Wkanl

Hoe maak je een Amerikaanse 1940 kapsel creëren

Dus je hebt de gekregen jaren 1940 mode neer, maar heb je het haar? Rechte, strakke moderne haar was niet in Noch was een rommelige uitstraling. Perfect gestyled, volumineus haar was de trend in heel het decennium en de volgende in de 50's. Meisjes in het midden van de jaren 1940 was erg ingewikkeld kapsels want dit maakte de stof rantsoenering die beïnvloed jurken. Als u wilt uw eigen Europese kapsel 1940's te maken, lees dan verder om erachter te komen hoe.

Stappen

Hoe maak je een Amerikaanse 1940 kapsel creëren. Breng de warme rollers.
Hoe maak je een Amerikaanse 1940 kapsel creëren. Breng de warme rollers.

Krul je haar met warme rollers

 1. 1
  Breng de warme rollers. Dit zal u de soepelste en minst kroeshaar krullen te geven.
 2. 2
  Trek de warme rollers en borstel de krullen lichtjes. U wilt de krullen te verzachten, maar niet scheiden te veel.
 3. 3
  Gebruik haarlak. Niet of gebruik mousse of gel. Dit geeft haar een wetlook en harde of plakkerige textuur.

Maak pin krullen

Dit kan lastig zijn in het begin als je nieuw bent meer betrokken haarstyling bent. Pin-krullen zijn een 1940 nietje, en noodzakelijk zijn voor vele jaren 1930 en 1950 kapsels ook.

 1. 1
  Zoek een instelling lotion die goed werkt uw haartype. Dit kan wat trial and error, dus wees geduldig.
 2. 2
  Begin met gewassen haar. Laat het aan de lucht of föhnen, zodat het nog vochtig is. Het is zeer nuttig om instelling lotion in een verstuiver, omdat het meer gelijkmatig kan worden aangebracht.
 3. 3
  Kam door het haar en een deel in secties. Haarsecties kan van ½ inch tot 1 ½ inch in dikte, afhankelijk van hoe dik je haar is of hoe het reageert op curling. Als je een bepaalde set wilt, krullen in de richtingen die het zal moeten gaan in de finale stijl. Als u wilt dat alleen de uiteinden gekruld, beginnen met de onderkant delen van het haar en werk.
 4. 4
  Wind de krullen rond je vinger. Zorg ervoor dat de draad niet wordt gedraaid op een manier dat de richting van de krul zou verstoren. Zodra het uiteinde is gestart, is het makkelijker om meer rollen.
 5. 5
  Voor meer golvende krullen, rollen pin krullen in een spiraal. Voor meer lok stijlen, vergeet niet om de krullen uniform te houden en een beetje donut vorm.
 6. 6
  Pin met bobby pinnen (beste voor spiralled pin krullen) of gewone haarspelden (beter voor pin krullen die niet lag zo vlak).
 7. 7
  Om golven te maken langs het gezicht, gebruikt golf clips. Echter, deze zijn moeilijk om te slapen in en het beste voor gebruik met een haardroger.
  • Vouw eindigt te strak of ze kroes zal zijn. Een set kan duren van een tot vijf dagen indien het wordt bewaard in de nacht in een snood of sjaal.

