Wkanl

Hoe maak je een man die je hem wilt vertellen

Dus, je wilt een man, denk je? Het klinkt eenvoudig genoeg, maar als je wilt om hem te laten weten dat je hem leuk, kan het een beetje moeilijker te zijn. Je hebt je werk geknipt voor u. Je bent waarschijnlijk gaat nodig hebben om te flirten, een paar gesprekken, en dan vallen de werkelijke vraag. Dit artikel zal u precies hoe dat te doen leren!

Stappen

Hoe maak je een man die je hem wilt vertellen. Erachter te komen of hij je leuk vindt eerst.
Hoe maak je een man die je hem wilt vertellen. Erachter te komen of hij je leuk vindt eerst.
 1. 1
  Erachter te komen of hij je leuk vindt eerst. Als hij dat doet, ga weer met vertrouwen, je hebt niets te verliezen! Als hij dat niet, wanhoop niet, je tijd om hem te overtuigen te hebben. Uiteraard, als hij het zien van iemand anders, u wilt verplaatsen op, althans voor het moment. Maar als hij nog geen gevoelens voor je, er is nog genoeg ruimte om vriendelijk en flirten.
  • Vraag eens rond over hem. Of, als je verlegen bent, vraag dan een goede vriend te helpen om erachter te komen of hij je leuk vindt, of wordt hints. Als je weet voor een feit dat hij je leuk vindt, kunt u het zich veroorloven om een ​​beetje meer vet.
  • Als een jongen leuk vindt, hij heeft de neiging om uit te gaan van zijn manier om met u zijn. (Dit is niet altijd waar, maar vaak een goede indicator.) Hij zal maken excuses om naast je zitten, zijn op alle functies die je toch bezig bent, en kan zelfs beginnen te hangen met je vrienden. Houd een oogje in het zeil.
  • Als je op te vangen hem staren naar je, kijk hem in de ogen en proberen contact voor een paar seconden vast te houden. Als hij houdt contact, weet je hij houdt je terug. Als hij zich afwendt, kan dit betekenen dat hij houdt van je en is verlegen. Wees echter voorzichtig, want er zijn meerdere redenen waarom mensen staren elkaar.)
 2. 2
  Proberen om eenvoudige conversatie met hem te beginnen. Om een ​​jongen die je wilt hem, of hem zelfs uit te vragen te vertellen, moet u eerst een pratende relatie. Dit betekent gewoon op vriendschappelijke voet, weten een beetje over elkaar en beginnen een meer intieme vertrouwdheid ontwikkelen. Hier is hoe je gesprek te beginnen:
  • Praten over iets dat hem zal flatteren. Een groot gespreksaanzet is iets dat maakt hem goed over zichzelf te voelen. Probeer:
   • "Dat was een geweldige voetbalwedstrijd u in afgelopen vrijdag gespeeld. Ik was op de tribune te kijken met mijn vriendin. Hoe lang speel je al?"
   • "Je bent altijd aan de top van de klasse in het Engels examens. Kun je gedachten elke leraar lezen, of gewoon Ms. / Mr. [Naam Engels leraar]?"
   • "Ik hou van je haar. Heeft u onlangs naar de kapper?"
  • Praten over iets wat je met elkaar gemeen hebben. Een andere grote conversatie starter praat over dingen die je gemeen hebben. Die manier u beiden beter voelt:
   • "He, weet je wat het wiskunde huiswerk is? Ik verliet mijn planner in de klas en ik heb het niet onthouden."
   • "Heeft uw oudere broer naar Gunn? Mijn zus denkt dat ze samen delen een klasse."
   • "Ik merkte je een Schwinn fiets. Hoe vind je het? Ik zat te denken over het vragen mijn ouders voor deze kerst."
 3. 3
  Probeer het flirten met hem. Jongens zijn notoir slecht in het besef dat meisjes flirten met hen. Dat betekent niet dat je meer moet flirten, het betekent gewoon dat je moet weten dat hij niet zou kunnen flirten terug met u, zelfs als hij je leuk vindt.
  • Als hij tegen je praat, twirl je haar als je luistert. Deze actie is natuurlijk genoeg voor de meeste mensen niet om iets van te maken, maar als hij er iets over zegt, dan heeft hij zeker de aandacht. Dit is een eenvoudige flirten methode te gebruiken.
  • Vraag hem om u een plezier te doen. Deze is lief, maar het kan averechts werken voor een aantal redenen: hij zou niet willen doen u een plezier voor zijn vrienden, of de jouwe, omdat hij zich schaamt. Vasthouden aan eenvoudige gunsten:
