Wkanl

Hoe kunt u uw beste vriend terug te krijgen

Het krijgen van uw beste vriend terug zou kunnen voelen onmogelijk, maar alleen niet vergeten dat de dingen die twee mensen bij elkaar te houden niet verdwijnen meestal 's nachts. Om je beste vriend terug te krijgen nadat je een gevecht hebt gehad of na een nieuwe persoon de mix (bijvoorbeeld een nieuwe vriend of vriendin) heeft gesloten, gebruikt u een van de volgende methoden.

Stappen

Hoe kunt u uw beste vriend terug te krijgen. Niet verstrikt raken in geruchten.
Hoe kunt u uw beste vriend terug te krijgen. Niet verstrikt raken in geruchten.

Na een gevecht

 1. 1
  Niet verstrikt raken in geruchten. Als vrienden vechten, andere vrienden nemen kanten en beginnen roddelen. Dit kan alleen maar erger. Als iemand begint slecht te praten over de andere persoon, beleefd vragen hen om te stoppen en zeggen dat je niet geïnteresseerd bent. Weet niets over je vriend zeggen achter hun rug, ofwel, of het zal terug te gaan naar hen.
 2. 2
  Maak een oprechte verontschuldiging. Als je iets verkeerd hebt gedaan, gewoon te zeggen "Het spijt me" is meestal niet genoeg. Je moet zijn gedetailleerd en specifiek. Zelfs als je niet denkt dat de strijd was jouw schuld, moet u misschien de grote weg te nemen en de eerste zijn om excuses als je ooit wilt de vriendschap op te staan ​​en weer te lopen. Dingen te overwegen:
  • Zeg niet: "Het spijt me dat je er zo over denkt." Dit is geen echte verontschuldiging. Je moet sorry voor wat het ook is je deed, niet hoe ze gereageerd. Als je niet beginnen de strijd, excuses voor hoe je reageerde op wat het ook is dat deed. Zeggen, "Het spijt me ik ontplofte bij u" of "Het spijt me dat ik je niet serieus nemen" of wat anders moet worden gezegd.
  • Niet wijzen vingers. Zelfs als je vriend de schuldige is, dat is iets wat je kunt later uit te werken. Eerst moet je om weer on speaking terms.
  • Sla de excuses. Zeggen "Het spijt me, maar..." en vervolgens het maken van een enorme lijst van rechtvaardigingsgronden is gewoon beledigend. Geven enige redenen wanneer ze geldig zijn. "Het spijt me dat ik zei dat de dingen die ik zei. Ik had een vreselijke dag en nam het uit op je" is een geldige reden die waarschijnlijk zal je vriend zich beter voelt.
  • Heeft de verantwoordelijkheid voor alles wat je niet gedaan hebt niet nemen. Als je vriend veroorzaakt deze puinhoop, er is geen noodzaak voor u om de val te nemen. (Zelfs als het "repareert" dingen op de korte termijn, zul je gewoon uiteindelijk hen kwalijk later.) In plaats daarvan, excuses voor elk en ieder ding je deed, maar niet eens de dingen die ze deden vermelden. Laat je vriend denkt dat alles voorbij is. Na dat, zal het aan hen om terug te verontschuldigen aan u.
  • Als je vriend niet aan u zal praten in persoon, schrijf dan een e-mail - of, als u denkt dat ze het te verwijderen, schrijf een briefje en zet het in hun kast, auto, enz.
 3. 3
  Leg je gevoelens in de "i" en "wij" termen. De beste manier om een ​​vriend over wat ze hebben gedaan confronteren is om ze te vertellen hoe het u beinvloedt. Praktijk uitleggen van de hele situatie met alleen de woorden als "ik" en "wij," nooit "u." Vertel nooit je vriend wat ze je hebben aangedaan. Dit zal hen in het defensief en maken ze veel minder kans om te luisteren naar wat het ook is je te zeggen hebt (vooral als je de situatie verkeerd hebt begrepen).
  • Onjuist: "Je pijn echt mijn gevoelens Je viel me, liet me niet mezelf te verdedigen, en luisterde niet toen ik probeerde om het weer later breng ik denk zelfs niet dat je deze vriendschap serieus meer nemen..."
  • Correct: "Mijn gevoelens waren echt gekwetst door onze strijd Ik voelde me alsof ik werd aangevallen en had een kans om mezelf te verdedigen niet, zelfs toen ik probeerde om dingen later uitleggen Onze vriendschap betekent veel voor me en ik echt wil.. ons om deze uit te werken. "
 4. 4
  Geef je vriend de ruimte als ze het nodig hebben. Als je alles wat je kunt hebt gedaan en je vriend is nog steeds boos, zouden ze gewoon tijd nodig om af te koelen, denken over dingen, en te herstellen. Constant bellen, sms'en, e-mailen, en pesten ze is niet van plan om ze in een vergevingsgezinde stemming. En trouwens, het is moeilijk om iemand die altijd rond missen.
  • Verwar dit niet met het geven van je vriend de koude schouder. Het spelen van games is niet wat echte vrienden doen. Gewoon blijven uit het haar van de persoon voor een tijdje - en als je toevallig botsen tegen elkaar, het vriendelijk houden.
 5. 5
  Vergeet niet, een vriend van de pijn. Oke, dus je hebt de geruchtenmolen vermeden, verontschuldigde zich, legde je de helft van het verhaal, en gezien je vriend ruimte. Waarom zijn ze nog boos? Als je vriend is het introverte type, misschien heb je niet om hen een echte kans om alles uit hun borst gegeven. Als dit het geval is, vraag hen uw fout, zodat u kunt repareren. Wacht niet wat er te overwaait of ze kunnen nooit genezen.
 6. 6
  Oprecht vergeven en vergeten. Zodra het gevecht is opgelost, hier niet aan houden te straffen je vriend, handelend koud, of de opvoeding van fouten die ze gemaakt als munitie in andere gevechten. Laten gaan en verder te gaan.

