Wkanl

Hoe om geld te verdienen als een tienermeisje

Ooit wilde snel geld te verdienen? U kunt kopen wat je wilt met je geld, dus hier zijn enkele manieren om rake in sommige big bucks.

Stappen

Hoe om geld te verdienen als een tienermeisje. Doen werken in de tuin.
Hoe om geld te verdienen als een tienermeisje. Doen werken in de tuin.
 1. 1
  Babysit. Dit klinkt als een gegeven, nietwaar? Nou, neem een ​​oppas klasse bij uw plaatselijke ziekenhuis of recreatiecentrum. Ze zijn meestal slechts een dag, en dan een certificaat krijg je. Meer mensen zullen willen u huren als je zijn opgeleid om verschillende situaties om te gaan, wat leidt tot een hoger salaris.
 2. 2
  Doen werken in de tuin. Maaien gazons in de zomer, schop sneeuw in de winter, harken bladeren in de herfst, en planten in de lente. Kosten 5€ per uur om te beginnen met, en werk je prijzen hoger met ongeveer 0,50 cent als je meer populair bij uw werk. Denken: Als je gewerkt 4 uur, zal u 15€ 0,00. Doe dat elke dag voor een week? Je maakt 105€ 0,00.
 3. 3
  Verkopen zelfgemaakte sieraden, houdt een ambachtenmarkt, of maak je eigen merk make-up en verkopen die. Verkoop alles 5€ 0,00-15 0,00€, en je kon worden geladen. De meesten van ons hebben veel dingen gewoon rondslingeren we niet gebruiken, dat iemand anders kon. Maak je eigen eenvoudige lipgloss en verkopen dat! (Mix vaseline en een mooie gekleurde oogschaduw. Bam! Je hebt lipgloss).
 4. 4
  Auto wassen met zoveel vrienden als je wilt, of zelfs door jezelf! Hebben de auto's in uw oprit te trekken in de garage en vraag mensen die je kent om hun auto's te wassen. (Start 5€ 0,00 kleine auto, 10€ 0,00 middelgrote auto, 10€ 0,75 grote auto. Als je aan een van elke maat wassen, kon je maakt 15€ 0,75 per dag. Sweet! Als je dat veel gemaakt, na slechts 1 week, zult u hebt gemaakt 110€ 0,25!)
 5. 5
  Wassen en honden lopen met je beste vrienden! Het kan nat en rommelig, hoewel, dus draag T-shirts en oude jeans. U kunt ook aanbieden om pet-horloge voor mensen wanneer ze gaan op vakantie, de meeste zal je betalen als je toch terug. Afhankelijk van hoe lang ze zijn gegaan voor, je zou hark in snel.
 6. 6
  Koop een paar mode-patronen in uw lokale afdeling weefsel van een winkel, zoals Wal-Mart. Zelfs als je niet veel, praktijk naaien met de richtingen binnen. De plaats van de weefsels met uw favorieten. Verkopen ze geprijsd zoals je misschien bij een werf verkoop.
 7. 7
  Doneer kleren! voordat je gaat school shopping volgend jaar, of zelfs dit weekend, doneren een zak met kleren. Afhankelijk van de kwaliteit en de hoeveelheid, zou je ongeveer 30€ 0,00-190€ 0,00!
 8. 8
  Opknappen van uw slaapkamer. Als u van plan bent om uw oude meubels te verkopen, breng het naar een plaatselijke lommerd, of een winkel die u een deel winst voor uw gulle donaties zal geven.
 9. 9
  Haal al je vrienden bij elkaar en doe een kleding-swapping party. U kunt het bezit van een "modeshow" voor de jongere kinderen in de buurt, of je kan ze verkopen op een garage sale.
 10. 10
  Een baan krijgen. Als je oud genoeg bent, krijg alleen een baan ergens leuk, dat betaalt fair. Controleer bij uw plaatselijke Maverick tankstation. Op een gegeven, als je daar te werken, krijg je gratis gas! Maar, vergeet niet, afhankelijk van de grootte van uw stad, kan een aantal benzinestations lokken in sommige griezelige mensen!
 11. 11
  Geef makeovers, op een vrij weekend voor de meisjes in uw buurt, als je er goed in bent! Je zult niet geloven hoeveel kleine meisjes houden van dat! Laad slechts 5€ 0,00 voor kinderen onder de 6, 5€ 0,00 voor kinderen 7-10, en 5€ 0,75 voor oudere kinderen. Je kan minder rekening te brengen indien gewenst. Voor de jongens, doe haarkleurmiddelen dingen (zoals, tijdelijk spuiten verven hun haar blauw. Ze houden van dat.) GOOD LUCK!!;] Knipoog

Tips

 • Niet te veel om te beginnen met laden, zullen de mensen niet willen u huren!
 • U rekent zoveel als je denkt nodig te hebben. Het is aan jou. Denk aan de prijs die u in rekening brengen. Nu, je zult erachter dat veel elke dag te maken voor een week. Nu, erachter een maand. Voegt up mooi, nietwaar?
 • Post up flyers alleen in uw buurt of in mailboxen van mensen die je kent, tenzij het is toegestaan ​​om anders te doen.

Waarschuwingen

 • Wees niet onbeleefd aan uw klanten, of te veeleisend.
 • Als je geen ervaring hebt, of te veel belast, zou je niet worden gehuurd veel.
 • Niet overboeken jezelf.