Wkanl

Hoe om te zorgen voor beschadigd haar

Heb je onhandelbaar beschadigd haar? Dit artikel zal u vertellen hoe te temmen en verzorgen van uw beschadigd haar.

Stappen

Hoe om te zorgen voor beschadigd haar. Laat de conditioner in voor 5-15 minuten.
Hoe om te zorgen voor beschadigd haar. Laat de conditioner in voor 5-15 minuten.
 1. 1
  Haal diep adem. Denk positief en blijf vol vertrouwen. Houd in gedachten dat dit proces van het herstellen van uw haar een tijdje zou duren, maar bent u uit om een ​​goede start, en als je klaar bent, zullen de resultaten mooi zijn!
 2. 2
  Was je haar goed. Was je haar om de andere dag. Gebruik altijd meer conditioner dan shampoo. Doe de shampoo in zoals u gewend bent, maar vergeet niet, niet zo veel, en niet stapelen het op de top van je hoofd, want dit kan schade veroorzaken. Zet dan de conditioner in, vooral gericht op de uiteinden naar het midden van het haar als je recht of golvend haar. Als je krullend haar de conditioner van toepassing op de gehele lengte. Scrub je hoofdhuid goed met je vingertoppen. De bovenkant van het haar is het deel dat u nodig hebt om het minst ongerust over te zijn.
 3. 3
  Laat de conditioner in voor 5-15 minuten. U kunt het water laten op, maar laat het niet je haar aanraakt voor die tijd. Tijdens het wachten, kunt u scheren, naar de radio luisteren, of was je lichaam. Na de geschatte tijd voorbij is, borstel door je haar met conditioner inch Dan grondig de conditioner spoelen.
 4. 4
  Bukken en laat je haar bengelen ondersteboven en leg een handdoek over je haar en zachtjes knijpen of kneed het teveel aan water. Droging te ruw kan het haar beschadigen. Nadat je handdoek drogen, in een nikkel-sized hoeveelheid anti-frizz/anti-dry producten. (Gebruik meer voor krullend of kroeshaar.) Als u geen producten voor kroezen of droogte hebben, gewoon een klein beetje conditioner in je haar. Als je een vette of vettig haar, gewoon overslaan die stap, of gebruik een dubbeltje kleine hoeveelheid in plaats daarvan.
 5. 5
  Borstel je haar met een kam of een borstel met zachte haren. Als je van nature krullend of golvend haar, gebruik mousse, of styling gel terwijl het nat is. Wees zacht en werken aan klitten in plaats van scheurend door hen. Als je nam je douche in de ochtend, waardoor het in een paardenstaart of vlecht is een goede optie. Als je klaar om naar bed te gaan, zet het op een bepaalde manier, zodat het verplaatsen in je slaap geen schade veroorzaken. Vlechten en een slaap cap kan nuttig zijn om het haar, of een hoge paardenstaart te behouden.
 6. 6
  Laat je haar natuurlijk drogen aan de lucht.
 7. 7
  Herhaal deze stappen voor elke dag dat je onder de douche, en je moet beginnen om een verbetering van uw beschadigd haar te zien.
 8. 8
  Gebruik eiwit behandelingen en diepe behandelingen periodiek op je haar. Het eiwit zal helpen bij de wederopbouw van het haar natuurlijke keratine en andere diepe behandelingen helpen het haar vocht vasthouden, vooral als je haar is grof of krullend. U kunt uw eigen diepe behandeling te maken door het mengen van aloë vera, conditioner, honing, bananen, eieren, mayonaise, enz. Blend ze goed en zorg ervoor dat alle die u niet gebruikt, zodat het niet slecht gaan bevriezen. Breng de diepe behandeling aan op nat haar en laat het in een nacht of voor 30 minuten tot een uur als je gehaast bent.
 9. 9
  Vermijd het gebruik van chemicaliën en warmte op je haar. Waarschijnlijk, dit is hoe je haar beschadigd raakten in de eerste plaats. Vermijd te veel haarverf, chemische relaxers of stijltang. Kijk in natuurlijke haarverf, zoals henna voor rood haar, indigo voor zwarte haren, en citroensap of andere citrusvruchten voor sommige natuurlijke bliksem.
  • Als je gaat zwemmen verzadigen je haar met conditioner voor de hand, en reinig ook daarna. Een badmuts zal ook helpen.
 10. 10
  Bescherm je haar tegen de zon. U kunt een hoed of een bandana gebruiken terwijl je naar buiten voor langere tijd bent. Of u kunt een styling product toe te passen met een zonnebrandcrème ingrediënt zoals Benzophenone.
 11. 11
  Probeer niet om je haar verstrikt raken in dingen gedurende de dag en gebruik vriendelijke haaraccessoires die niet gemakkelijk klitten in het haar.
 12. 12
  Draag je haar in beschermende stijlen zoals rollen en vlechten, zodat het minder verward en is minder blootgesteld aan de elementen. Maak gebruik van hoeden als je met een bijzonder slechte haar dag, en als je gewoon kunt uw beschadigde haar niet staan, kunt u een natuurlijk ogende pruik te verwerven.

Tips

 • Probeer je best niet te krullen of recht je haar, dat draagt ​​meer schade. Als u nodig hebt om recht te maken, proberen te blazen drogen. Als u nodig hebt om uw haar te krullen, of temmen van de stijl van je krullen. U kunt ook proberen ouderwets rollen, en ze zijn echt goedkoop. (De basisprijs is 10€ en geen warmte!)
 • Als je altijd je stijltang of krultang of tang om hoge instellingen want je moet je haar snel gedaan, doe dat niet. Zet het op lage instellingen en maak tijd voor je haar. Wilt u liever een beetje extra tijd te besteden aan je haar en hebben mooie haren, of doe het snel en hebben nog erger beschadigd haar?
 • Regelmatig trimmen je haar, en praten met een kapper over je beschadigd haar.
 • Als je dat doet rechtzetten of krullen je haar, en je vindt het een must nodig, vervolgens de instellingen zetten op de laagste instellingen. (Als dat is een optie.) Blijf uit de buurt van nat naar recht, stijltangen.
 • Als je haast hebt, Zet je haar in een knot, of een paardenstaart, en klem je pony terug.
 • Een beetje honing toegevoegd aan je conditioner maakt het meer vochtinbrengende.

Waarschuwingen

 • Trek niet met al uw brute kracht tijdens de haren kammen. Als de kam breekt of is moeilijk om je haar te borstelen met, dan met een borstel van uw keuze.
 • Geen stress over je haar! Stress kan leiden tot verlies van het haar, en beschadiging. (Het is waar!)
 • Niet huilen over je beschadigd haar. Geluk is verder te kijken dan uw onvolkomenheden.
 • Forceer je haar, of jezelf in alles doen om het dat je niet wilt doen doen.
 • Als een van de producten of stappen beschadigen je haar nog meer, of niet werken, doe het dan niet! Sla die stappen.
 • Probeer weg te blijven van warme gebieden, en zwembaden.

Dingen die je nodig hebt

 • Douchen
 • Een kam
 • Conditioner
 • Handdoek