Wegens een nieuwe persoon (ex. vriend, significante andere)

 1. 1
  Houd doet alsof je vrienden bent. Praat met hen vaak, zijn vriendelijk en beleefd, en delen een lach, maar het probleem niet forceren, veroorzaken onnodige drama, of geef ze nog meer redenen om niet te willen tijd doorbrengen met u het niet te veel aandacht weg als je vriend misschien het gevoel alsof je hen te vertellen je beter mensen hebben gevonden.
 2. 2
  Doe niet zo aanhankelijk. Vriendschap is een beetje als een elastiekje: een minuut ze zijn er voor u en dan weg te rekken ze maar zal, gezien de tijd en ruimte, kom pingen naar u terug. Als je doet alsof je vriend is niet toegestaan ​​om andere mensen in hun leven hebben, zullen ze nog harder duwen om weg te komen van u en uw inspanningen om hen te controleren.
 3. 3
  Nieuwe vrienden maken van je eigen. Voor starters, vrienden maken - zelfs toevallige aard - geeft je een boost van vertrouwen dat je waarschijnlijk op dit moment en u helpen uw gedachten af ​​van de andere persoon. Op de top van dat, het zal je vriend dat je een leven van je eigen en dat, als ze willen blijven de vriendschap gaan, moeten ze werk in het herinneren. Ten slotte zal het je andere vriend die je bent een leuke persoon met iets te bieden herinneren.
  • Zorg ervoor dat je dit doet met de juiste houding. Als je dit doet om terug te gaan naar je oude vriend, zal het duidelijk zijn, maak je kleine kijken, rijdt je vriend verder weg, en, het ergste van alles, maak je nieuwe (zogenaamde) vrienden voelen zich gebruikt. Als je terug naar een oude vriend door het maken van nieuwe vrienden voelen zich net zo beroerd als jij, misschien is er een goede reden waarom de vriendschap eindigde op de eerste plaats.
 4. 4
  Reik uit naar de nieuwe persoon. Misschien bent u slecht reageert op hen, omdat je jaloers bent wanneer, in werkelijkheid, ze zijn eigenlijk best cool. Houd een open geest en proberen om naar deze persoon te leren kennen door zowel hen en je vriend uitnodigen om iets. (Als u denkt dat er een mogelijkheid is je uiteindelijk op het derde wiel, nodigen andere persoon of twee veilig te zijn.) Als het een nieuwe vriend of vriendin, worden opgewekt voor het geluk van uw vriend en laat hen het gevoel dat ze kunnen vertrouwen op je.
 5. 5
  Laat het overwaaien op zijn eigen. Laten we eerlijk zijn: nieuwe relaties komen en gaan vrij snel. Als jij en je vriend samen zijn geweest voor een lange tijd, de verandering is waarschijnlijk tijdelijk, vooral als het een vriend of vriendin je mee bezig bent. In feite, je bent waarschijnlijk de persoon die je vriend zal komen huilen wanneer alles voorbij is, dus proberen om plezier te hebben en te cultiveren nieuwe vriendschappen in de tussentijd. Als het voorbij is, hopelijk je vriend zal herinneren waarom je een keeper.

