Wkanl

Hoe kan ik 100 dollar te verdienen in een week (voor kinderen)

Het verdienen van 75€ in een week is moeilijk. Dit artikel zal u tonen hoe.

Stappen

Hoe kan ik 100 dollar te verdienen in een week (voor kinderen). Vertel mensen dat je probeert om een honderd dollar te maken en hen te vragen om u te helpen met uw geld te maken doel.
Hoe kan ik 100 dollar te verdienen in een week (voor kinderen). Vertel mensen dat je probeert om een honderd dollar te maken en hen te vragen om u te helpen met uw geld te maken doel.
 1. 1
  Denk aan dingen die je goed zou kunnen doen en rekenen geld voor. Ben je goed met huisdieren? Misschien kun je dat doen. Hoeveel rekent u, en wanneer zult u in staat om het te doen? Je moet ook contact informatie bevatten, zodat uw potentiële klanten kunnen een greep van u krijgt.
 2. 2
  Als mensen bellen over uw diensten, beleefd en vriendelijk.
 3. 3
  Doe klusjes rondom huis. als babysit buurtkinderen was niet uw ding, probeer dan het raken van je eigen huis. Heeft moeder moet het huis gestofzuigd? Heeft papa moet het gazon besproeid? Maak een lijst met klusjes u voor de week kon doen en zet een prijs naast elk een. Bijvoorbeeld: de bloemen water voor 10 cent een bloempot. Als er 10 bloempotten, zou je een dollar te maken. Doe dit voor elke karwei en u zult versteld staan ​​over hoe veel het voegt. Aan de onderkant van het papier schrijf een korte paragraaf waarin de datum dat alle klusjes moeten worden gedaan en hoeveel geld je zou maken als ze allemaal op tijd klaar waren. Dan hebben je ouders ondertekenen het papier in de overeenkomst en je krijgt ook te bevestigen dat u akkoord gaat om alle van de klusjes te doen.
 4. 4
  Te verkopen spullen. Je kon een limonade staan ​​hebben, het organiseren van een garage sale, koekjes maken om te verkopen, verkopen lanyards, enz.
  • Als je niet verkopen op uw woning, moet u mogelijk toestemming te krijgen van je stad.
  • Zorg ervoor dat u vervoer naar uw locatie.
  • Beslis als je gaat om dit te doen met een partner of solo gaan.
  • Ben je goed in het maken van wat u wilt verkopen?
 5. 5
  Klussen. House-sitting, sneeuw-scheppen, maaien, huis-schoonmaken, blad-harken, en de tuin wieden zijn allemaal beschouwd klussen.
 6. 6
  Vertel mensen dat je probeert om een honderd dollar te maken en hen te vragen om u te helpen met uw geld te maken doel.
 7. 7
  Kijk of je een aantal oudere dingen die je niet wilt en online verkopen ze zoals op ebay of een website als dat kan verkopen.
 8. 8
  Proberen om oude boeken die je hebt dat je niet meer wilt. Neem die boeken naar een plaats als halve prijs boeken. Je kunt krijgen als 25 cent per boek het niet als veel lijken, maar het komt allemaal neer.
 9. 9
  Probeer een beetje kort verhaal prentenboek maken en verkopen het aan uw grootouders en zien of ze geven je net 5€ voor.
 10. 10
  Kijk voor verliezen verandering in uw huis als in de bank of stoelen.
 11. 11
  Heeft u nog 75€? Hopelijk heb je een honderd dollar tegen het einde van de week. Maar als je niet hebt, maak je geen zorgen, want je zal gewoon blijven steeds sneller en beter in het maken van veel geld met de praktijk!
 12. 12
  Recycleren. Het is goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Zoek lege blikjes en flesjes, en ruil ze voor contant geld. Vergeet niet - sommige staten om dit niet te doen.

Tips

 • Rekenen geld voor auto wast en verander de prijs afhankelijk van de grootte van de auto.
 • Rekenen een fatsoenlijke prijs voor uw diensten. Te hoog wil jagen mensen weg, maar te laag zult u niet genoeg geld verdienen.
 • Zorg ervoor dat iedereen is het eens over hoeveel geld u zult ontvangen. Je zou nooit willen kortgesloten krijgen!
 • Zorg ervoor dat je vraagt ​​je ouders voordat je dit doet.
 • Als u een flyer, zorg ervoor dat je ouders het niet erg je gebruikt het papier gratis. Als je moet betalen zelf voor het papier, wees voorzichtig over hoeveel vliegers je maakt, of het zal een hap nemen uit het geld dat je verdient!
 • Neem niet meer dan je kunt kauwen afbijten! U zult geen krediet of geld te krijgen voor half gedaan werk!
 • Als je een uitkering, die toevoegen aan uw totale.
 • Soms zullen ouders niet laat je geld te krijgen voor klusjes. Neem dit als een kleine tegenvaller en blijven proberen.
 • Je kon een entertainer voor kinderen te zijn, maar moet u een aantal goocheltrucs of jongleren te leren.
 • Maak websites met advertenties. Bedrijven betalen u ze op uw website.

Waarschuwingen

 • Ook bij het doen van een baan, hoeft u niet wilt dat uw goede kleren vuil worden, dus draag kleren die je kunt vies krijgen in en kunnen daarna wassen.
 • Praat niet met vreemden te voltooien zonder een ouder in de buurt door.
 • Doe niets gevaarlijk niet doen.
 • Dont be agressieve
 • Niet dragen jezelf uit met al die banen.