Wkanl

Hoe je er trots op zijn, niet eigenwijs en verwaand

Trots is een mijl verschillend van arrogantie of verwaandheid. Gevoel trots op jezelf doet een positieve wending aan je gezondheid, omdat het je zelfbeeld kan stimuleren en maak je gelukkiger. Maar hoe je een lijn tussen deze twee tekenen?

Stappen

Hoe je er trots op zijn, niet eigenwijs en verwaand. Definieer "trots" en "verwaand.".
Hoe je er trots op zijn, niet eigenwijs en verwaand. Definieer "trots" en "verwaand.".
 1. 1
  Definieer "trots" en "verwaand." Heeft strutting rond de school / kantoor tellen voor arrogantie? Of is het gewoon uw gebruikelijke manier van lopen? Zorg ervoor dat je een heel duidelijke lijn wat "trots" is te trekken.
 2. 2
  Juiste jurk ook. Ga niet in je slippers en pyjama naar het winkelcentrum, en niet iets dat je niet zijn. Kleding en kleding spelen een grote rol in de manier waarop anderen naar je kijken, en uiteindelijk de manier waarop je jezelf ziet. Als u de indruk bent van je eigen uiterlijk, kunt u erop vertrouwen of zelfs "trots" "als je naar beneden de stoep lopen.
 3. 3
  Chat als een normaal persoon, niet constant blazen uw eigen hoorn. Vertrouwende en verzekerde betekent niet dat je niet kunt praten met andere mensen, of dat u begint met de behandeling van uw vrienden als ondergeschikten! En ze willen niet alle verhalen over het horen "wonderfulness van jullie." Nederig betekent niet acteren schamen, betekent beseffen dat je niet beter dan wie dan ook - net zoals ze zijn niet beter dan u. Behandel anderen zoals je wilt dat ze jullie behandelen. Probeer complimenteren hen voor een keer. Denk niet dat ze zijn "kleine" 'en je bent "beter" zodra je dat ego-boost.
 4. 4
  Houd je hoofd omhoog en lopen hoog. Loop alsof je een model. Maar overdrijf het niet. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe vervelend het is voor vrouwen om te flaneren door de straten in hun hielen, het blokkeren van alle anderen benadrukken. Gewoon lopen met een rechte rug, een oogverblindende glimlach op je gezicht, en bewegen met een doel, alsof je gaat ergens belangrijk. Dit wekt de indruk dat je bent "gereserveerd" en je bent in een haast voor uw volgende afspraak (of dit waar is of niet, het is het proberen waard!), En ook dat je 'glide' moeiteloos door uw reis.
 5. 5
  Help anderen. Een zorgzaam hart en een helpende hand gaan veel naar het helpen je iets om jezelf te imponeren doen, en dat er meer zullen doen om je zelfbeeld te stimuleren dan om het even wat. Trots zijn op jezelf is moeilijk als je niets waar je trots op bent heb gedaan! Fysieke verschijning is belangrijk, maar wat erin zit is nog belangrijker. Je zal nooit hoger te reiken dan wanneer bukken om iemand anders te helpen - zijn mededogen en vrijwilligerswerk om anderen te helpen.
 6. 6
  Geniet van jezelf, niet het werk dat je gedaan hebt. Men kan blijven om de eigen waarde te genieten en dank voor het zijn wie hij / zij is. Dat is niet hetzelfde als gelukkig zijn voor de eigen prestatie.
 7. 7
  Wees trots op wie je bent, niet wat je bent jezelf niet definiëren door een enkel merk of stereotype. Wees trots op je individualiteit aan anderen maar overdrijf het niet en gaan alle hipster. Ook trots zijn op wat je hebt gedaan, en alle positieve dingen die je hebt gemaakt en niet alleen "goed gevoel" -, dat wil zeggen "goed over wie je bent voelt". niet alleen een goed gevoel, alleen maar omdat uw favoriete tv-show is over, een goed gevoel dat je al je acties die u in staat om jezelf te belonen met iets wat je graag doet hebt voltooid (het bekijken van je favoriete tv-show)

Tips

 • Houd een goed hart en een gulle lach. Mensen moeten het verschil tussen verwaand en eigenwijs versus trots zien.
 • Omdat het een beetje bescheiden is altijd beter dan veel te verwaand.
 • Geld en looks niet helemaal make-up een persoon. Kleingeld is beter dan helemaal geen verandering. Wees dankbaar voor alle goede dingen die je hebt - je kunt werken en meer geld verdienen, maar je kunt niet in de plaats van de goede vrienden, liefdevolle familie, en prachtige kansen leven zal brengen aan u.
 • Kunt u zich net zo trots op het hebben van een betrouwbare oudere auto als iemand anders zich voelt over hun glimmende nieuwe - en u kunt zich verheugen op het hebben van een mooie glimmende nieuwe auto later op.

Waarschuwingen

 • Vertrouwen is aantrekkelijk. Arrogantie is irritant. Er is een fijne lijn tussen de twee - zorg ervoor dat u niet wissen