschoolse, testen, en vrienden of IM, zou je slapeloosheid. De gemiddelde tiener heeft minstens 8 uur slaap per nacht. Het krijgen van 7 tot 8 uur slaap is een belangrijke factor die bijdraagt ​​aan hoe gezond je bent. Genoeg slaap verhoogt je alertheid gedurende de dag, en minimaliseert angst.
 3. 3
  Eet ontbijt elke dag. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd, want het geeft je lichaam met zijn eerste brandstof van de dag. Goed ontbijt voedingsmiddelen bevatten fruit, melk, room van tarwe, havermout, of toast. Te beginnen met een goed ontbijt zal u ook geconcentreerd te houden tijdens de dag, en je hebt minder onbedwingbare trek.
 4. 4
  Voorkomen. Dit is niet beperkt tot alleen het voedsel geserveerd bij fast food restaurants, alle voedingsmiddelen met beperkt tot geen voedingswaarde in aanmerking komt als junk food. Zie het als rommel je lichaam, je lichaam kan niets productief met junk food doen. Vasthouden aan gezonde voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, vitaminen en mineralen zijn; je lichaam in staat om deze dingen veel beter dan junk food zal kunnen gebruiken.
 5. 5
  Vervang ongezonde voedingsmiddelen met gezonde voeding. U kunt wit brood vervangen door tarwe brood. U kunt zelfs vervangen zout met koosjer zout of zeezout. Kosher zout is gezonder, maar het en zeezout zijn groter.
 6. 6
  Klare maaltijden, en stoppen met eten als je vol bent. Dit is de meest elementaire beginsel van goede eetgewoonten, maar veel mensen het gevoel dat ze moeten afmaken wat er op hun bord. Honger is je lichaam de manier om je te laten weten dat het heeft brandstof nodig. Volheid of verzadiging, is je lichaam de manier om je te laten weten dat het geen meer voedsel nodig. Als u stoppen met eten als je vol bent, zul je honger om de paar uur, dat is een goede zaak te krijgen, betekent dit dat uw lichaam wordt met behulp van wat je geeft.
 7. 7
  Snack healthfully. Eet een stuk fruit, een handvol noten, wat selderij, of een stukje kaas. Iets gezond als een snack zal helpen je energie niveau gedurende de dag te houden. Kiezen wat laag vetgehalte, laag-suiker, of zoutarm is beter dan alles volvette, full-suiker, of full-natrium.
 8. 8
  Oefening ten minste drie tot vijf keer per week. Elke keer dat je moet oefenen genoeg om het zweet werken voor minstens twintig tot dertig minuten (bij voorkeur tot een uur). Maar niet uw lichamelijke activiteit te beperken tot uw werk outs op de sportschool: door te lopen / fietsen meer plaatsen je zult meer zonlicht, waardoor je stemming verhoogt krijgen, en je krijgt ook een aantal minder zware fysieke activiteit. Ga voor een run, een fietstocht, of een uitdagende wandeling. Als je niet graag uit te oefenen op uw eigen, lid worden van een fitnessclub, vinden een buddy uit te werken met, (honden zijn groten!) Of lid worden van een sportclub. Houden actief zal je sterker fysiek en mentaal te maken. Als je niet wilt werken zo hard, zijn aan te raden om minimaal 5 keer per week en snel genoeg dat als je zingt u wel een beetje buiten adem lopen.
 9. 9
  Vasthouden aan een regime. Je gezicht wassen in de ochtend en 's avonds voordat je naar bed om je huid gezond en schoon te houden. Borstel je twee tot drie keer per dag (nadat je wakker, na de maaltijd, voor het slapen gaan) voor een schone en frisse mond. Het verzorgen van je uiterlijk zal ook zorgen dat u zich beter voelt over jezelf, dat is echt het allerbelangrijkste.
 10. 10
  Houden. Zak niet onderuit tijdens de les of op het werk! Blijf goed rechtop. Er zijn veel oefeningen die je kunnen helpen. Als je een laptop, werken aan een bureau of met je rug gestut.
 11. 11
  Zorg ervoor dat je in jezelf gelooft. Dit zal helpen en stok met wat je je geest aan.

