Wkanl

Hoe kunt u uw ex-vriendje terug (voor tienermeisjes) ​​winnen

Een van de grootste dingen in het leven van de meeste tienermeisjes 'is jongens. Als je mist je ex, lees dan dit artikel om hem terug te winnen!

Stappen

Hoe kunt u uw ex-vriendje terug (voor tienermeisjes) ​​winnen. Allereerst, probeer te denken waarom je uit elkaar.
Hoe kunt u uw ex-vriendje terug (voor tienermeisjes) ​​winnen. Allereerst, probeer te denken waarom je uit elkaar.
 1. 1
  Allereerst, probeer te denken waarom je uit elkaar. Misschien ben je te plakkerig? Misschien heb je veeleisend bent? Je moet een gesprek met hem te hebben en deze problemen te bespreken. Als je iets slechts deed, maar excuses, het zal de vriendschap helpen. Probeer ook te bedenken waarom je wilt dat hij back.Also als je degene die brak met hem en je hem terug wilt, dan denk waarom je het uitgemaakt met hem in de eerste plaats en proberen om dat te verhelpen.
 2. 2
  Houd een paar dagen alleen maar aan jezelf. En ook voor hem, je wil niet dat hij denkt dat je echt wanhopig. Dus... Net verwen jezelf, zodat tegen de tijd van uw volgende confrontatie je verbluffende zal kijken. Als het gaat om de tijd om uw ex-vriendje te confronteren over de hele mis happening, niet bedelen en smeken voor hem om u terug te nemen. Geef hem subtiele hints over herinneringen die jullie samen deelden. Dit toont hem dat je nog steeds aan hem denken.
 3. 3
  Niet te manipuleren. Als het gaat om die tijd aan de lay-out van de grote kanonnen hem niet ongemakkelijk. Als hij bij jou is dat hij wil om plezier te hebben dus niet de lay-out gewoon nog de serieus gesprek. Sla het op want je zult genoeg tijd later om die gesprekken te hebben.
 4. 4
  Boven alle ondeugden je misschien geneigd te glijden in. Tegen de tijd dat u deze stap te bereiken moet je redelijk dicht bij het krijgen van je jongen terug. Maar als hij is verhuisd naar een ander meisje niet proberen en ruzie met dat meisje of slapen met hem achter haar rug.
 5. 5
  Spelen moeilijk te krijgen, niet doen alsof je uit wat hij doet, of wie hij is met. 'Dood hem met vriendelijkheid' en maak je geen zorgen over het nieuwe meisje - ze is waarschijnlijk gewoon een rebound en probeert je jaloers te maken. Hij zal uiteindelijk beseffen wat hij had. Als hij naar je kijkt terwijl hij met haar, glimlach, en als hij praat nog steeds over jou, live it.
 6. 6
  Als hij is het negeren van je sinds de dag dat hij gedumpt je net doen alsof u de zorg op het eerste. Maak hem niet schrijven een paar droevige noten. Hebt u vrienden en familie dat hij graag praat met hem over jou te zien wat hij te zeggen heeft. Als hij zegt dat hij over je heen dan handelen als je over hem heen. Kleden aantrekkelijker, rondhangen waar hij doet, zet dingen op je Facebook etc. dat je weet dat hij zal lezen. Wees onweerstaanbaar zodat zijn mond zal elke keer als hij je ziet vallen. Handelen mooi en zijn mooi en aantrekkelijk.
 7. 7
  Als je rond hem en zijn vrienden praat meer met zijn vrienden in plaats van hem te praten, zodat hij zich ontwikkelt wat jaloezie en weet dat je niet kwijlen over hem niet meer. Wat betekent dat hij zal willen dat je nog meer terug.
 8. 8
  Niet handelen of anders te kleden. Als hij echt wil terug te krijgen met je je alleen maar hoeft te veranderen wat je verkeerd deed. bijvoorbeeld als je dat te plakkerig weer een beetje af. Weet de klassieke fout van hem te vertellen je bent veranderd zien hem niet maken.
 9. 9
  gewoon doen wat hij doet. als hij je negeert, negeer hem. als hij tegen je praat, praat met hem, maar niet te veel.. als hij wil om te hangen met je, rondhangen met hem. als hij flirt, proberen en flirt (of het tegenovergestelde doen-niet flirten, doen alsof je over hem heen, maar dan flirt, zal hij de hint te krijgen. als je een preteen of tiener niet gek en vertel iedereen liegt over hem en opscheppen. Als je een volwassene te kalmeren en te ontspannen, maar wees niet gek en volg hem.

