Wkanl

Hoe maak je een rommelig haar effect te bereiken

Chic rommelig haar betekent niet dat je moet kijken als een stekelvarken op een slechte dag. Rommelig haar verwijst naar rommelig gemaakt op een gestructureerde manier. Het is een stijl die er goed uitziet, in tegenstelling tot zijn een grote ring van haar.

Stappen

Hoe maak je een rommelig haar effect te bereiken. Handdoek droog je haar totdat er geen water druipt van de uiteinden.
Hoe maak je een rommelig haar effect te bereiken. Handdoek droog je haar totdat er geen water druipt van de uiteinden.
 1. 1
  Was je haar. Gebruik shampoo en een beetje conditioner. Als je te veel conditioner te gebruiken, je haar gaat slap en plat, te weinig, en je haar te droog.
 2. 2
  Handdoek droog je haar totdat er geen water druipt van de uiteinden. Als alternatief zou je gewoon schud je haar uit.
 3. 3
  Laat je vingers alsof je haar, het scheiden van de verschillende onderdelen, zodat je haar valt in de richting het doet natuurlijk. Probeer niet om iets bijzonders te doen in dit stadium, en, wat nog belangrijker is, hoeft een kam niet gebruiken.
 4. 4
  Föhnen je haar. Nogmaals, geen gebruik maken van een kam of je haar zal geen textuur hebben. Droog je haar in de tegenovergestelde richting van waaruit het groeit. Dit betekent in feite dat je houd de föhn onder je en blaas omhoog. Dit betekent dat ieder onderdeel van haar krijgt meer volume en verbetert uw lagen.
 5. 5
  Ga verder met föhn voor ongeveer 5 minuten, totdat je haar is meestal droog maar nog steeds een beetje vochtig hier en daar, dan stoppen föhnen het. Tegen die tijd, je haar is waarschijnlijk zeer, zeer rommelig, dus gebruik je vingers om prod en duw het haar, zodat het op de juiste plaats valt.
 6. 6
  Om het haar nog meer rommelig te maken, gebruiken stijltangen te lichtvaardig krullen sommige lagen onder en sommige lagen flick uit. Ga niet te gaan over de top, gewoon gebruik maken van de stijltangen op delen van je haar dat niet bijzonder rommelig.
 7. 7
  Breng een kleine klodders van een volume-toevoeging haarproduct om verschillende partities van het haar. De verschillende delen worden van elkaar gescheiden, waardoor ze gemakkelijker stijl.
  • Als je wilt gaan voor een echt gestructureerd rommelige uitstraling, zorgvuldig manipuleren sectie voor sectie totdat u het gewenste effect te bereiken.
  • Als je wil gewoon een rommelige uitstraling, lopen je handen ruwweg door verschillende delen van het haar, en schud je vingers tot er haar over de show.
  • Als u wilt, probeer plagen.
 8. 8
  Föhnen je haar weer voor een minuut. Dit helpt met de styling, en je kunt het gebruiken om verschillende delen van je haar verder te definiëren.
 9. 9
  Om zijn plaats te houden, gebruik haarlak.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Als je niet kunt bedenken hoe je de lagen te scheiden, til de bovenste lagen van het haar weg van elke kant van je hoofdhuid, laat het dan terug te vallen op zijn plaats. Dit geeft je een aantal lagen om mee te werken.
 • Kies een goede styling product. Klei en wax geeft je veel controle over je haar en een goede basis om mee te werken.
 • Om je haar meer volume te geven wanneer rommelig, plaatst u uw vingers aan beide kanten van je hoofd en duw omhoog. Doe hetzelfde voor de achterkant van je haar. Mits je hebt klei of een ander stylingproduct in je haar, moet het zo blijven voor enige tijd, maar je kan hebben om te blijven doen om zo vaak.
 • Als je merkt dat uw haar op om te uit de hand, kunt u een kam te gebruiken om het weer op zijn plaats. Niet hark de kam door je haar, enkel licht voer het over de top. Anders verlies je de lagen.
 • Voor de voorkant (ervan uitgaande dat je pony), knijp de haren lichtjes en til deze weg van de hoofdhuid, laat het dan terug te vallen op zijn plaats. Nogmaals, dit zal u een aantal lagen om mee te werken

Waarschuwingen

 • Nooit kam je haar, behalve als je haar gaat volledig uit de hand en je kunt het niet terug op zijn plaats.
 • Als u föhnen je haar vaak, krijg je een goede vochtinbrengende conditioner en shampoo. Anders zal je haar uiteindelijk lijkt op een schuursponsje.
 • Niet te veel haar product, net genoeg om u de stijl die u wilt geven niet gebruiken. Als u te veel gebruikt, zal het je haar verzwaren en het zal de definitie verliezen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een föhn
 • Klei of wax
 • Hairspray
 • Een kam (in zeer zeldzame gevallen)