Tips

 • Wanneer u uw huis verlaat, breng een volle fles water en een stuk fruit bij je, als je geen fruit, brengen een energie-bar van een soort. Op die manier kunt u gehydrateerd te blijven, en moet je honger krijgt, heb je een gezonde snack bij de hand.
 • Eet je fruit en groenten, drink veel water, en gelukkig zijn! Kies op basis van water fruit zoals meloenen of boom vruchten en bessen.
 • Probeer aan de stok met een ondersteunende groep vrienden, en doe leuke activiteiten met hen. Betrokken te zijn met veel dingen kan je zelfvertrouwen te verhogen en maak je een gelukkig teen. Een gelukkige tiener is een gezonde tiener.
 • Een andere manier om fit te blijven is het niet zitten de hele dag televisie kijken.
 • en gelukkig zijn! Het glanst en plaatst je op de top van de menigte.
 • Ga uit met vrienden en ga dan naar buiten. Leuke activiteiten voor een regenachtige of sneeuw dagen zijn schaatsen, rolschaatsen, overdekte zwembaden, lasergames en winkelen! Dit is niet alleen gezond, maar ook leuk!
 • Als je een Wii en een, dan kunt u ontdekken dat er is een versie van het runnen genaamd Free Run, waar u joggen en kunt u overschakelen naar een andere TV-zender. De Wii-afstandsbediening vertelt je als je joggen te snel of te langzaam.
 • Kont verspreid. Sommige tieners bang dat dit ene gebied meer dan anderen. Begin langzaam en schop mee, hetzij met de knie verlengd of verkort. Dan draai je je bovenbeen naar de zijkant en de kick aan de zijkant. Tot slot, schop achter je totdat je kont voelt alsof het onderdeel is van je been. Als je begint met 10 herhalingen van elke soort in de ochtend voordat klassen tot zijn te makkelijk, dan amp het omhoog door een andere 10 herhalingen je kont zal opheffen en lijken schattig. Als u wilt kraakpanden te doen ook, kan dit ook gevolgen hebben, maar jezelf niet beperken tot alleen kraakpanden alleen al zijn er drie spiergroepen in het achterste.
 • Elke sport die u kiest zal waarschijnlijk helpen als je hard probeert. Non-team sporten zoals wandelen, paardrijden of zwemmen rondjes zijn geweldig. Zelfs het slaan van een tennisbal over een net en actief te halen is geweldig! Denk eraan, niet alle sporten zijn teamsporten.
 • Vertrouw op je darmen. Als er iets mis lijkt, is het waarschijnlijk.
 • Als u een hond hebt, begint te lopen met hem / haar. Het zal houden u niet alleen gezond, maar ook uw hond en honden hebben beweging nodig.
 • Wanneer u TV kijkt, kunt u wandelen of joggen in de plaats in de voorkant van de tv, als je geen tijd voor iets krachtiger zijn.
 • Zie een arts voordat u een dieet of het kan lastig te worden!

Waarschuwingen

 • Het is belangrijk om een ​​gezond leven te leiden, maar obsessie en fixatie op gezonde gewoonten kan leiden tot ongezonde gewoonten of zelfs eetstoornissen. Zorg ervoor dat je gezond over het feit dat gezond zijn! Niet alle lichamen waren bedoeld om elkaar te lijken. Diversiteit is iets om te vieren. Je bent een beperkte oplage.
 • Uw persoonlijke gezondheid en gewoonten zijn voor u en uw welzijn. Het is niet voor iemand anders, want wat zouden ze weten over wat je voelt binnen. Laat je niet naar beneden getrokken of gevangen in de meningen van anderen. Als je weet dat je gezond bent, zal je goed voelt over jezelf.
 • Vermijd rage en crash diëten. Dit zijn tijdelijke en elk gewicht je verliest zal gemakkelijk worden hersteld zodra u niet aan het dieet (wat je wil) te behouden. Deze zijn niet goed voor je lichaam, en kan uiteindelijk waardoor u veel meer problemen dan alleen herwonnen gewicht.
 • Het belangrijkste is als je probeert om gewicht verloren, nooit vertrouwen op pillen, meds, verhongering, overslaan van maaltijden, of binging. Deze dingen zijn niet gezond, vaak maken je lichaam gaan in survival-modus en het opslaan van vet, en zijn echt niet leuk om te gaan door, gevaarlijke, ongezonde en emotioneel uitputten. Het is veel makkelijker om gewoon te gaan door het op een gezonde manier. Niet te vergeten het ziet er beter uit, voelt beter, en heeft geen bijwerkingen. Anorexia en bulimisch meisjes kunnen zijn mager, maar ze worden vaak ziekelijk uitziende, laag-energetisch, emotioneel dood en depressief, dat is zeker niet mooi.
 • Laat je niet neer op jezelf! Zelfs als je van nature groter gebouwd dan andere meisjes, dat betekent niet dat je niet geschikt te zijn. Uit te werken, goed eten, en zorg goed voor jezelf. Gezondheid is het belangrijkste. Het is belangrijk op te merken dat ALLE soorten lichaam zijn mooi. Als u zich ernstig zorgen maken over je gewicht of lichaamsvet, dan zien uw lokale arts. Niet OOIT luisteren naar wat de reclame-industrie vertelt je altijd contact op met uw arts voordat u begint met een nieuw dieet.
 • Maak je geen zorgen over het hebben van relatief kleine hoeveelheden vet op je lichaam. Het hebben van goede spiertonus, een goede bloedsomloop en ademhaling, en een gezond hart is erg belangrijk. Echter beduidend ongeschikt is een probleem. Het wordt aanbevolen om niet onder de 6% lichaamsvet of je uiteindelijk de-regulering van de lichaamstemperatuur (te koud de meeste van de tijd).
 • Doen te veel oefening kan slecht zijn voor je. Probeer om niet meer dan 2 uur per dag max te houden.