   • Vraag hem om je rugzak te houden in tussen klasse. U kunt hem vertellen dat het echt zwaar en je wilt dat iemand sterk om u te helpen.
   • Vraag hem om hulp bij huiswerk, zelfs als je het niet nodig hebt. Dit is het perfecte excuus om dicht bij hem te krijgen, en een echt goede indicator van hoe geduldig hij is.
  • Smile, laat hem je ogen, en beschikbaar zijn. Laat hem alle dingen die je echt aantrekkelijk te maken. Glimlach je prachtige glimlach, laat hem je betoverende ogen, en zijn rond als hij in de buurt is. Hij zal beginnen om u merken zeer binnenkort!
 4. 4
  Breek de aanraking barrière. Beginnen hem te laten zien dat je geïnteresseerd bent door hem te raken in een veilige, maar suggestief, plaatsen bent. Probeer deze op voor de grootte:
  • Hangen of rusten op zijn schouder. Pretenderen te vervelen en rust je hoofd op zijn schouder. Of gewoon rusten je handen op zijn schouder. Geef hem een ​​goede blik in zijn ogen als hij kijkt terug op je.
  • Als de ander plaagt je, voorzichtig "hit" hen op de schouder. Meestal, meisjes dit doen als jongens hen spelenderwijs zijn plagen. Je kunt doen alsof ze worden boos of neem het met een lach.
  • Vinden excuses om hem aan te raken. Als hij heeft echt grote handen, neem dan gewoon zijn handen en zeg iets als "Wow, jij bent handen zijn enorm;! Kijken naar hoe groot ze worden vergeleken met de mijne" Past uw hand in de zijne.
 5. 5
  Als je klaar bent om hem te vertellen bent, zijn er eigenlijk verschillende opties over hoe. Als je hier kwam, hoewel, je had waarschijnlijk de directe benadering in het achterhoofd. Als je dapper voelt, hem gewoon vertellen. Je wilt hem weg te vangen van zijn vrienden, en met voldoende tijd. Kijken vol vertrouwen, of beter nog, kunnen vertrouwen. Het opstarten van een gewone conversatie, en wacht tot er een pauze om hem te vertellen.
 6. 6
  Als je bezorgd over wat hij zal zeggen, hem gewoon vragen op een date. Dit is een goede methode om te proberen, omdat je er niet uit direct en vragen hem of hij wil je terug. Alles wat je vraagt ​​is of hij wil ergens heen met je mee. En als hij goed gereageerd op uw flirten en gesprek, er is geen reden waarom hij niet zou willen! Dezelfde iets als:
  • "Hey, ik was van plan om die film te zien op zaterdag tot mijn vriend in de steek liet me. Wil je met me mee? '
  • "Ik ben gestorven om naar dat spookhuis op Main Street en ik heb niemand gevonden dapper genoeg. Ben je spel?"
  • "Mijn ouders en ik ga naar de beurs staat ieder jaar - niet vragen, het is een lang verhaal. - En ze vroegen zich af of ik wilde iemand van school mee te nemen Wil je gaan?"
 7. 7
  Indien u eerder zou zijn minder direct, kunt u notities wilt gebruiken om hem te vertellen. Zelf ofwel plaatst de noten of een van uw vertrouwde vrienden om u te helpen.
  • Schrijf een schattig briefje, "ik van u" en plak het in zijn kastje.
  • Schrijf "Ik hou van je" op een stuk papier, en zorg ervoor om te schrijven voor wie het is, maar 'niet' wie het afkomstig is. Vraag een paar van je vrienden aan de notitie geven rond en "willekeurig" krijgen het aan hem. Als hij leest het briefje en kijkt rond verwachtingsvol, kunt u ofwel hint dat je het geschreven of laat hem gissen.
 8. 8
  Wat hij ook zegt, heb vertrouwen in jezelf. Als hij ja zegt (en hij moet!) Kunnen vertrouwen dat hij je leuk vindt om wie je bent, en dat die persoon is echt sympathiek. Als hij niet leuk je terug, hebben vertrouwen dat zijn smaak je niet te definiëren, en dat er tal van andere jongens die er zijn die geluk aan u zou zijn. Vergeet niet dat!
 9. 9
  Stuur hem een tekst die "omg, (steek je geliefde 'naam hier) is zoooooo fit!!" stuur dan een gezegde "Zoooo jammer dat was bedoeld voor (steek je vrienden naam hier)" Als hij je leuk vindt zal hij nu de gang gaan en hopelijk vragen je uit.

