Wkanl

Hoe je huidtype weten

Weten wat voor type huid je hebt is belangrijk. Het kan u helpen producten zoals lotions, moisturizers, etc. kiezen

Stappen

Hoe je huidtype weten. Voel je huid, vooral je gezicht.
Hoe je huidtype weten. Voel je huid, vooral je gezicht.
 1. 1
  Voel je huid, vooral je gezicht. Let kenmerken. Voelt het vette, droge fragmentarisch, of enige andere gevoelens te komen voor de geest?
 2. 2
  Probeer te overeenkomen met wat je hebt gemerkt over je huid om een van de erkende huidtypes:
  • Vette huid-Als je gezicht vertegenwoordigt een olievlek, je veel zweet, en je gezicht is bedekt met puistjes, mee-eters en / of whiteheads, kan je een vette huid.
  • Droge huid-Als je gezicht droog en schilferig is, of als je gezicht krijgt strak na het reinigen, hebt u waarschijnlijk een droge huid.
  • Combo huid-Een combinatie van beide. Meestal uw t-zone (voorhoofd en neus) is vettig en de rest droog of normaal is. Sommige mensen hebben een gevoelige vette huid. Als je dat doet, gebruik dan een zachte acne-busting cleanser zoals Proactiv. Als u een droge en gevoelige huid, kijk uit voor "voor de gevoelige / droge huid" en lees de ingrediënten. Als er parabenen op daar, niet kopen.
 3. 3
  Gebruik producten die zijn gebaseerd op uw huidtype. Ze zijn speciaal gemaakt om te gaan met de verschillende aard van uw huid. Met behulp van producten die geschikt zijn voor andere huidtypes kan onbalans uw eigen huidtype, dus is het het beste om ze te vermijden.
 4. 4
  Wees ervan bewust dat als je ouder wordt, uw huidtype zal waarschijnlijk veranderen. In het bijzonder, met het verlies van elasticiteit en de tand des tijds, je huid zal meer droog en minder gevoelig geworden. Vindt u speciale producten nodig hebben om dit te behandelen.
 5. 5
  Probeer de nieuwste rage van doen alsof je bent een stuk jonger dan jij bent als je ouder bent dan 40 voorkomen. Uw huid weet dit niet en moet een goede voeding, geen plastische chirurgie. Als je geneigd om het te krijgen gehakt, kijk naar Madonna, Priscilla Presley, en anderen, en denk opnieuw. Je bent mooi omdat je ouder, niet omdat je vecht werkelijkheid.

Wassen en weet

 1. 1
  Je gezicht wassen met warm water. Gebruik geen zeep of reinigingsmiddel niet toevoegen.
 2. 2
  Dep je gezicht met een schone handdoek. Niet dep het droog.
 3. 3
  Houd uw gezicht nat, of de lucht drogen gedurende minstens een half uur. Stel uw huid niet raken bij het proces.
 4. 4
  Raak je huid na het half uur verstreken.
 5. 5
  Als je niet nog kennen, neem dan een tissue en veeg je gezicht op het:
  • Als het zwart of geel dan heb je vette huid.
  • Als het zwart met witte vlokken is het een droge huid.
  • Als het dezelfde oude wit papier, je hebt een perfecte of combo huid.

Tips

 • Als u een product koopt voor de vette huid, kan het helpen om de natuurlijke oliën op je gezicht / lichaam en het verminderen / te reinigen poriën, helpen met puistjes.
 • Als u een product koopt voor de droge huid, kan het helpen je huid worden meer normaal en gehydrateerd.
 • Als u een product koopt voor de normale huid, kan het helpen om je huid gezond zoals het is.