Wkanl

Hoe te weerbarstig haar te temmen

Het temmen van onhandelbaar haar kunnen nemen wat te doen, vooral als je niet gezegend met easy-care hair. Stoppen met kijken afgunstig naar al die mensen met een "perfecte" haren en beginnen aanpakken wat je kunt doen met wat je wel hebt. Lang of kort, kunt u een stijl en vormgeving die voor u zal werken en blijven op die manier te vinden.

Stappen

Hoe te weerbarstig haar te temmen. Wees constructief creatief met kort haar.
Hoe te weerbarstig haar te temmen. Wees constructief creatief met kort haar.

Kort haar

 1. 1
  Wees constructief creatief met kort haar. Aankoop specialiteit hoofdbanden en / of haarspeldjes. Voor weerbarstig, krullend haar kunt u wensen om de toon van de krullen met "no-frizz" producten voor het eerst.
 2. 2
  Borstel omhoog aan beide kanten van het hoofd van de tempel, trekt dat gedeelte van het haar samen in het midden van de hoofdhuid en het aanbrengen van een baret.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de pony worden geborsteld en / of gekruld zoals ze zijn het gemakkelijkste deel van weerbarstig haar op zijn plaats te houden.
 4. 4
  Gebruik een krultang voor rechte onhandelbaar haar om wat pluisjes en stijl toe te passen. Als krullend, wil je misschien een beetje haargel en warm water te gebruiken en zachtjes masseren en knijp haar om een ​​goed onderhouden krullende look te geven.

Lang haar

 1. 1
  Voor lang haar doen al het bovenstaande. Daarnaast heb je nog een paar opties, zoals het hebben van je haar Franse gevlochten, getrokken in een knot boven op je hoofd, of een paardenstaart. Meestal hoe langer het haar hoe minder "onhandelbare" het wordt door het gewicht van je haar.
 2. 2
  Was je haar met conditioner en shampoo, en spoel je haar met koud water. Dit zal verminderen kroezen
 3. 3
  Föhnen je haar, terwijl het borstelen je haar de aanzet tot het volume te verlagen
 4. 4
  Bind je haar in een rommelige knot! De rommelige look is in de mode!

Tips

 • Voor jonge kinderen, hebben hun haren niet wassen per dag als je wordt het strippen van de natuurlijke oliën. Gebruik "geen wirwar 'producten en vooral gebruik maken kinderen haarverzorgingsproducten, ze zijn ontworpen met zachtere product ingrediënten.
 • Gebruik nooit shampoo / conditioner gemengde producten als ze elkaar compenseren. De conditioner steevast wordt "weggespoeld" door de zeep in de shampoo. Gebruik altijd een aparte conditioner.
 • Maak een voorwas diepe conditioner door het mengen van 1/4 kopje melk en 1/2 kopje mayonaise. Toepassen op DROOG, ongewassen haar voor 20 minuten. Goed uitspoelen, vervolgens wassen en conditie van je haar.
 • Voor krullend of kroeshaar, investeren in "no frizz"-producten en gebruik altijd conditioner.
 • Investeer in een kwaliteit haarborstel dat niet zal trekken en rip je haar. Een schoonheidssalon kan u helpen met de beste keuzes voor uw haartype.
 • Indien mogelijk, voeg een beetje meer zout om uw huis zacht water-systeem. Het maakt een enorm verschil tussen hard, hard water en zacht water. Als uw huis niet over een waterontharder, te kopen en te gebruiken vers bronwater om de conditioner spoelen uit je haar.

Waarschuwingen

 • Heb je haar niet strijken. Gebruik niet te veel hete warmte-producten. Altijd proberen en was je haar wanneer je tijd hebt om het aan de lucht drogen zo veel mogelijk in tegenstelling tot het föhnen te laten hebben. Hitte brandwonden!