Wkanl

Hoe je haar te ontspannen

Take it easy! Met het juiste advies, het ontspannen van je haar kan een gemakkelijke taak zijn.

Stappen

Hoe je haar te ontspannen. Begin met baseert uw hoofdhuid met een lichte vet (pure extra vierge olijfolie koken van uw lokale supermarkt voor het beste resultaat).
Hoe je haar te ontspannen. Begin met baseert uw hoofdhuid met een lichte vet (pure extra vierge olijfolie koken van uw lokale supermarkt voor het beste resultaat).
 1. 1
  Begin met baseert uw hoofdhuid met een lichte vet (pure extra vierge olijfolie koken van uw lokale supermarkt voor het beste resultaat). Afzonderlijk en deel elk deel van je haar totdat je hele hoofdhuid is gedekt. Deel het haar in vier secties, met behulp van haar clips of pinnen. Je moet een kruis in je haar.
 2. 2
  Begin met een sectie. Maak dunne delen aanbrengen van de crème relaxer om de nieuwe groei met een relaxer borstel zonder te missen plekjes. Probeer concentreren op alleen de toepassing relaxer de nieuwe groei en niet de hoofdhuid. Ga verder met de volgende sectie en zo vierde.
 3. 3
  Nadat alle vier secties hebben de relaxer toegepast op de nieuwe groei, ga terug en werk de relaxer door. Kam voorzichtig door de nieuwe groei van elk gedeelte van het haar. De textuur van je haar zal bepalen hoe lang de relaxer in je haar te verlaten. (Raadpleeg de instructies van het product)
 4. 4
  Spoel de relaxer met een neutraliserende shampoo. Dit soort shampoo maakt de relaxer aan de ontspannende proces stop te zetten en voorkomt breuk. Bij het wassen van het haar, zorg ervoor dat je werk tot een goed schuim en volledig spoel de relaxer. (Kleur-geactiveerde neutraliserende zijn ook beschikbaar. Ze geven de hoeveelheid relaxer links in je haar.)
 5. 5
  Conditie van je haar. Na het spoelen van je haar, dep droog het overtollige water uit het haar. Solliciteer diepe conditioner naar alle delen van het haar. Kam het door en laat het zitten voor drie tot vijf minuten. Hete olie behandelingen werken wonderen, ook.
 6. 6
  Spoel de conditioner. Handdoek droog de natte haar, doorkammen en stijl zoals gewoonlijk.

Tips

 • Pure olie vrij van additieven werken het beste. Probeer organische oliën bij uw lokale supermarkt voor hete olie behandelingen. Essentiële oliën zijn zeer hydraterende en ruiken goed.
 • Als je je haar niet hebt ontspannen voor of je haar is natuurlijk, Breng de crème relaxer over al uw haar.
 • Voor het aanbrengen van relaxer om nieuwe groei, overwegen coating de uiteinden van uw eerder ontspannen haar met een soort van conditioner. Dit is een goede voorzorgsmaatregel om te voorkomen dat bij verwerking van eerder ontspannen haar.

Waarschuwingen

 • Gedurende ten minste 48 uur, probeer geen krassen of irriteert je hoofdhuid en ontspan je haar.
 • Heb je haar niet te kleuren nadat ontspannend het
 • Heb je haar niet nat binnen de twee dagen na ontspannend het.
 • Als de relaxer kracht te sterk je haar zal ernstig worden beschadigd. Indien het gehalte te zwak zal niet recht.
 • Zorg ervoor dat u de juiste ontspannende kracht gebruiken voor uw haartype.
 • Zorg ervoor dat u uw haar grondig afspoelen met warm water gedurende 10 minuten. Volgen met een neutraliserende shampoo.
 • Heb je haar niet wassen vlak voordat u zich ontspant het.