Tips

 • Als je denkt dat hij je leuk vindt, kunt u proberen om dicht bij hem. Naast hem zat of wandelen met hem kan helpen.
 • Handelen comfortabel om hem heen.
 • Grappen maken die passen in het gesprek je het hebben. Jongens liefde grappige meisjes.
 • Kijken vol vertrouwen, of beter nog, kunnen vertrouwen. Het zal je lijkt meer ontspannen om hem plus je beter voelt over jezelf.
 • Je kan het hebben gehoord honderd keer, maar gewoon jezelf zijn. Je hebt het recht om niet te veranderen voor iemand alleen maar om hun goedkeuring te voldoen. Als een man je echt leuk vindt, zal hij je accepteert zoals je bent.
 • Als je hem vraagt ​​of hij je leuk vindt, doe het wanneer hij alleen is. Toen hij met de jongens, hij is onder druk te kijken afkoelen voor hen, en het antwoord heeft de neiging om "nee", ongeacht hoe hij eigenlijk voelt.
 • Denk je bij jezelf: Heb ik echt wil zijn in deze relatie voordat u het naar toe?.
 • Als je eindelijk gaat hem vertellen dat je hem wilt, breken het aan hem zachtjes. Beginnen met iets dat je weet / denkt dat hem interesseert, dan beginnen hints.
 • Het belangrijkste om te onthouden is dat als je tijd met hem / haar, handelen vriendelijk voor hem / haar, besteden aandacht aan hem / haar, hoef je niet te vertellen hem / haar dat je hem / haar graag. Het is duidelijk.
 • Zeg niet "gewoon een grapje" of iets van die aard, als hij niet reageert. Als hij niet reageert, zult u beter af schouderophalend of iets van te kijken onvolwassen zijn.
 • Jongens hebben ook gevoel. Als hij doorschemeren dat hij nerveus of blozen, niet lachen, en niet slaan of hem beledigen. Dit kan flirterige als speels gedaan, maar moet worden opgeslagen totdat je eigenlijk "going out."
 • Als hij je afwijst, niet slecht voelen of vraag hem waarom. Maar niet te negeren elkaar. Ga verder met je leven alsof het nooit gebeurd is. Althans hij weet nu dat je geïnteresseerd bent en zal aan je denken op die manier vaker.
 • De slechtste plek om hem te vertellen is op een feestje. U kunt vragen om met hem persoonlijk te spreken en hem te vertellen, maar hij kan afgaan en vertellen zijn vrienden wat je zei.
 • Vraag hem niet op Facebook of per sms, dat laat zien dat je niet comfortabel te vragen hem in persoon. Jongens het leuk als je hen vraagt ​​in persoon.
 • Vertel hem niet dat je hem per e-mail of tekst. Iedereen waardeert het meer als je genoeg moed om ze te praten in persoon.
 • Probeer niet te flirten met andere jongens in deze tijd. Focussen op hem laat zien dat je hem leuk.
 • Sommige jongens zullen uw vertrouwen op prijs stellen, en zelfs als hij niet hetzelfde voelt, zal hij nog steeds respect voor je.
 • Maak vrienden met zijn vrienden, maar niet te krijgen in hen, als je hangen met zijn vrienden en hem hij zal zien dat je dezelfde interesses in vrienden en dat u alle opschieten, als je alle opschieten hij zult zien dat u hebt geopend.
 • Zoek uit zijn verjaardag en hem iets bijzonders.
 • Het zou helpen als je probeert om hem aan uw huis en studie of iets dergelijks komen. Het zou goed zijn om alleen te zijn en hebben wat rust en stilte om hem te vertellen zijn..
 • Voordat u hem zeggen, voeden hem. Maar niet al te duidelijk. Geef hem vakantie presenteert, maar niet te vaak. Wanneer u op vakantie gaat, hem niet iets van terug, maar geven een vriendin van je iets en presenteren die op voor hem. Het is als het hebben van seks of het spelen "hard to get" dus hij zal u graag een beetje meer als je hem vertellen.

