Wkanl

Hoe om te beslissen of je vriend is een echte vriend

Als u problemen ondervindt bij de beslissing al dan niet je vriend is een echte vriend, dan is je relatie moet al zijn rotsachtig. Als u wilt om te beslissen of je vriend is in de vriendschap om de juiste redenen, je moet aandacht besteden aan wat hij zegt, wat hij doet, en hoe hij voelt u zich. Volg gewoon deze eenvoudige tips en je zult de waarheid in een mum van tijd weet.

Stappen

Hoe om te beslissen of je vriend is een echte vriend. Kijk of je vriend maakt ondersteunende opmerkingen.
Hoe om te beslissen of je vriend is een echte vriend. Kijk of je vriend maakt ondersteunende opmerkingen.

Let op wat je vriend zegt

 1. 1
  Kijk of je vriend maakt ondersteunende opmerkingen. Een echte vriend moet je het gevoel nodig, zelfverzekerd, en beter over het leven. Als je vriend je altijd neer te zetten of het maken van je waardeloos voelen en nooit lijkt u een vriendelijk woord te geven wanneer je het echt nodig hebt, dan is die vriend niet waar is blauw. Als u wilt weten of uw vriend is een goede vriend, zien of ze maakt opmerkingen die u aanmoedigen.
  • Zien als je vriend je complimenten. Als je vriend geeft je echte complimenten van alles van je nieuwe outfit om uw arbeidsethos, dan is die vriend is een goede vriend. Als je niet kan herinneren de laatste keer dat je vriend gecomplimenteerd u, kunt u een probleem hebt.
  • Kijk of je vriend raadt u. Als je vriend raadt u aan voor een test, sollicitatiegesprek, of zelfs een eerste date, dan is die vriend is een echte vriend. Als je vriend geeft je nooit positieve steun, zelfs wanneer u het echt nodig hebt, dan kunt u een probleem hebt.
  • Kijk of je vriend is uw cheerleader. Hoewel je vriend hoeft niet altijd op te vrolijken je op, als je vriend is een goede vriend, dan moet ze een fan te zijn en moet altijd wortel voor u om te slagen, ongeacht wat je doet.
 2. 2
  Kijk of je vriend naar u luistert. Als je vriend is een echte vriend, dan moet ze de tijd nemen om te luisteren naar wat je te zeggen hebt. In een echte vriendschap, moeten beide mensen het delen van hun gedachten en het krijgen van feedback. Als u vindt dat uw vriend altijd praat over zijn problemen, maar zich verveelt of zodra het is tijd voor u om u te delen afgeleid, dan heb je misschien een valse vriend op je handen. Hier zijn enkele tekenen dat je vriend nodig heeft om op te poetsen zijn luistervaardigheid:
  • Merk op hoe je vriend reageert wanneer u probeert om iets te delen. Als hij knikt, onderhoudt contact met de ogen, en ondersteunt u, dan is hij een goede vriend. Maar als hij kijkt door de kamer of het controleren van zijn telefoon elke keer dat je praat meer dan vijf minuten, dan heb je een slechte vriend op je handen.
  • Let op als je vriend onthoudt eigenlijk wat je zegt. Een goede vriend zal onthouden wat je hem vertelt, vooral als het iets belangrijks. Je vriendin zou hebben uitgezien als hij zat te luisteren als je hem iets verteld, maar als hij lijkt geen herinnering van de tijd heb je hem verteld dat je denkt van de toepassing van de wet school of het vertellen van je goede vriend die je hebt gevoelens voor haar, dan Hij was waarschijnlijk nooit luisteren om te beginnen.
  • Mededeling die het hoogste woord doet. In een ideale vriendschap, moeten beide vrienden ruwweg delen hetzelfde bedrag. Als je het gevoel alsof je bent altijd degene te luisteren naar problemen van je vriend, dan ben je niet krijgen van uw billijk aandeel in de vriendschap.
 3. 3
  Kijk of je vriend met u communiceert. Communicatie is de sleutel in elke relatie, zeker een vriendschap. Als jij en je vriend zijn op dezelfde pagina, dan geopend moet worden over je gedachten en gevoelens en handhaven van een niveau van eerlijke en open dialoog. Hier zijn een aantal manieren om te zien of jij en je vriend zijn echt communiceren:
  • Als je het gevoel dat je kunt eenvoudig uw gedachten en gevoelens met je vriend. Als je vriend weten wat er gaande is in je leven en je comfortabel voelt erover te praten en eerlijk zijn, je bent in goede handen. Als je bang bent om je vriend hoe je echt voelt vertellen omdat je bang dat ze afkeuren of boos bent voel, dan ben je niet communiceert.
  • Als je het gevoel dat je weet wat je vriend denkt en voelt, dan is uw communicatie is sterk. Als je vriend volledig verrast u met hoe ze voelt van tijd tot tijd, of lijkt haar gevoelens te delen met iedereen, maar je, dan heb je een probleem.
  • Als je weet hoe je een volwassen gesprek hebben als je niet tevreden bent met hoe je vriend gehandeld, dan heb je een sterke communicatie. Als jij en je vriendin comfortabel met te zeggen: "He, ik was echt pijn dat je niet naar mijn partij kwam de andere nacht" en erover te praten bent, dan heb je een sterke vriendschap. Geen vriendschap is perfect en het is belangrijk om dingen uit te praten van tijd tot tijd.
  • Als je nooit iets zeggen als je vriend verstoort je omdat je denkt dat je vriend zal overreageren of niet luisteren, dan heb je een probleem.
 4. 4
  Kijk of je vriend houdt van roddelen een beetje te veel. Als je zogenaamde vriend is een grote roddel, dan is het waarschijnlijk dat je vriend is roddelen over je als je er niet bent. Hoewel iedereen houdt enkele sappige roddels eens in de zoveel tijd, als je het gevoel dat je vriend is altijd roddelen over iemand of praten prullenbak, dan is de kans zijn, je "vriend" zal hetzelfde doen zodra je rug wordt gedraaid. Hier zijn een aantal manieren om te weten of je vriend is roddelen is uit de hand:
  • Als je vriend zodra die persoon praat over iemand draait zich om, dan is de vriend is waarschijnlijk niet een goede vriend.
  • Als je vriend praat regelmatig over mensen die hij beweert zijn zijn beste vrienden, dan moet hij het doen over jou.
  • Als je vriend is altijd negatieve dingen over iedereen die is niet rond te zeggen, dan is dit een slecht teken.
  • Als u weet dat uw vriend heeft geroddeld of vuilnis gesproken over jou, in het bijzonder op meerdere gelegenheden, dan is je vriend is niet een echte vriend.

