Wkanl

Hoe maak je een meisje dat je zou willen date praten maar zijn te bang om te benaderen

Als je ooit hebt afgevraagd hoe je kunt praten met een meisje en haar te luisteren dan is dit het artikel voor je. U leert hoe te benaderen en te praten met een meisje met vertrouwen tegemoet.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je zou willen date praten maar zijn te bang om te benaderen. Weet wie het is dat je wilt praten en ervoor zorgen dat ze compatibel is.
Hoe maak je een meisje dat je zou willen date praten maar zijn te bang om te benaderen. Weet wie het is dat je wilt praten en ervoor zorgen dat ze compatibel is.
 1. 1
  Weet wie het is dat je wilt praten en ervoor zorgen dat ze compatibel is. In het algemeen moeten ze dezelfde interesses en leeftijd te delen.
 2. 2
  Word vrienden met haar. De meeste jongens liever af te kappen, maar als ze is de moeite waard om erachter dat ze de moeite waard is je tijd bevriend zijn. Anders kom je gewoon bang haar.
 3. 3
  Krijgen in conversaties. Terloops praten over dingen die ze leuk vindt en antipathieën. Haar te leren kennen.
 4. 4
  Zien als ze wil om te hangen. Vraag haar en sommige van je andere vrienden als ze willen om ergens te gaan, zoals het winkelcentrum of films.
 5. 5
  Check out de dating scene. Zorg ervoor dat ze niet al geïnteresseerd in of dating iemand.
 6. 6
  Zien of ze bereid zijn om wat men op een bepaald moment met jou zou zijn. Vraag haar of ze zou willen hangen wat tijd, maar maak het niet klinkt als een afspraakje te maken.
 7. 7
  Geloof dat je het vertrouwen om haar mee uit te vragen.
 8. 8
  Bouw je vriendschap! Als je eenmaal hebt opgebouwd uw vriendschap en zijn er zeker van dat ze niet geïnteresseerd is in iemand anders en je weet dat dateert haar de relatie niet zou verpesten, vraag haar in een ongedwongen manier.
 9. 9
  Ontspan en ga langzaam. Neem zoveel tijd vordert de 'dating' relatie als je hebt vordert de 'vriend' relatie. anders zal ze dumpen je echt snel!

Tips

 • Kijk om te zien of ze blikken op u vaak, doet of leert hoe je dingen die je wilt doen, en in het algemeen niet erg als jij en zij raken of heel dichtbij, als je krijgt echt dicht bij haar, ze kunnen uit de weg, of worden die in haar gedachten voor u om dichterbij te komen, al zijn goede manieren om te weten dat ze je leuk vindt.
 • Krijgen haar vertrouwen.
 • Maak haar aan het lachen, meisjes als een kerel met gevoel voor humor.
 • Wacht niet te lang op het zien als ze je leuk vindt, of ze kunnen hun belangstelling verliezen.
 • Geef haar een reden om uit te gaan met je mee.
 • Helemaal eerlijk.
 • Een woord van advies: Als je vraagt ​​uit 100 verschillende vrouwen, en alleen de laatste een van hen zegt ja, dan zijn alle 99 van die afwijzingen u geconfronteerd zult meer uit. Het is beter om een ​​kans dan voor altijd afvragen 'wat had kunnen zijn "nemen.

Waarschuwingen

 • "Wees een boek niet beoordelen door zijn dekking." Alleen maar omdat iemand is behoorlijk of "hot" betekent niet dat ze handelen op die manier. Zorg ervoor dat je naar de persoon te leren kennen voordat je springt in een relatie met hen.
 • Wees bereid om te worden afgewezen, maar laat het niet te stoppen.
 • Probeer niet om iemand die je niet bent. Als het meisje is de moeite waard dating, ze willen dat je om wie je bent. Als de enige reden dat je na haar is seks, dan is dit stukje maakt eigenlijk niet uit.