Wkanl

Hoe te vertellen als een meisje je weet dat je haar leuk als je niet hebt eigenlijk vertelde haar zo

Je hebt misschien het gevoel dat het meisje dat je graag weet je van haar, of dat ze zelfs misschien leuk je terug. Hier is hoe te vertellen.

Stappen

Hoe te vertellen als een meisje je weet dat je haar leuk als je niet hebt eigenlijk vertelde haar zo. Kijk hoe zij handelt om je heen.
Hoe te vertellen als een meisje je weet dat je haar leuk als je niet hebt eigenlijk vertelde haar zo. Kijk hoe zij handelt om je heen.
 1. 1
  Kijk hoe zij handelt om je heen. Als je jongens waren vrienden voor, als ze weet dat je van haar kan er meer ongemakkelijke stiltes. Ze kan ook voorkomen dat je een beetje, zelfs als zij geïnteresseerd is, want ze is niet helemaal zeker wat te doen. En als jullie zijn nog steeds vrienden, goed dan, geweldig. Neem het van daar.
 2. 2
  Als je jongens waren niet echt vrienden voordat je haar leuk vond, zal het meisje waarschijnlijk niet zeggen of doen iets dat zal u laten weten. Meisjes kan vervelend zijn op die manier. Ze kan met je praten meer, of je volledig negeren. In principe, geen drastische verandering in gedrag is een goed teken dat ze het weet.
 3. 3
  Denk na over wie je eerder hebt verteld. Als je verteld een van haar vrienden of een van je vrienden die je beiden hebben gemeen dat je haar, de kans groot dat ze het weet.
 4. 4
  Als ze weet en houdt niet van u zal ze waarschijnlijk nog steeds met je praten, en misschien oogcontact vermijden, zullen ze nog steeds misschien willen zijn vrienden.
 5. 5
  Als ze weet en doet alsof je terug zal ze met je praten meer, wandelen in de buurt van je, naast je zitten, oogcontact maken, twirl haar haar, of geef je complimenten. Ze kunnen ook geheimzinnig over wie ze wil.
 6. 6
  Misschien wilt u ze vermijden voor enige tijd om te zien of ze uiteindelijk tegen je praat, maar je bent het maken van een van de grootste fouten die je kunt. Je moet met haar praten meer en op die manier zou ze het ene te zeggen, "Ik hou van je" eerste.

Tips

 • Wees direct over het vertellen van een meisje dat je wilt haar; niet omheen draaien. Zeg het niet de dag dat je haar ontmoet, maar als jullie zijn chatten voor een maand of meer ga je gang en maak een beweging. Ze kunnen vallen voor iemand anders als je te lang wacht.
 • Worden schoon en hebben een goede hygiëne. Niets windt een meisje uit meer dan lichaamsgeur.
 • Wees charmant en aardig, maar niet menigte een meisje, ze vinden het erg vervelend. Maak ongedwongen gesprek, maar niet haar te volgen rond of haar praten te veel, je wilt niet lijken geobsedeerd.
 • Niet te hard vallen. Elk meisje is anders en zendt verschillende signalen, die hierboven zijn zeer algemeen. U denkt misschien dat ze je leuk vindt en dan worden afgewezen. Wees voorbereid op afwijzing, maar geef de hoop niet verliezen.
 • Als ze niet willen dat je terug, back off voor een tijdje en dan langzaam beginnen te hervatten uw normale vriendschap:)
 • Maak vrienden met haar vrienden. Zij zullen praten over hoe geweldig je bent en ze merkt u wellicht meer. Maar wees voorzichtig, sommige vrienden zullen alleen roddelen over jou en je ziet eruit als een dwaas, dus kies zorgvuldig

Waarschuwingen

 • Merkt altijd haar manier van zijn. Als ze kijkt naar je, en je snel kijken terug op haar in het oog van een afstand te houden dat staren. Ze zal ofwel snel weer weg, omdat het meisje verlegen is, of zij zal de blik en glimlach een beetje terug op je te houden.
 • Wees voorzichtig bij het maken van vrienden met haar vrienden. Ze kunnen denken dat je ze meer dan haar en de achterkant van.
 • Ze probeert je vooral raken als je alleen bent zo natuurlijk handelen en geef haar de tijd om meer over je weet
 • Wees voorbereid. Het meisje kan niet het gevoel op dezelfde manier over jou.