Wkanl

Hoe kunt u uw vriend te troosten

Een van de grootste dingen over het hebben van vrienden is dat ze er kunnen zijn voor u als je down voelt. Ze kunnen je te troosten, of zelfs je te helpen op een manier. Hier is hoe je een goede vriend zijn wanneer je bent.

Stappen

Hoe kunt u uw vriend te troosten. Ken de situatie voordat u probeert om uw vriend te helpen.
Hoe kunt u uw vriend te troosten. Ken de situatie voordat u probeert om uw vriend te helpen.

Voordat u begint

 1. 1
  Ken de situatie voordat u probeert om uw vriend te helpen. Dit zal u een voordeel, omdat het makkelijker voor u om te weten wat zijn de juiste en verkeerde uitspraken te maken zult maken. Ook zult u in staat om te vertellen wat je vriend is boos over, en kunt u onhandig voorkomen zitten met geen idee wat er gaande is of wat te zeggen.
  • Als je geen idee hebt wat de situatie is, dat is prima. Zolang je er bent voor je vriend, dat is goed genoeg.
 2. 2
  Peilen hoe boos je vriend is. Als hij / zij lijkt te zijn uiterst onrustige, kan je een stap buiten je comfort zone om hem / haar te bereiken. Als hij / zij niet te verstoren, maar is nog steeds bezorgd over iets, moet het niet te moeilijk om hen te helpen.

Troostende je vriend

 1. 1
  Complimenteer je vriend over hun andere grote capaciteiten en vaardigheden, vooral als ze boos over iets wat ze niet goed doen. Complimenten zullen ook hun zelfvertrouwen als een recente mislukking of afwijzing opgetreden. Echter, wees voorzichtig bij het complimenteren hen, want als je het overdrijven of vermelden iets dat ofwel een halve waarheid of niet waar over ze helemaal niet, kan je vriend zich gekrenkt voelen en trekken nog meer. Vergeet niet dat de kwetsbaarheid van uw vriend toe wanneer hij / zij slecht over hem / haarzelf voelt.
 2. 2
  Laat je vriendin weten dat je er bent voor hem / haar. Dit kan worden bereikt door een notitie, woorden, of gewoon een knuffel. Zorg ervoor dat uw vriend is zich ervan bewust dat hij / zij kan je praten wanneer de tijd komt, en zorg ervoor dat je vriend begrijpt dat hij / zij vertrouwt je met iets. Echter, pas op voor te opdringerig en verder duwen ze in hun depressie-modus.
 3. 3
  In een soort en begrip weg, zachtjes je vriend eraan herinneren dat niemand perfect is. Het belangrijkste is dat we leren van onze fouten. Vraag je vriend, "Wat kunnen we hiervan leren? ' Echter, zorg ervoor dat hij / zij bereid is om te praten en na te denken over de situatie vóór het begin van dit gesprek of je kan hem onbedoeld kwetsen / haar.
 4. 4
  Af en toe, al je vriend nodig heeft, is om te kunnen ventileren en te praten over wat hen dwars zit zonder veroordeeld te worden. Wees daarom bereid om geduldig te luisteren naar hoe lang je vriend heeft je nodig om daar te zijn. Echter, als je nodig hebt om naar een afspraak of u vindt dat het gebied dat u twee zijn in niet de beste omgeving om te praten, zachtjes laat hem / haar weten door te zeggen ergens in de trant van: "Ik denk dat we ergens moeten praten anders "of" Kunnen we later verder dit? Ik moet ergens heen, maar ik kom terug zo snel mogelijk. " Zorg ervoor dat hij / zij begrijpt dat je echt wilt luisteren, maar je gewoon geen tijd hebt of denkt dat de omgeving is slecht.
 5. 5
  Vertel je vriend dat je echt van hem / haar de manier waarop hij / zij is, maar wees voorzichtig wanneer dit te vertellen aan een vriend van het andere geslacht voor hij / zij kan het de verkeerde manier te nemen, vooral als je vriend gewoon door een is geweest recente breuk. Het maakt niet uit hoe je vriend eruit ziet, wat hij / zij draagt, etc. Zorg ervoor dat je een echte toon in je stem als je je vriend te vertellen voor dit zou een moment zijn waar hij / zij is erg onzeker over hem / haarzelf!
  • Vermelden dat deze wereld niets zou zijn zonder je vriend.
 6. 6
  Een knuffel zal wonderen doen voor je vriend, of hij / zij iets met jou of niet gedeeld. Soms, een vriend heeft gewoon een andere vriend het contact met hem / haar het gevoel geliefd en beter. Je zou hem / haar ook dep op de schouder of rug.

Tips

 • Niet vertellen andere mensen over de problemen die je vriend is het hebben. Het zal je vriend boos en minder kans om je vertrouwen te maken.
 • Laat je vrienden ze je focus door beleefd te ontslaan mensen die ook iets willen aan u te zeggen. Schakel uw mobiele telefoon uit. De persoon die u helpen zal dit waarderen.
 • Wees liefdevol maar niet te houden. Zeg gewoon wat je iemand om je te zeggen in een crisis of een slechte dag zou willen.
 • Probeer om een ​​actieve luisteraar. Als je vrienden pauzeren en kijken naar u voor een reactie, herhalen wat ze net zei, maar in je eigen woorden, om te laten zien dat je echt luisteren en sympathiserende.
 • Grapjes met hen om hen gelukkig te maken, maar niet krijgen ze boos.
 • Maak je geen zorgen als je je vrienden 'problemen niet kunnen oplossen, soms zijn ze gewoon behoefte aan een luisterend oor. En soms is dat kan de meest waardevolle van alles zijn.
 • Neem ze uit ergens. (Films, winkelcentrum, hun fav. Hoofdsteun, etc.).

Waarschuwingen

 • Ontslaan nooit gevoelens je vrienden '. Vertellen mensen gewoon opkikkertje of dat hun problemen zijn niets echt ontkracht hun gevoelens en zelden helpt.
 • Tenzij ze echt blazen dingen buiten proportie, of u weet (en kan ze vertellen) dat het beter zullen krijgen.
 • Vermijd zeggen "" of "Oh, iedereen heeft dat probleem." Het kleineert hun probleem, niet te vergeten niet waardoor ze zich niet beter.
 • Als je vriend niet bereid is om zijn of haar probleem te delen, hem niet pesten of haar te doen. Je vriend kan gewoon graag alleen zijn voor bepaalde tijd. Toestaan.
 • Als knuffelen is verboden in uw school geef ze een high five of zegt iets leuks
 • Vermijd praten over jezelf en je eigen problemen, zelfs als ze hetzelfde zijn als die van hen. U kunt ook slecht voelen, maar zo te zeggen zal hen niet beter voelen.