Tips

 • Over hem praten, praat niet alles over jezelf. Als hij je vraagt ​​een vraag, vertel hem "Uh, Jij eerst." dan misschien zul je zijn aandacht te krijgen. Misschien zal hij beseffen, dat je niet meer zo slecht, en misschien zal hij tot je aangetrokken.
 • Als hij is gelukkiger met zijn nieuwe vriendin, en niets werkt, word gelukkiger met iemand anders, zal dit laten zien je bent sterk en kan naar voren bewegen. Ga daar niet zitten en denk aan herinneringen uit het verleden, is dit gewoon het gooien vuil op jezelf.
 • Je moet weten als je werkelijk wil hem terug. Vind je van hem de hele tijd? Is hij de moeite waard? Net als ik, zou je constant aan hem te denken en het gevoel kan je naar beneden. Ik heb geprobeerd te praten met vrienden en familie en ze zeggen dat hij het niet waard, maar ik heb verschillende gevoelens. Hij heeft gezegd dat hij wil zijn gewoon vrienden met mij, maar ik zal proberen en werken. Laat geen andere mensen je vertellen wat te doen over de situatie door hen te zeggen dat hij het niet waard, want je moet je eigen hart te volgen en als je van hem houdt, probeert te winnen hem terug. good luck:) xx
 • Als je echt wel authentiek gevoel voor deze jongen, dan misschien moet je gewoon krijgen van je rug en vertel hem. Misschien heeft hij heeft gewacht voor u om te zeggen dat. Het is misschien moeilijk, maar het zal de moeite waard.
 • Denk na over wat je gemaakt verliefd op hem en waarom je hem terug wilt en hem niet smeken om je terug te nemen.
 • Als u besluit dat de relatie de moeite waard te slaan, moet je in het werk om hem terug te winnen.
 • Maak hem niet onder druk. Niet constant praten over het krijgen van weer bij elkaar en herinneringen. Dat zal alleen hem wil om zich te ontdoen van je.
 • Als hij boos op je voor je persoonlijkheid dan proberen om aardiger en vriendelijker zijn, maar veranderen niet je hele persoonlijkheid.
 • Denk na over de vraag of u echt wilt hem terug, of als u zelf een of andere manier misleiden omdat hij lijkt onaantastbaar.
 • Dressing in je comfort zone kan resulteren in je ex denken dat je veilig en ontspannen bent, zodat hij zich thuis zullen voelen om je heen.

Waarschuwingen

 • Beseffen dat hij niet misschien wil je terug en accepteren dit als een mogelijkheid, niet vergeten dat hij nog steeds kan hebben gevoelens voor jou.
 • Niet smeken hem om terug te komen naar je. Dit zal doden aantrekkingskracht en rijdt hem verder weg.
 • Niet komen met "achter zijn rug" plots, dat hem enkel zal rijden, en andere mensen, te denken dat je onbeschoft en onvolwassen zijn.
 • Als hij is een eikel, zijn aardig en zeggen, stop dan een eikel. Misschien zal hij, misschien zal hij niet. Alles hangt gewoon, als hij is als een super eikel, gewoon weg te lopen. Dan zal hij beseffen dat hij iets verkeerd deed.
 • Soms, hij is gewoon niet waard. Je moet het loslaten, en beseffen dat er andere jongens zijn die drie keer beter was dan hij zou kunnen zijn.
 • Als hij wont nemen u mee terug helemaal blijven vrienden. Dit opent de mogelijkheid van het voeden die genegenheid je pas later.