Wkanl

Hoe je angst, verdriet, woede en verdriet te overwinnen

In elk leven is er pijn, verlies, ziekte, eenzaamheid en dood. We hebben geen aanspraak op een lange levensduur en nog steeds kunnen worden gespaard door het lot. Wat is uw pijn vandaag? Hier is een eenvoudige methode voor het overwinnen van negatieve emoties.

Stappen

Hoe je angst, verdriet, woede en verdriet te overwinnen. Beschrijf uw situatie en uw probleem kort.
Hoe je angst, verdriet, woede en verdriet te overwinnen. Beschrijf uw situatie en uw probleem kort.
 1. 1
  Beschrijf uw situatie en uw probleem kort. Zoek een pad van papier of een tijdschrift boek en beantwoord de volgende vragen:
  • Hoe is uw situatie precies?
  • Wat is het probleem?
  • Waar is het centrum van het probleem?
 2. 2
  Overweeg je emoties. Wat zijn de gevoelens in u? Angst, woede, verslaving, of? Die gevoel is het sterkst? Waar is het gevoel zit in je lichaam?
 3. 3
  Beschouw je gedachten. Welke gedachten zijn verbonden met je gevoelens? Waarom ben je verdrietig, angstig, boos of verlangen naar iets anders?
  • Aftellen al uw stressvolle gedachten: Mijn gedachten zijn...
 4. 4
  Denk na over de triggers. Wat veroorzaakt het probleem? Is het een ding of een verscheidenheid van dingen?
 5. 5
  Denk na over de verschillende oplossingen. Wat is de uitweg uit uw probleem? Wat brengt je naar liefde, opwinding, voldoening, gelukkig, tevredenheid? Denk na over je probleem totdat u een oplossing te vinden.
  • Verzamel alle informatie die u nodig hebt om oplossingen te vinden. Dit kan onder meer lezen over hoe andere mensen zijn omgegaan met soortgelijke problemen, of het kan zo simpel zijn als het verzamelen samen je verleden succesvolle benaderingen geconfronteerd met een probleem.
 6. 6
  Volg je. Vervul je positieve levensplan. Vermijd nietszeggende broeden. Laat uw dromen voor anderen te vervullen.
  • Wat is uw positieve plicht nu? "Mijn positieve zin is..."
  • Poging om je ogen en gedachten te vestigen op de positieve.
  • Maak een dagboek van dankbaarheid. Elke dag, schrijf drie dingen die goed, of drie dingen die je dankbaar voor (zelfs kleine dingen!) Zijn gegaan - na een week, zal je beginnen om te zien dat elke dag iets te appreciëren.
  • Besteden 10 minuten per dag te schrijven over het best mogelijke resultaat voor je leven. Wat zou je leven zijn als al uw verwachtingen en plannen ging evenals ze konden? Blijven werken op deze foto, het invullen van meer en meer details als je duidelijk op hen te krijgen.
 7. 7
  Zoek je persoonlijke pad. De zin van het leven is om een ​​goed leven te leiden. Het is zelfs beter om gelukkig te zijn dan om ongelukkig te zijn. Kijk goed naar je vaardigheden, je leefsituatie en de wereld om je heen. Dan weet je wat je moet doen. Er is een manier voor iedereen om gelukkig te zijn en om permanent in allesomvattende love.In elk leven is er pijn, verlies, ziekte, eenzaamheid en dood. We hebben geen aanspraak op een lange levensduur en nog steeds kunnen worden gespaard door het lot. Wat is uw pijn vandaag? Hier is een eenvoudige methode voor het overwinnen van negatieve emoties.
 8. 8
  Zet uw toorn tegen dingen die je kunt iets doen zonder destructief. Als je dik bent, zet je woede tegen je buik. Als je bang bent, zet je woede tegen je angsten. Als anderen zijn smerig, zet je woede tegen de onwetendheid, die de basis van hun misselijkheid. Als je verslaafd bent, zet je woede tegen de stof die tijdelijke oplossing, maar op lange termijn ellende zorgt. Als de samenleving is onderdrukkend, zet je woede tegen de heersende dwaasheid.

Tips

 • Innerlijk geluk is het ontwikkelen van een consistent pad van de waarheid, wijsheid en liefde.
 • Leren om te zeggen "Dank je"!
 • Kijken, denken op, en ga in de stilte. Dit betekent dat de stilte die is diep in je hart, waar vindt u de "IK BEN", en dit is verantwoordelijk voor uw betekenis van het leven. Als u de verbinding hebt verloren aan de innerlijke stilte, je verliest je gevoel van leven en jagen na zinloos dingen alleen maar om deze leemte op te vullen.
 • De huidige stand van het onderzoek is dat geluk is ongeveer 50 procent genetisch voorbestemd, wordt 10 procent bepaald door externe omstandigheden en tot 40 procent uit van de eigen gedachten. Mensen die gezond te leven, te mediteren en te werken aan hun gedachten (positief denken), kunnen hun algemeen niveau van geluk te verhogen met 40 procent. Verlichting is het proces waarbij u uw persoonlijk geluk te verhogen door 100-1000 procent. Maar dat is een lange weg te gaan voor de meeste mensen. Echter, op zoek naar verlichting is zeer de moeite waard.
 • Kies iets dat je echt kunt voelen een passie voor.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat geluk is de betekenis en het doel van het leven. Uitstellen nooit uw vreugde. Er is geen betere tijd dan het heden te genieten. Niemand en niets kan je slecht voelt, zonder uw toestemming.
 • Om iemand pech wenst kan je ziel bevrijden en goed voor een tijdje voelen. Maar toch, op de lange termijn creëert ellende in je. Zwarte magie is weg van het ego. Verlichting (innerlijk geluk, innerlijke genezing) is de manier van het oplossen wensen van het ego. Dit omvat een verstandig gebruik van agressie. Denk na over je weg naar innerlijk geluk.