Wkanl

Hoe maak je een badmeester te worden


Omdat het een badmeester is een geweldige zomer baan voor iedereen. Ze maken veel vrienden, en zijn in de frisse lucht, in plaats van de hele dag binnen. Hoewel het leuk is, moet je ook het heel serieus nemen, want iemands leven kan afhangen van je!

Stappen

Hoe maak je een badmeester te worden. Zoek een badmeester klasse in uw omgeving.
Hoe maak je een badmeester te worden. Zoek een badmeester klasse in uw omgeving.
 1. 1
  Zoek een badmeester klasse in uw omgeving. Sommige badmeester trainingen worden aangeboden via de YMCA of de lokale Rode Kruis district hoofdstuk. Andere nationaal erkende certificeringen komen van Starfish Aquatics Institute, NASCO, en Ellis and Associates. Sommige Middelbare scholen bieden zwemmen programma's voor de gymles met CPR certificering inbegrepen. Dit doodt twee vliegen in een klap door het versterken van je voor het fysieke gedeelte van de badmeester testen terwijl ook waardoor u andere reanimatietraining omzeilen. Afhankelijk van uw gebied van het land, zou je het beste geluk hebben door uw plaatselijke zwembad te bellen. Vele malen zullen ze betalen voor de kosten. Als je een bepaalde plaats die u wilt badmeester, bellen ze eerst om te zien of ze hebben geen opleidingsmogelijkheden of vereisten.
 2. 2
  Lifeguard training is een uitdaging, maar de moeite waard. Wil je in goede vorm voordat u begint. Je moet een sterke zwemmer vóór begin. De meeste lessen zullen vereisen dat u passeert een duik test voor de toekomst.
 3. 3
  Opleiding bestaat uit fysieke en mentale training. Besteed aandacht aan de instructie. Als klasse is voorbij, de praktijk. Als je wilt goed in alles in het leven te zijn, moet je oefenen. Dagelijks zwemmen. Lees de leerboeken geven ze je. Tillen gewichten om kracht op te bouwen. En natuurlijk, gezond houden met een goede voeding en voldoende rust. De klasse is meestal slechts zes weken (tenzij u een Ellis and Associates cursus, dan is het 3 dagen lang.). Aan het eind van de training krijgt u verschillende tests. U krijgt schriftelijke tests om te controleren of je nog de academische dingen die je geleerd. U zal worden getest doen CPR op een dummy. U zal worden getest ophalen stenen vormen de bodem van een zwembad. En tot slot wordt u getest "redden" een echte persoon die zal doen alsof ze hulp nodig hebben.
 4. 4
  Het krijgen van uw certificering, betekent dat nu kun je een baan krijgen. Strandwachten zijn meestal hoog in de vraag. U kunt uw lokale zwembaden bellen en vragen of ze huren. Andere plaatsen die u zou kunnen werken zijn kampen, waterparken, of zelfs het strand.

Tips

 • Altijd onderhouden van uw 10/20 bescherming strategie
 • Zorg ervoor dat uw specifieke vorm van training zal de plaats waar u wilt werken te dekken. Er zijn meestal aparte cursussen voor het leven bewaken bij een zwembad, meer, strand en waterpark.
 • Benader het interview professioneel, zoals u elke klus zou doen. Leven bewaken is leuk, maar je moet het serieus nemen als je wilt krijgen ingehuurd.
 • Zorg ervoor dat al uw certificeringen blijf up to date.
 • De overgrote meerderheid van de plaatsen zal vereisen dat u ook reanimatie training. U kunt deze krijgen door het Rode Kruis of een soortgelijke organisatie.
 • Vergeet nooit, Als je niet weet, Go!
 • Altijd handelen en kleden professioneel tijdens de dienst.

Waarschuwingen

 • Altijd aandacht besteden.