Wkanl

Hoe je vriendje vertellen dat je van hem houdt

Je hebt verliefd geworden op je vriendje, maar je worstelt met het vinden van de beste manier om hem te laten weten. Ondanks dat de liefde is spannend, vertelt je vriendje dat je van hem kan worden zenuwslopend, en je misschien niet weet hoe verder te gaan. De truc om hem te vertellen op de juiste manier is het vinden van de beste tijd, plaats, en de manier om die drie magische woorden zeggen. Als u wilt dat de beste manier om te zeggen "I love you" om je vriendje kennen, volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe je vriendje vertellen dat je van hem houdt. Weet dat je verliefd bent.
Hoe je vriendje vertellen dat je van hem houdt. Weet dat je verliefd bent.

Zorg ervoor dat jullie allebei klaar

 1. 1
  Weet dat je verliefd bent. Zeggen "I love you" is een grote stap, en voordat je zegt dat die magische woorden, moet u ervoor zorgen dat je het meent. U mag smoorverliefd, geobsedeerd, of geslagen met je vriendje kunnen voelen, maar hoe weet je dat wat je voelt is echt van? Hier zijn enkele tekenen dat je echt verliefd:
  • Als er niets voelt zo goed als het doet als je met uw significante andere. Als hij een manier om je op je gemak en maken je voelt geweldig om wie je bent.
  • Als je je toekomst niet kan voorstellen zonder hem.
  • Als je jezelf helemaal kan zijn om hem heen.
  • Als je realistisch zijn over wie je vriendje is zijn. Als je in staat bent om zijn gebreken plaats van te denken dat hij absoluut perfect te accepteren, dit is een teken dat je misschien in de liefde.
 2. 2
  Denk aan zijn gevoelens. Al ben je geen gedachten lezen, kan je een gevoel dat hij van je houdt ook hebt, of je niet zou overwegen te vertellen hem zo'n groot nieuws. U zult niet in staat om te weten of hij van je houdt zeker tot je hem te vertellen, maar er zijn een paar dingen die je kunt overwegen om een ​​beter gevoel van hoe hij zich voelt komen. Hier zijn enkele tekenen dat hij je gevoelens kan delen:
  • Als hij altijd complimenteren je, je te vertellen hoe geweldig je bent, en te zeggen dat hij nog nooit iemand zoals jij ontmoet heeft, dan mag hij worden vallen voor je.
  • Als hij zijn handen niet kan afhouden van je en wil altijd zijn om je heen. Zorg ervoor dat hij is liefde voelt, niet lust - het is gemakkelijk te verwarren de twee. Als hij verslaafd aan je geest en je persoonlijkheid en niet alleen uw lichaam, dan kan hij worden vallen voor je.
  • Als u vaak vangen hem staren naar je met een suf, zoete uitdrukking. Bonuspunten als hij bloost en zich afwendt als je hem vangen.

Kies de juiste plaats en tijd

 1. 1
  Kies de juiste plaats om het nieuws te leveren. Hoewel de plaats die u gekozen heeft geen invloed op hoe je vriendje over je denkt, kan het u helpen uw boodschap over te brengen op een manier die maakt je vriendje voelen zich meer comfortabel. Vertelde hem op de juiste plaats kan ook helpen bij het opzetten van de stemming. Hier zijn een aantal plaatsen om te overwegen:
  • Kies een plek die is speciaal voor jullie beiden. Het zou kunnen zijn waar je je eerste date, je eerste kus, of waar u een ongelooflijke gesprek had gehad. Het hoeft niet eens te zijn dat romantische, zolang het maar iets om jullie beiden betekent.
  • Kies een romantische locatie. Zeg hem in een slecht verlichte restaurant of een rozentuin. Het gevaar van het kiezen van een openbare plek is dat het de situatie nog moeilijker kan maken als het niet gaat zoals je gepland.
  • Zeg hem terwijl je gaat voor een wandeling. Maak een wandeling door een prachtig deel van uw buurt. Stop hem en vertel hem als het goed voelt.
  • Zeg hem dat als je op vakantie samen. Dit is de perfecte gelegenheid om je liefde te nemen naar het volgende niveau.
 2. 2
  Kies het juiste moment om hem te vertellen. Hoewel de timing is niet alles, het kiezen van de juiste tijd om je vriendje vertellen dat je van hem houdt hem kan helpen zijn meer ontvankelijk voor uw nieuws, en kan helpen je je beter voelt over het leveren van het. Hier zijn een aantal dingen te overwegen bij het kiezen van het juiste moment:
  • Kies een tijdstip waarop u beiden in een goed humeur en vrij van stress.
  • Vertel hem niet dat je van hem houdt als hij een grote examen de volgende dag, of hij kan zijn gedachten hebben over andere dingen.
  • Zeg hem in de avond. Alles is meer romantisch in het donker.
  • Zeg hem dat op een moment dat je goed over hem te vertellen voelen. Vergeet niet dat het de juiste tijd voor u, ook.

