Wkanl

Hoe kan ik een baan te krijgen als je alleen 16

Soms, een toelage is gewoon niet genoeg. Als je wat meer zakgeld om de nieuwste films te vangen, neem je nieuwe vriendje / vriendinnetje, of gewoon om te gaan sparen, moet u mogelijk een baan te krijgen. Het kan moeilijk zijn om er een te krijgen als je 16, maar niet onmogelijk. Hier zijn een paar stappen om u te helpen de slag te gaan.

Stappen

Hoe kan ik een baan te krijgen als je alleen 16. Gebruik uw verbindingen.
Hoe kan ik een baan te krijgen als je alleen 16. Gebruik uw verbindingen.
 1. 1
  Start onderzoek. Zoek organisaties en andere plaatsen waar je weet betaalt tieners om te werken. Goede plaatsen om te controleren zijn ministeries en non-profit organisaties zoals City Park and Recreation Afdelingen, dierentuinen, musea, Camps, en ziekenhuizen. Probeer ook op zoek naar werk in de fast-food restaurants.
 2. 2
  Gebruik uw verbindingen. Praat met vrienden en familie over eventuele betaalde banen zij zouden weten van, en te volgen.
 3. 3
  Wees niet bang om vrijwilligerswerk te doen. Soms is de beste manier om een ​​betaalde baan te krijgen is om te beginnen als vrijwilliger en werk je weg omhoog. Het kan zijn dat een deel van uw tijd te geven voor gratis om geld te verdienen op de lange termijn.
 4. 4
  Solliciteer vroeg! De belangrijkste sleutel tot het krijgen van banen met deze plaatsen is om zo snel als je hoort over de banen van toepassing. Altijd op de uitkijk - soms werving begint al in februari of maart voor de zomer banen. Of reeds in september voor padvinder en meisje scoutskampen.
 5. 5
  Neem initiatief. Veel instanties en organisaties krijgen subsidie ​​om tieners te huren in de zomer en na school. Zelfs als ze meestal inhuren kinderen die al zijn vrijwilligerswerk voor hen, je weet maar nooit. Contact met hen om uit te vinden wat er beschikbaar is.
 6. 6
  Tonen uw vaardigheden. Als je een goede werknemer, zal je een grotere kans om aangenomen omdat ze al weten je werk hebben, zijn ze niet alleen het lezen van de toepassing van iemand. U kunt organisaties laten zien dat je een goede werknemer via vrijwilligerswerk of via verwijzingen.
 7. 7
  Uw inkomsten verhogen. Na het werken op het instapniveau positie voor een paar zomers of na school, zal je het hebben de ervaring om te werken op een hoger niveau als je eenmaal uit High School. Dit kan u helpen uw weg te betalen via school, en je kunt vrijwel garanderen u altijd een vakantiebaantje. In sommige gevallen (in de SFBay Area), kun je gaan van het krijgen minimumloon te krijgen van 15€ -17/hr.

Tips

 • Werkgevers kunnen vertellen vaak binnen de eerste week als je gaat om een ​​goede werknemer te zijn.
 • Behandel uw vrijwilligerswerk als ware het een betaalde baan - krijgen er op tijd bij, bellen zodra je weet dat je niet kunt komen of komen te laat. Luisteren en leren over de organisatie. Doen zo'n goed werk ze leren te vertrouwen op je.
 • Vermelden vaardigheden die zijn een beetje anders, maar om het werk relevant is. Dit geeft het bedrijf u bent meer waard als je kunt doen jobs anderen mensen van jouw leeftijd niet kan.
 • Als je eenmaal goed werk hebt gedaan voor iemand, vragen of je ze kunt gebruiken als referentie voor toekomstige banen.
 • Proberen om een ​​baan in iets dat je geïnteresseerd bent in krijgen, als het kan helpen om een ​​carrière later in het leven te krijgen!
 • Het woord uit. Je mag geen folders in uw buurt detaillering banen die je kunt doen, zoals grasmaaien, babysitten, of hondenuitlaatservice. U kunt ook uw informatie op een website of een job board, maar pas op voor het geven van persoonlijke gegevens totdat u vertrouwt de ander.
 • Probeer niet chique restaurants en verkooppunten, gewoon proberen fastfood en plaatsen met een hoge turn-over!
 • Zodra u zich heeft aangemeld voor een baan, bel terug een paar dagen later om te vragen over de status van je sollicitatie. Dit laat de werkgever weten dat je echt wilt dat de baan, en zij zullen u overwegen over anderen.

Waarschuwingen

 • Als je een baan bij iemand thuis, altijd vertellen je ouders waar je gaat worden, beter nog, hebben ze u afzetten korting en voldoen aan de persoon. Vertrouw op je darmen... als er iets niet goed voelt, verlaat. Als er iets met je gebeurt, wat hulp.