Wkanl

Hoe zich te gedragen als een prinses

Gedraagt ​​zich als een prinses kan moeilijk, of belachelijk lijken, maar het is niet. Het draait allemaal om hoe je handelt!

Stappen

Hoe zich te gedragen als een prinses. Offeren het comfort nooit voor stijl.
Hoe zich te gedragen als een prinses. Offeren het comfort nooit voor stijl.
 1. 1
  Beginnen klein: Woon vrienden en of collega's toneelstukken en soortgelijke sociale evenementen weergeven van de kunsten. Draag alleen de meest formele kleding met de juiste etiquette om het te evenaren.
 2. 2
  Haar: Het hoeft niet te worden gedaan in hoge krullen of strakke krullen. Maar zorg ervoor dat het mooi gehydrateerd en gekamd. Een leuke up doen als het buiten warm is kan classy uitzien. Zorg ervoor dat je een goede haarverzorging routine ook - shampoo het, conditie en toepassen crèmes om het zo ongerept mogelijk te krijgen.
 3. 3
  Kleding: Kies kleding die u en uw smaak past. Maar wees voorzichtig, je wilt niet tomboyish verschijnen. Zorg ervoor dat de kleding je kiest is schoon en vlek-vrij. Ook zijn bescheiden! Zijn een prinses betekent kleden als een dame. Er is geen behoefte om te pronken.
 4. 4
  Offeren het comfort nooit voor stijl. Een prinses moet op hun gemak voelen in alle situaties. Nu, dit betekent niet opdagen op een formeel diner in een trainingspak, maar weet dat wanneer je vertrouwd bent, mensen comfortabel om je heen zal zijn!
  • Een prinses is een prinses binnen en buiten. Dus terwijl je misschien het deel uitmaken van een prinses kijken, moet u ervoor zorgen dat u altijd portretteren een prinses binnen zo goed.
 5. 5
  Wees zelfverzekerd. Het is belangrijk dat je jezelf zijn. Als je denkt dat je mooi bent, zal iedereen zie je mooi bent. Kijk in de spiegel en glimlach, zie hoe vriendelijk en leuk je kijkt, zeg je tegen jezelf dat je mooi en slim, en nooit laat niemand je vertellen iets anders.
 6. 6
  Hebben goede manieren. Een prinses heeft altijd goede manieren, heeft ze niet vloeken of misdragen in het openbaar. Altijd zeggen alstublieft en dank u, respectvol, hoffelijk en vriendelijk zijn. Wees beleefd aan een persoon, zelfs als ze zijn erg onbeleefd om je.
 7. 7
  Wees liefdadig. Als er een keuze tussen iets doen voor jezelf en doe iets voor de minder bedeelden, moet u ervoor kiezen om uw eigen behoeften verzaken en helpt degenen die zichzelf niet kunnen helpen. Sommige geweldige dingen voor het goede doel kunt doen zijn onder andere: Hef geld voor de minder bedeelden, vrijwilliger bij het dierenasiel, vrijwilliger bij het leger des heils, doneren de kleren en andere dingen die u niet gebruikt om de behoeftigen.
 8. 8
  Be sierlijk. Genade is de mogelijkheid om te bewegen door het leven alsof je een bloem drijvend in een vijver waren.
 9. 9
  Wees barmhartig. Dit betekent dat het verzorgen van anderen zoals je zou willen dat iemand voor je zorgen, net als de neiging om anderen in tijden van nood of catering aan de zieken, de hongerigen, en de armen.
 10. 10
  De andere wang toekeren. Prinsessen niet in het bezit wrok, vechten, of wraak te nemen. Leren te rollen met de stoten.
 11. 11
  Wees attent. Denk na over anderen zonder reden, stuur iemand een kaart-alleen maar te zeggen dat je van ze houdt of gehoord dat ze een slechte dag-of maak iemand een broodje als ze zeggen dat ze honger hebben.
 12. 12
  Socialiseren! Praat met mensen om je heen, wees niet verlegen, want als je lijken niet tot zorg over iemand, zult u worden gezien als iets van een stuck-up persoon. Gaan tot mensen en staken gesprekken, en als je eenmaal mensen te ontmoeten, nooit vergeten hun namen wanneer je met ze praat.
 13. 13
  Veel lachen! Een prinses moet altijd kijken gelukkig, dus niet fronsen. Wat zullen ze zeggen in de tabloids als je gaat overal boos kijkt?
 14. 14
  Zijn echt leuk. Het is een grote waarheid dat het niet de tiara die de prinses maakt, het is wat ze heeft aan de binnenkant. Prinsessen worden herinnerd voor het goede deden, niet voor hun uiterlijk. Wees aardig voor de mensen die verdrietig zijn, betalen een eerlijk compliment aan iemand, uit te gaan van uw manier om mensen te helpen.
 15. 15
  Wees jezelf. Een prinses moet niet nep, of zij zal een echte prinses zijn. Wees niet iemand anders, zijn jullie.
 16. 16
  Doe je best op school. U kunt niet vergeten over je studie, omdat zij zullen u helpen heel veel in de nabije toekomst. Wanneer je krijgt goede cijfers, niet rond pronken met hen. In plaats daarvan kunt u iemand helpen die moeite heeft op school. Iedereen is ergens goed in, dus je hebt geen reden om openlijk trots op je prestatie.
 17. 17
  Langzaam veranderen. Als u niet een prinses soort persoon, de overgang heel langzaam van dag tot dag, zodat uw vrienden en familie denk niet dat je bent een poser of dat dit slechts een fase.
 18. 18
  Worden zorgzaam. Een prinses moet zorg over anderen in haar leven. Als een familielid sterft vrienden doen alles wat je kunt om haar beter te voelen, misschien zelfs haar een cadeautje te kopen. Als je iemand ziet vallen helpen ze op, als iemand zakt hun spullen te helpen hen te halen, en natuurlijk, niet lachen om mensen als ze gewond raken.
 19. 19
  Rechtop staan. Al sinds de oudheid, zijn royalty getraind om op te staan ​​zo recht mogelijk om ze te onderscheiden van gewone mensen. doen alsof je een string aan je hoofd houdt je hoofd omhoog. Opstaan ​​lang en recht maakt je trots en majestueuze kijken. Toegevoegd perk: rechtop maakt je £ 10 slanker en is goed voor je rug, buik en rugspieren. Je houding kan een ton over uw niveau van zelfvertrouwen en weerspiegelen, dus probeer om een ​​goede houding hebben om iedereen die u zeker bent over wie je bent laten zien.
 20. 20
  Wees lief. Een echte prinses is nooit hard of onbezonnen. U kunt nog steeds je gevoelens te uiten zonder slaande hen in gezichten van mensen.
 21. 21
  Niet luid en lachen veel. Als je veel lachen ze zullen denken dat je dom bent. Zorg er ook voor uw lach past in de categorie "sierlijke" en niet de "walgelijk" een.
 22. 22
  Niet erg enthousiast over een bepaald iets. Dit maakt je onvolwassen en dom lijken. Een prinses moet altijd kalm blijven in elke situatie.
 23. 23
  Worden classy. Blijf bij je moraal, en gaan niet naar stomme partijen met een stelletje dronken idioten. Dit betekent niet dat je niet kunt plezier hebben, het betekent gewoon dat je nodig hebt om een ​​aantal zelf-controle uit te oefenen.

