Wkanl

Hoe om geld te verdienen als je te jong zijn om een baan te krijgen

Als je geld nodig hebt, maar je bent te jong om een ​​baan te krijgen, zul je nodig hebt om je eigen werk te creëren, zal dit artikel je helpen.

Stappen

Hoe om geld te verdienen als je te jong zijn om een baan te krijgen. Identificeer uw vaardigheden en capaciteiten.
Hoe om geld te verdienen als je te jong zijn om een baan te krijgen. Identificeer uw vaardigheden en capaciteiten.
 1. 1
  Identificeer uw vaardigheden en capaciteiten. Wat kunt u doen dat iemand je zal betalen te doen. Kun je erf-werk te doen? Lopen honden? Babysit? Maken en verkopen dingen? Recycle papier en metalen voorwerpen? Computer stuff? Er zijn veel dingen die je anderen kan bieden, als je hard over nadenken. Maak een lijst, het opschrijven van ALLE mogelijkheden.
 2. 2
  Bewerk uw lijst. Er zijn een aantal dingen die zullen worden winstgevender zijn dan anderen. Uitkrabben degenen die te lang zal duren voor het geld dat je nodig hebt te genereren.
 3. 3
  Doorhalen de banen die je zal moeten veel apparatuur en gereedschappen te kopen voor. De taken die u wilt zijn die u kunt werken met de tools die u bezit of kunt lenen.
 4. 4
  Bepalen hoeveel tijd u kunt geven aan de business. Je doet niemand enig goed, als je laat schoolwerk of je gezondheid te lijden. Gooi dingen op de lijst die te veel tijd weg van de andere belangrijke gebieden van je leven.
 5. 5
  Net als die van ons die in soortgelijke situaties zijn geweest, heb je waarschijnlijk versmald uw keuzes tot een soort van service, zoals baby-sitting, werken in de tuin, of iets te verkopen. Kies er een en laten we aan het werk. Ten eerste, hoeveel rekent u? Probeer zoveel als je kunt rekenen, maar bieden niet jezelf uit de markt. Als een prospect is onzeker over je prijs, laat hem weten hoe je meer geven dan je opladen voor. Maak uw prijs lijkt een koopje. Als je 10€.00/hour kan krijgen zal het iets minder dan 43 uur in de komende maand te evenaren 225€ 0,00 te nemen. Dat betekent 10 uur / week. 5€.00/hour = 15 uur / week. Voeg een paar uur per week voor opsporing, die leidt tot de volgende stap:
 6. 6
  Adverteren. Bericht flyers, vraag familieleden voor het bedrijfsleven enz. Vraag je vrienden om je te helpen. Laat zoveel mensen als je kunt weten over uw dienstverlening. Zorg ervoor dat uw potentiële klanten weten wie je bent, wat je te bieden, en hoe u te contacteren.
 7. 7
  Bij het ​​praten met iemand die misschien laten werken voor hen, ze niet vertellen waarom je het geld nodig-zullen ze niet schelen. Tenminste, niet tot ze je te leren kennen. In plaats daarvan, vertel hen hoe je hun leven makkelijker of beter door het inhuren van u zal maken. Zo bent u niet aanbieden te harken bladeren, je bent minder werk te verkopen voor hen en een prachtige tuin.
 8. 8
  Als ze je aannemen, doe een beetje meer dan ze vragen. Net iets extra's, zoals het aanbieden van naar de prullenbak te nemen kan aan de straat, gratis.
 9. 9
  Als u een extra baan die u voor uw klant kan doen, vragen of ze bereid zijn om u te huren om dat, ook zou zijn. Ook, vergeet dan niet om te vragen of u volgende week terug kan komen. Het is een stuk makkelijker om terug te komen naar een tevreden klant, dan om een ​​nieuwe te vinden. Als de klant tevreden is, dan vragen om een ​​doorverwijzing. Ook vragen of ze een bijeenkomst voor u zou regelen.
 10. 10
  Plan uw tijd, en werk je plan. Als je zegt dat je gaat om vijf uur werken op zaterdag, maar alleen hebben genoeg werk voor drie uur, kloppen op deuren of post flyers voor de andere twee. Een winkel zal niet sluiten vroeg alleen omdat er niemand is winkelen recht dan.

Tips

 • Redelijke prijzen, omdat niemand zal uw dienst wilt als je de prijzen te hoog waren!

Waarschuwingen

 • Ook zijn vriendelijk en eerlijk voor iedereen. Niemand houdt van een onbeleefde verkoper!
 • En alleen mensen die je kunt vertrouwen om veilig te blijven helpen
 • Of vertel je altijd je ouders voordat je probeert te verkopen spullen.
 • Werk veilig! Gebruik veiligheidsuitrusting!
 • Sommige banen vereisen gaan van deur tot deur om iemand die je niet kent uw buurt. Dit is geen goed idee zonder een vertrouwde volwassene om ervoor te zorgen dat je veilig bent.