Wkanl

Hoe te besparen een hoop geld voor een vakantie (voor tieners)

Hopelijk zal dit helpen tieners om meer geld overhouden voor de dingen die ze willen en nodig hebben. Niet langer zal je ouders heersen uw financiën!

Stappen

Hoe te besparen een hoop geld voor een vakantie (voor tieners). Profiteer van elke mogelijke gelegenheid om geld te verdienen.
Hoe te besparen een hoop geld voor een vakantie (voor tieners). Profiteer van elke mogelijke gelegenheid om geld te verdienen.
 1. 1
  Profiteer van elke mogelijke gelegenheid om geld te verdienen. Als je bent zo jong als 14 sommige bedrijven zullen je niet huren. Een baan (of op zijn minst een krantenwijk).
 2. 2
  Profiteer van elke gelegenheid om geld te besparen. Voorbeeld: In plaats van te gaan op een datum om het diner en een film, ga dan voor een wandeling door het park en hebben een picknick. (Veel romantischer toch)
 3. 3
  Heb je vrienden bespaart geld met je. Dan zul je niet onder druk worden gezet om naar het winkelcentrum of de films en geld met hen doorbrengen.
 4. 4
  Vraag je ouders om u te belonen met geld als je fenomenale kwaliteiten van dit jaar. Vertel hen dat je veel meer aangemoedigd zou zijn om harder te studeren en zet meer energie in je werk als er een contante beloning. Vertel hen dat het WEL je toekomst, maar u maar een kind ZIJN. Kinderen moeten op school moeilijk om mee te werken en plezier hebben. Als je een cash beloning voor goede cijfers had, dan kon je beiden gelukkig zijn.
 5. 5
  Verberg uw geld van jezelf. Serieus. Maar opschrijven waar je het bedekt. Of iemand vertellen. Alleen dan gun jezelf een bepaalde hoeveelheid geld per maand.
 6. 6
  Kosten van het plan op voorhand. Geef jezelf meer tijd om het geld te besparen.
 7. 7
  Vraag of iemand hulp nodig heeft. Wat je goed in bent kunt krijgen betaald voor. U kunt tutor kinderen in een gebied dat je vooral goed bij: gazons maaien, babysit, schone huizen, lopen boodschappen, alles.
 8. 8
  Vraag je ouders of ze je geld geven voor het doen van extra klusjes of het opslaan van elektriciteit. Vergelijk uw elektrische factuur met dezelfde maand van vorig jaar (proberen om ze om de inflatie af te trekken) en zien of ze betaalt u het saldo. Ook afwas doen, vegen. Houd je kamer schoon.
 9. 9
  Heeft spullen die je niet nodig hebt niet kopen. Heb een vriend een cd branden voor u of gaan zonder. Niet kopen extra junk food als je niet echt honger, wachten tot u thuis bent om te eten.
 10. 10
  Koop dingen die zal duren. Bijvoorbeeld, als je een pen nodig hebt, koop niet een die gaat slijten de volgende dag. Op dezelfde manier, koop niet de duurste pen die er zijn.
 11. 11
  Reinig uw kamer. U kunt geld nog steeds vinden in oude portefeuilles of onder het bed, of tussen kussens van de bank.
 12. 12
  Shop de verkoop rek. Houd er ook rekening mee dat plaatsen zoals TJ Max nemen kleren uit naam-brand stores en verkopen ze voor drastisch goedkoper dan de oorspronkelijke prijs. Tweedehands winkels zijn ook goed voor verborgen schatten.
 13. 13
  Gebruik uw gift cards op twee verschillende manieren. Als je een aantal cadeaubonnen die u niet zult gebruiken, maar weet dat je ouders kunt ze gebruiken om huishoudelijke schoonmaakmiddelen artikelen, korting kleding, etc. te kopen, vraag hen dan als ze u betaalt in contanten voor wat is links op de kaart. Dit kan oplopen als je veel van cadeaubonnen! Het tweede gebruik van cadeaubonnen is om ze te gebruiken. Gaan door al je oude portemonnee en neem alles van de cadeaubonnen vinden. Leg ze op een oppervlak en scheiden in twee stapels: gewenste en ongewenste cadeaubonnen. Gebruik degene die je wilde keep.This zal je helpen besparen veel extra geld.
 14. 14
  Bij het ​​winkelen voor kleding, niet kopen het shirt dat net binnen voor 20€ 0,00 plus, want je zult al snel zien dat over de goedkeuring rek, te verkopen voor 5€ 0,00.
 15. 15
  Behalve dat kleingeld! Denk je dat een cent telt niet mee? Denk opnieuw. Houd al uw kleingeld in een spaarpot van een of andere vorm, en als het varken vol is breng het naar uw lokale bank. Je zult versteld staan ​​hoe snel die losse munten optellen.
 16. 16
  Nooit gebruik maken van de Coin Star Machine om verandering te converteren naar dollarbiljetten! De Coin Master neemt 8-10 cent per dollar die echt zal optellen! Als je had oorspronkelijk 75€ ter waarde van munten, dan nam je het op een muntstuk ster machine, zou het tien dollar of meer uit je geld. Om uw wijziging omgezet naar dollarbiljetten krijgen, ga dan naar een nabijgelegen bank en vraag om wat papier munt rollen. Het is eigenlijk wel leuk om alle veranderingen te tellen met de hand. Je weet nooit hoeveel het werkelijk is, en uiteindelijk verrassend jezelf! Zorg ervoor dat u uw handen te wassen als je klaar bent.
 17. 17
  Niet constant te tellen van je geld anders kom je uiteindelijk op zoek ijdel en uitgeven zodra je erachter je hebt meer dan tien dollar!
 18. 18
  Heeft dingen die je echt niet hoeft niet te kopen.

Tips

 • Voor het langetermijnsparen, probeer dan het in een spaarrekening bij de bank. Niet alleen zal dit helpen, omdat haar put weg, zult u in staat zijn om te kopen op uw bankkaart, en je gewoon geld bij je hebt. Voordat u een rekening opent, vergeet niet om vooraf te informeren of toestemming van de ouders nodig is en wat de minimale hoeveelheid geld die nodig is. Veel banken vereisen dat je minstens vijftig dollar hebben voordat je een spaarrekening kunt openen.

Waarschuwingen

 • Vermijd de kleine extra's aan de balie. Veel winkels hebben lippenbalsem, sieraden, etc. op de toonbank om mensen te verleiden tot het kopen van meer als ze op het punt uit te checken. Stel jezelf de vraag 'heb ik dit echt nodig? "
 • Was uw handen na het zetten verandering in muntrollen. Geld is vies, en je weet het echt niet WHO aangeraakt voordat u.
 • Weet de Coin Star machine niet!