Tips

 • Roddel niet. Het maakt je slecht en trashy kijken, precies het tegenovergestelde van de ideale prinses.
 • Zijn een prinses betekent dat je aardig en vriendelijk, het is nog niet alles over de kleding en make-up.
 • Worden elegant en vriendelijk voor iedereen!
 • Het is niet de tiara die de prinses maakt, het is haar eerlijke houding en zorgzame persoonlijkheid.
  • Zijn een prinses is alles over je houding, niet hoeveel geld je hebt of wie je ouders zijn. Er altijd zijn om je vrienden te steunen door moeilijke tijden en het opbouwen van een positieve reputatie. Het zal uiteindelijk betalen.
 • Proberen te leren om respectvol en hebben een zuiver geweten.
 • Het is gemakkelijk om me druk te gedragen als een prinses, dus zorg ervoor dat je plezier hebt!
 • Veel plezier! Je bent jong toch, je moet om nieuwe mensen te ontmoeten. Geniet van het leven en het beste wat je kunt doen is proberen om jezelf te vinden.
 • Als u wilt een prinses voor egoïstische redenen zijn, krijg net buiten dit hoe omdat een deel van het zijn een prinses is niet zijn rijk of het hebben van een grote villa / huis. Het gaat over loyaliteit, royalty, en het geven. Dat is alles wat je nodig hebt om een ​​prinses te zijn.
 • Niet je verwachtingen opstaan ​​en handelen als een 3 jaar oude, omdat je een letterlijke prinses kan zijn.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig dat je niet snotterig krijgen. Een echte prinses zal zijn vriendelijk voor iedereen, en niet ervoor zorgen dat iedereen minderwaardig voelen.
 • Gewoon omdat je een prinses maakt je God niet te maken. Relax een beetje en nederig te zijn.