Wkanl

Hoe je een meisje die je leuk vindt haar veel te vertellen

Sommige jongens weten niet hoe je een te vertellen dat ze graag haar veel. Nou als je echt wilt weten hoe je dat speciale meisje vertellen, bent u hier aan het juiste adres. Lees alles hieronder en je weet precies wat te doen.

Stappen

Hoe je een meisje die je leuk vindt haar veel te vertellen. Vertel je knoppen precies hoe je je voelt over dit meisje.
Hoe je een meisje die je leuk vindt haar veel te vertellen. Vertel je knoppen precies hoe je je voelt over dit meisje.
 1. 1
  Vertel je knoppen precies hoe je je voelt over dit meisje. Stel jezelf vragen over dat meisje. Bij voorbeeld: Zou ze denken dat ik eruit als een sukkel? Zou ze graag voor mij om te handelen zoals ik? Heeft ze net als mannen zonder bril? Alles wat je zou willen om jezelf te vragen.
 2. 2
  Als je klaar bent, vraag jezelf vragen over haar, vraag haar vrienden wat voor soort man ze zoekt maar zorg ervoor dat ze haar niet vertellen want dan is het misschien uw kans verwennen met haar. En wat zijn haar belangen.
 3. 3
  Na al het onderzoek dat je hebt gedaan, bent u klaar om te beginnen, omdat je niet wilt om uit te gaan met een meisje dat je niet meer willen vanwege haar persoonlijkheid of omdat je jezelf niet kan zijn voor van haar.
 4. 4
  Nu vertel het meisje die je nodig hebt om te praten met haar in prive (zodat als ze je afwijst, zou niemand van haar vrienden lachen en je zult niet worden beschaamd) en vertel haar dat je van haar. Als ze zegt dat ze je leuk vindt als een vriend ook, zul je blij zijn. En als ze nee zegt, geen harde gevoelens. Laat het gaan.

Tips

 • Als ze houdt van je terug, maak uw verhuizing, zoals het geven van haar een knuffel of iets van die aard.
 • Ken de lijn tussen willen en liefde. Haast je niet om het vertellen van een meisje dat je van haar houdt.
 • Wees gewoon jezelf. Als er dingen mis, maak je geen zorgen, het leven is als dat. Je krijgt beter de volgende keer. Misschien is ze het testen van je en zien als je kunt nemen. Als je deze keer verknald, zou ze niet willen dat je rond zijn als ze wil iemand betrouwbaar en betrouwbaar.
 • Zorg ervoor dat je tijd hebt besteed aan weten over haar-haar dagelijkse routine, haar vrienden, haar familie, haar belangen, haar favoriete films en liedjes en wat ze zoekt in een relatie. Begrijp haar zoals je zou willen dat ze je begrijpen. Dan krijgen haar uit voor een wandeling en vertel haar dat je geïnteresseerd in haar zijn. Dat je haar graag en willen meer van haar te zien. Verwacht niet dat sterren uit de hemel te vallen, het gerommel van de donder of een blikseminslag op enkele tekenen te geven. Laat haar haar tijd te nemen om het allemaal te nemen inch Als ze wil denken over het, dan goed. Ga als normaal. Verwacht niet dat haar te vertellen dat ze je leuk vindt ook. Soms langer dit duurt gebeuren. Ze kon iets anders aan haar hoofd hebben als een aanstaande examen, of haar kat die steken te worden afgesloten of haar huis heeft net opraken van melk. Dus het leven is niet alleen maar over jou, helaas.
 • Kijk naar haar gezicht en in haar ogen als je met haar praat. Als je wil dat ze je kussen, niet haar smeken gewoon mager in en toon haar dat je wil dat ze je kussen.
 • Altijd borstel je tanden voor haar zien! Als u van plan op haar te kussen zal ze de smaak van een schone mond!
 • Als ze zegt dat je bent een eikel, zeggen: "het spijt me" met een verontschuldigend gezicht!
 • Doe altijd cologne op, maar niet te veel! Meisjes kunnen denken dat je probeert te hard.

Waarschuwingen

 • Als ze niet wil zoenen, dan is haar niet druk!
 • Als de dingen serieus, ga dan naar een meer private plek met haar door te gaan stoeien.

Dingen die je nodig hebt

 • Een mond luchtverfrisser
 • Kam (fix je haar)