Wkanl

Hoe je leuke kapsels voor lang dik haar te creëren

Als je haar is lang en dik, kan het erg moeilijk om de kostuums te beheren of zoek een stijl. Dit artikel moet u helpen temmen dat dik haar en maken het glorieuze.

Stappen

Hoe je leuke kapsels voor lang dik haar te creëren. Kies de juiste haarproducten.
Hoe je leuke kapsels voor lang dik haar te creëren. Kies de juiste haarproducten.
 1. 1
  Kies de juiste haarproducten: Het zal gemakkelijker zijn om stijl en beheer je haar als je de juiste producten te gebruiken. Doe wat onderzoek en na te denken over wat haartype je kan hebben. Het gebruik van de juiste producten is zeer belangrijk om het houden van uw dik haar gezond. Als u niet zeker bent van welke producten het beste werkt voor u, vraag een vriend of probeer experimenteren jezelf. Wanneer haar gezond, is het makkelijker te manipuleren en stijl op verschillende manieren.
 2. 2
  Probeer lagen: Als je je dik haar niet kan staan, overweeg dan om het uitgedund met lagen. Als je haar is van nature krullend, zal dit brengen van uw natuurlijke krullen. Als je haar recht is, zal het krijgen lagen maken het lijkt 'schokkerig' en zal het vorm te geven. Dik haar kan veel eenvoudiger te beheren en stijl als het heeft lagen. Lagen zal ook uw haren lijken lichter en dunner, dus als dit is wat je zoekt, probeer het eens.
 3. 3
  Denk na over kort haar: Voor sommige meisjes, denk aan het afhakken van hun lange lokken is een zeer gevoelig onderwerp, en velen zullen weigeren om zelfs maar te overwegen zoiets. Maar, als je de juiste vorm van het gezicht hebben, kort haar kan het beste inzet voor je. Kort haar is zeer eenvoudig te beheren, en wanneer gecombineerd met dik haar, het heeft direct volume en vorm. Voor iets een beetje edgy overwegen te gaan vrij kort en rommelig, deze look is erg leuk en origineel. Ook haalbaar met kort, dik haar is een slanke, elegante uitstraling. Dit kan worden bereikt met een leuke pixie gewas of door simpelweg het stylen van je haar op een natuurlijke, slanke manier.
 4. 4
  Probeer de techniek 'back opgespeld': soms, met dik haar kan je haar leiden tot duidelijke en vormeloos uitzien. Echter, je bent echt geluk als je de hoeveelheid vormen die je met slechts een paar haarspelden of clips kunnen vormen overwegen. Om deze look te bereiken, pak een kleine hoeveelheid van het haar aan de voorkant van je gezicht, trek het terug en zet deze vast met een speld. Doe dit aan beide zijden van je haar een kapsel met grote vorm te maken. Om extra stijl toe te voegen aan deze, proberen plating de kleine hoeveelheid haar voordat pinning het terug.
 5. 5
  Ga voor een over de schouder vlecht: Ga voor iets een beetje anders met de over de schouder vlecht. Een vlecht wordt gebruikt in deze stijl om meer vorm aan het haar, als je gewoon laat het in een paardenstaart over de schouder, kan je haar er dof en vormeloos. Zorg ervoor dat u uw plait zorgvuldig en als je pony doen, waardoor ze uit het doen zal fantastisch uitzien. Niet alleen heeft dit kapsel ziet er geweldig uit, maar het is ook gemakkelijk te onderhouden en te creëren.
 6. 6
  Overwegen om recht en strak: Deze stijl kan moeilijk zijn om te maken met ongezonde haren, dus zorg ervoor om te proberen je best om dat haar van jou in topconditie te houden. Dikker haar is moeilijker te strekken dan dun haar, maar de resultaten zijn prachtig. De beste methode om dik haar recht is om de eerste pin-up van al je haar behalve de onderste laag, rechtzetten deze laag grondig en ga dan verder deze stap met elke laag. Aan de strakke, rechte look te krijgen, overweeg dan het gebruik van een warmte beschermende spray of een conditioner spray terwijl rechttrekken.