Tips

 • Maar zorg ervoor dat je vriend weet je echt doen van hen, en je zult alles doen, zolang het redelijk is, om ze terug te krijgen.
 • Het beste ding om te doen is geef haar de ruimte voor ongeveer een week. Als hij / zij komt niet met je praten dan je praat met hem / haar.
 • Wees kalm en beheerst als je je oude vriend te raadplegen. Dit zal uw verloren vriend respect voor je, en, in de tijd, misschien maak je vriend beseffen dat hij of zij een fout heeft gemaakt. Tranen en woede zal niet helpen bij allen en zal gewoon je vriend gestresst en boos, ook.
  • Dit betekent niet dat je moet rond te hangen, twiddling uw duimen totdat je vriend komt rond. Ga u een aantal nieuwe vrienden om u te helpen door!
 • Vertel hen hoeveel je van ze houdt. Vertel hen dat je ze nooit vergeten en zorg ervoor dat ze weten dat je zal er altijd zijn voor hen.
 • Als je het gevoel dat je vriend niet wil weer in je vriendschap te worden gedwongen, gaat u naar een andere groep en zien er erg gelukkig. Op die manier zal je vriend ze willen of hij was er om meer herinneringen met jou te maken.
 • Wanneer je excuses, soms is je vriend zal het niet accepteren of zeggen: "Sorry. Het telt niet." Wanneer dit gebeurt, weet je dat het tijd is om iets leuks voor hem of haar te doen. Als al het andere faalt, probeer dan het vinden van een vriend die om je geeft het meest en helpen uw vriend terug. Gebruik geen geweld. Het is nooit het antwoord op uw problemen.
 • Als ze nog steeds niet willen zijn vrienden, laat ze gaan. Het zal moeilijk worden, maar het is voor je eigen voordeel. Rondhangen met nieuwe mensen en niet schelen wat iemand anders denkt over jou, wees sterk, onafhankelijk en zorg ervoor dat ze weten dat je bent niet zwak en dat je kan staan ​​op eigen benen. De meeste van allemaal, wees jezelf!
 • Zie hoe je beste vriend reageert op jouw soort kant. Toon het vaker. Het kon hem / haar gewoon tip over de rand en maak je vrienden weer.
 • Zorg ervoor dat je vriend weet dat je nog steeds denken van hen, ook al bent u probeert hen de ruimte te geven.
 • Als je vriend is boos op je voor iets dat gebeurde een tijdje geleden haar laten wegdrijven iemand die je haat dat veel is het niet waard.
 • Als u bent degene die ervoor zorgde dat het conflict gaan praten met hem / haar. Vertel haar / hem de waarheid en proberen te laten zien je goede bedoelingen in plaats van twee geconfronteerd met haar / hem dat alleen maar zal het worse.Try uit te drukken dat je niet bedoelt om hun gevoelens opzettelijk kwetsen gehad.
 • Als je het gevecht begonnen, niet de schuld van andere mensen, wees eerlijk.
 • Als u een harde tijd om de moed te lopen op en praat met je vriend, kalmeer een beetje. Hebben jullie niet daar geweest voor elkaar? Je weet hoe je vriend werkt. Als hij of zij ook wordt benadrukt door uw afluisteren, dan weer een tijdje uitgeschakeld. Vervoer terug van een vriend is een langzaam proces, je moet geduld hebben en te begrijpen vanuit hun standpunt.
 • Schrijf een nota aan uw vriend en / of praten met een vertrouwde volwassene indien nodig.
 • Als je echt verscheurd, raadpleeg dan een ander vertrouwd persoon, zoals een ouder of oudere broer of zus. Die persoon zal u voorzien van aanvullende ideeën en benaderingen, maar zorg ervoor dat je niet vertellen elk detail, en probeer te relateren aan iets anders. De persoon die je vertellen betrokken zou kunnen krijgen en de controle, die oncomfortabel zal zijn voor jullie beiden en maak uw vroegere vriend haat je nog meer.

Waarschuwingen

 • Wanneer je excuses, niet beginnen met daten hun ex-vriendje. Ze zullen je voor altijd haten.
 • Als je nog op school, krijgt niet een volwassene bij betrokken. Dit zal leiden tot je beste vriend wordt nog bozer met u.
 • Omdat het eigenlijk aan je vrienden 'nieuwe vriendin of vriend / vriendin zal alleen uw vriend opkomen voor hen tegen u en dit zal een botsing vonken.
 • Verontschuldig je niet en dan negeer je beste vriend. Als je dat doet zal ze waarschijnlijk niet nemen u mee terug.
 • Nooit, nooit intentially opgenomen om ze jaloers te maken. Over te gaan tot een nieuwe groep, lachen en praten, en dan grijnzende dan bij uw vorige vriend zal niet dingen te repareren. Als er iets, zal het erger maken.
 • Klinkt nooit nukkig of jaloers als confronteren je vriend.