Waarschuwingen

 • Handelen niet verliefd op hem voor zijn vrienden. Om te voorkomen dat de spot van en indruk maken op de jongens, zal hij niet reageren.
 • Niet tekst je geliefde de hele tijd. Het maakt je dom en obsessief kijken. Tenzij hij teksten terug. Dan blijven sms'en en te zien hoe lang het duurt hem om elke keer antwoorden.
 • Er is een verschil tussen het moment waarop een man noemt u 'hot', en als hij belt je "cute" of "mooi." Als hij zegt dat je heet bent, het is meer waarschijnlijk dat hij houdt u alleen voor uw optredens.
 • Als u mondeling zeg hem dat je hem wilt, verwacht niet dat hem om het goed te nemen. Hij kan een schok krijgen of kan hij niet, maar als hij dat doet, betekent dit waarschijnlijk dat hij geen idee had dat je hem leuk vond.
 • Kijk niet naar hem / haar te veel, of het is heel goed mogelijk dat hij / zij zal krijgen flipte.
 • Niet pronken. Het maakt gewoon je geliefde ongemakkelijk voelen. Als hij je niet mag, dan zul je gewoon dom kijken. En wij willen dat niet, doen we?
 • Wees selectief met wie je vertellen dat je hem leuk, vooral als je in dezelfde school - woorden snel reizen. De beste manier om dit geheim te houden is om het voor jezelf te houden. Als je gewoon moet iemand vertellen, vertel een vriend, die uw laatste geheim gehouden, of beter nog, iemand ver genoeg dat ze hem niet kan vertellen (zoals een pen pal, of een vriend die gaat naar een andere school).
  • Vertel hem nooit een van zijn vrienden die je hem wilt en vraag om feedback, want het kan heel gemakkelijk averechts werken. (De vriend kan hem vertellen, of geef je valse info.)
 • Niet nerveus om hem heen. (Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!)
 • Niet brengen zijn verleden (in dating of in het algemeen) als je iets van weten. In het beste geval zal hij het afborstelen en vragen waarom je het ter sprake bracht, in het slechtste geval, je lijkt alsof je geweest bent op zoek naar zijn informatie.
 • Probeer niet om hem jaloers te maken - het misleidt hem en niet werkt! Goedkope games zijn een turn-off.
 • Probeer om meer bot. Het spelen van games en niet om naar het punt kan irritant zijn in tijden, maar het maar gewoon is als het jatten van een pleister. Als hij niet zoals jij, oh goed, en als hij dat doet, zijn blij dat je hem verteld!
 • Als je goede vrienden zorg ervoor om te zien of hij je leuk vindt dan vertellen hem, want als hij niet graag je dat hij zou kunnen beginnen het negeren van u en dat ruïnes uw vriendschap.
 • Voor oudere mannen en vrouwen: de meeste mannen hebben geen moeite laten een meisje weten dat ze net als zij, bespaart u de moeite om het te zeggen eerst, maar zorg ervoor dat hij weet dat het gevoel wederzijds.
 • Als je vrienden don `t ondersteunen u, dan zijn ze waarschijnlijk weet of zie iets over hem dat je dat niet doet. Vraag hen over. Het zal u helpen op de lange termijn.
 • Zorg ervoor dat als je vraagt ​​om hulp bij uw spullen die u genoeg hulp nodig bij als je niet dat hij zou denken dat je veeleisend hebt.
 • Als hij is meer gericht op je lichaam dan wat je zegt, wees voorzichtig! Je wilt niet om jezelf te krijgen in elk type risque gedrag.