 7. 7
  Overweeg pony: Als je denkt dat je het af te trekken, ga dan voor de oh-zo-bekende haar pony. Het grote ding over pony is dat bijna elk haartype ze kan trekken uit, zolang het haar is niet overdreven krullend. Door het toevoegen van pony zul je zwaar, dik haar en de manier waarop je haar frames de buitenkant van je gezicht zal niet langer een probleem te zijn (als het was) te verlichten. Strek de pony voor een slanke, stijlvolle look, of laat ze met een natuurlijke golf voor een meer relaxte look. Pony algemeen suite die een delicate vorm van het gezicht te hebben en ze kunnen elk voorhoofd vlekken verhullen.
 8. 8
  Geef het een krul: Een groot ding over het hebben van dik haar is het vermogen om perfecte krullen te creëren. Als je niet al een hebt, overwegen te investeren in een krultang of rollers. Krullen kunnen ook worden gemaakt met een straightener indien goed gebruikt, ook al is deze techniek niet zo effectief als het gebruik van een krultang. Krul de delen van het haar die het dichtst bij je gezicht en kijken als ze het frame van uw gezicht prachtig. Als je denkt dat je het af te trekken, blijven gaan, voeg krullen waar je ook passend te zien. Om je krullen fris en fantastisch te houden, spuit ze in met wat haarlak.
 9. 9
  Probeer het haar broodje: Er zijn zo veel verschillende manieren om deze stijl te doen, kunt u een rommelige knot, een kant broodje, een hoge knot, een elegante knot, en meer. Het mooie is, dat elk type broodje kan werken met dik haar. Als je je haar zetten in een knot is het meestal gemakkelijk te onderhouden en je hoeft geen zorgen te maken over je haar er vormeloos. Koos voor een stijl, en dan spuit er overheen met wat haarlak dalen haartjes weg te vliegen. Houd het simpel, of ga all out, er zijn zoveel mogelijkheden.
 10. 10
  Accessoires toe te voegen: Jazz up je haar met een aantal leuke accessoires. Probeer een verscheidenheid aan accessoires, zijn er genoeg om uit te kiezen. Misschien een leuke sprankelende clip of wat bloemen? Als je kunt trekken uit een hoofdband of een bandana, beschouw jezelf heel veel geluk, en geef het een gaan. Als je wilt gaan voor iets echt unieks of eigenzinnig, probeer dan een mooie satijnen hoofddoek. Satijnen hoofddoeken zijn zeer nuttig als ze zijn zacht voor je haar en het te beschermen tegen de harde zon en blaarvorming koud. Blijven experimenteren met verschillende stijlen en accessoires, bent u gebonden aan een die werkt voor u te vinden.

Tips

 • Je mag niet goed te krijgen het de eerste keer, maar geef niet op je haar.
 • Houd uw haar gezond, op deze manier zal het makkelijker te stylen.
 • Met behulp van een verscheidenheid van stijlen zal u interessant te houden.
 • Als je krijgt pony denk aan manieren om stijl hen, bijvoorbeeld kant opzij vallende pony en zeestraat pony!
 • Probeer te kijken naar foto's van andere stijlen en probeer deze.
 • Als je je dik haar afkeer, verdunnen het uit met lagen.
 • Als dik haar is wat je na, zijn er verschillende haarproducten die zal helpen bij het geven van je de dikke haren die u wenst.
 • Als je haar niet zal rechtzetten zet ze gewoon in lagen en doe een beetje op een moment.

Waarschuwingen

 • Rechttrekken en het gebruik van andere verwarmde apparaten is slecht voor je haar en zal droog haar veroorzaken.
 • Overtollige styling kan ertoe leiden dat uw haar te drogen, dood en moeilijk te beheren zijn.
 • Niet alle stijlen voor u zal werken, maar geen stress, veel stijlen wil.