Maak overwinning rollen of zijkant achteruit rollen

 1. 1
  Victory rollen worden opgeveegd weg van het gezicht, opgerold en vastgemaakt naar de bovenkant van het hoofd. Kant omgekeerde rollen betrekken rollen een dikke pluk haar in een cirkel en pinning het naar beneden
 2. 2
  Krullen al je haar met een krultang in secties.
 3. 3
  In een beweging van onderop, gebruik een lichte mousse op je haar om een meer kneedbaar effect te creëren.
 4. 4
  Deel je haar met een ronde borstel aan de zijkant en niet rechtstreeks naar het midden.
 5. 5
  Trek haar in een paardenstaart om het te krijgen uit de weg.
 6. 6
  Plaag je haar. Plagen is een techniek die gebruikt wordt om iemands haren volumize door middel van een "in en uit" beweging met een kam terwijl het haar stevig vast. Om zo veel volume te creëren mogelijk, scheiden je haar in delen om dit proces beter beheersbaar te maken.
 7. 7
  Maken overwinning rollen. Beginnend met een broodje en een lichte plooi, begin je roll uit de rug en beweeg langzaam naar voren om die vintage look krijgen.
 8. 8
  Bevestig je krullen met bobby pinnen en gebruik een beetje haarlak om je look te houden. Dit is een zeer belangrijke stap omdat het de krullen aan de ene kant te houden.
 9. 9
  Herhaal v-krullen aan de andere kant. Eindig het er uit met meer pinnen en haarlak.
 10. 10
  Spuit de hele look met heavy-duty haarlak.
 11. 11
  Krullen eindigt met een ronde borstel om het schoonmaken van de haarstijl. Gebruik een klein deel van haar crème te ruimen met een glans.
  • Vrouwen met ronde of brede gezichten maken van de hoogte van het haar, dat het gezicht verlengt. Vrouwen met ovale gezichten zal ook goed uitzien met dit kapsel.
  • Vrouwen met smalle gezichten kan de stijl van de rollen meer naar buiten dan op en zal in evenwicht hun kenmerken, maar het kan niet werken voor alle vrouwen van smalle gezichten.
  • Dit kan ook goed kunnen bekijken voor vrouwen met glazen worden, zolang de frames niet zo dik op de zijden om de stroom van het haar verstoren uit het gezicht, zou zo wire glazen best.
  • Vrouwen die willen een beter evenwicht tussen hun figuur en gezicht zal een mooie balans met dit kapsel te bereiken. De heupen, borsten, en kapsel zullen allemaal in een betere verhouding voor maatje meer vrouwen, om zwaardere vrouwen.
  • Slanke vrouwen moeten dragen deze stijl in een meer petite manier met een beperkte hoogte en breedte om de juiste proporties te houden.

Rat je haar

 1. 1
  Borstel je haar grondig. Knopen en klitten te verwijderen voordat ratting zal het proces gemakkelijker te voltooien en minder pijnlijk om later ongedaan te maken.
 2. 2
  Houd een 4-inch gedeelte van het haar recht omhoog boven je hoofdhuid. Verraden aan de bovenkant van je hoofd en het werken neer rond de zijkanten houdt je haar toegankelijk voor het vasthouden of styling.
 3. 3
  Blijf de aangewezen gedeelte van het haar recht omhoog en stevig veeg het met een fijne kam of borstel, te beginnen bij de top door je vingers en beweegt naar beneden richting de wortels. Een borstel het beste werkt voor kapsels waarbij het hele hoofd, terwijl een fijne kam ratten haren strak in een kleiner, geconcentreerd gebied.
 4. 4
  Herhaal stap 3 tot alle van de 4-inch sectie die u vasthielden wordt verlinkt. Voorkom dat uw ratted haren vallen los door het sproeien van elk ratted sectie met haarlak.
 5. 5
  Manipuleer de ratted haar op basis van uw gewenste stijl. Bijvoorbeeld, voor een front-hobbel, duw de ratted haar samen in een groepje en kam een ​​klein deel van de VN-ratted haar over de ratted bal. Beveilig de front-bump stijl met een clip.

Tips

 • Als u bereid bent om stijl je haar elke dag zijn, krijgen een 'middy cut'. Een middy is een kapsel bedoeld om de gemakkelijkste cut te krullen zijn. De oorspronkelijke lengte is zeer kort, dus als je wilt naar de overwinning rollen of andere ingewikkelde kapsels doen, proberen om de langste versie van te krijgen. U kunt de middy snijden schema vinden met vele variaties op verschillende websites.
 • Als je slaapt met pin krullen, gebruik dan een zijden sjaal op je hoofd zodat ze niet naar buiten komen.
 • Als u van plan bent om een ​​schaar te gebruiken, wees voorzichtig met lang haar zoals je zelf zou kunnen kwetsen.
 • Als u gebruik maakt van gewone rollers, plaats rollen op een rij, draaide weg uit het gezicht, voor de bovenste gedeelte van het haar. Rol de rest van het haar in rijen onderaan.
 • Curve krullen met een haarborstel, zodat ze naar binnen rollen.