Vertel hem dat je van hem houdt

 1. 1
  Begin met de juiste lichaamstaal. Je lichaam en het gezicht moet je vriendje vertellen hoe je je voelt voordat je zegt een woord. U kunt nu al laten weten dat er iets staat te gebeuren met de juiste look en de juiste gebaar. Hier zijn een paar dingen die je kunt doen:
  • Oogcontact. Je moet hem staren in de ogen zonder dat het te intens. Maak hem belangrijk voelt.
  • Draai je hele lichaam naar hem toe. Laat hem weten dat hij uw onverdeelde aandacht.
  • Raak hem lichtjes. Leg je hand op zijn knie, grazen zijn schouder, of wrijf zijn rug.
 2. 2
  Vertel hem dat je van hem houdt. Nu dat u al uw eenden in een rij, is er geen meer tegenhouden. U bent van plan om je gevoelens te delen, en nu is de tijd. U kunt hem comfortabel door het maken van kleine praten of lachen een beetje te voelen, maar ter zake komen.
  • Ontspan. Haal diep adem voordat je hem het nieuws te vertellen. Zeg tegen jezelf dat je zult opgelucht zodra je hem verteld.
  • Wees direct. Niet omheen draaien. U kunt later schattige of grappig zijn, maar de liefde is een ernstige zaak. Gewoon zeggen: "Ik wil dat je weet dat ik van je hou." Je kunt ook zeggen: "Ik ben verliefd met u."
  • Kijk niet weg als je het zegt. De blik in je ogen zal hem tonen uw inzet.
 3. 3
  Wachten op zijn reactie. Nadat je hem je groot nieuws hebt gegeven, dan een minuut om hem te laten iets te zeggen. Hoewel je kan sterven om meer over je gevoelens zeggen, vergeet niet dat je net hebt verteld hem iets heel belangrijk, en dat hij enige tijd nodig heeft om het te overwegen. Nu, een van twee dingen gebeuren:
  • In het beste geval, zal hij je vertellen dat hij deelt je gevoelens en dat hij heeft gewacht om u te vertellen hoe hij zich voelt.
  • Hij zou ook kunnen zeggen dat hij wordt overweldigd en heeft wat tijd om na te denken over het.
  • Het worst-case scenario is dat hij volledig uitgeschakeld wordt gegooid en je vertellen dat hij niet denkt dat je relatie was zo ernstig. Als dit gebeurt, wanhoop niet! Je zult werken via dit.
 4. 4
  Reageert adequaat. Wat ook zijn reactie, uw inspanning niet stoppen nadat je je vriendje verteld dat je van hem houdt. Zodra hij vertelt je hoe hij zich voelt, moet je weten wat te doen om ervoor te zorgen dat de relatie is zo sterk als het zou kunnen zijn.
  • Als hij vertelt je dat hij deelt je gevoelens, knuffel hem, kus hem, en vier uw liefde!
  • Als hij zegt dat hij wat tijd nodig heeft om na te denken over wat je hebt gezegd, geef hem de ruimte. Hoeft hem niet onder druk of krijgen overstuur. Respecteer dat hij meer tijd om een ​​beslissing te nemen en hem vragen niet vragen of je kan nog erger te maken heeft.
  • Als hij zegt dat hij niet je gevoelens, wanhoop niet. Voor een ding, als je echt zeker bent van je gevoelens en vrij zeker over zijn, dit waarschijnlijk niet zal gebeuren. Maar als dat zo is, wees trots op jezelf voor de openstelling en iets moedig te doen, en te werken aan bewegen op.

Tips

 • Als je denkt dat de planning te zeggen "I love you" is te stressvol, gewoon spontaan en wacht tot de tijd gelijk te hebben. Vertel hem dat je van hem houdt als je alleen bent, als je zoenen, of wanneer u delen van een prachtig uitzicht.
 • Als je bang bent om te zeggen "ik hou van je," zeg hem schriftelijk. Geef hem een ​​briefje, een kaart, of zelfs een gedicht dat hem vertelt je van hem houdt. Hoewel dit nog steeds legt een grote druk op je, het maakt het gewoon een stuk makkelijker dan het hebben om hem het nieuws te vertellen.