Let op wat je vriend doet

 1. 1
  Kijk of je vriend maakt tijd voor u. Een echte vriend maken graag tijd voor u geen kwestie wat. Hoewel het leven is hectisch en het is moeilijk om genoeg tijd om te slapen en te eten, laat staan ​​socialiseren hebben, zal een ware vriend maak altijd tijd voor u, vooral als je het echt nodig hebt. Hier is hoe om te weten of je vriend werkelijk bekommert over het maken tijd voor u:
  • Als je vriend is goed over het plannen telefoon data, lunch data, of diner data en volgt altijd door, dan heb je een goede vriend.
  • Als je vriend nooit lijkt om tijd te maken voor u, klaagt altijd over hoe het leven is geweest "crazy druk," en verwacht u om te werken rond zijn schema elke keer, dan heb je een probleem.
  • Als je vriend lijkt genoeg tijd voor zijn significante andere en vijf andere vrienden, maar nooit je maakt, dan ben je een laatste prioriteit.
  • Uw vriend kan gaan door een zeer drukke periode in zijn leven, en dat is oke. Maar als je vriend is altijd te druk om te hangen, dan moet hij niet samen waarde van uw tijd.
 2. 2
  Kijk of je hebt een 50/50 vriendschap. In een ideale vriendschap, zowel mensen zetten dezelfde hoeveelheid energie gestoken in de relatie, of het nu communicatie, waardoor de tijd om rond te hangen, of gewoon elkaar helpen op een wekelijkse basis door middel van kleine of grote gebaren. Als je het geven van je alles aan de vriendschap, dan is je vriend moet zijn heen. Hier is hoe om te weten of je zowel trekken van uw gewicht in de vriendschap:
  • Kijk of je beide tonen affectie. Hoewel niet iedereen is een hugger, als je je vriend een knuffel, moet hij knuffel je terug en start een knuffel van tijd tot tijd.
  • Als je het gevoel alsof je een ongeveer gelijke hoeveelheid tijd die elkaar ondersteunen, dan heb je een hechte vriendschap. Hoewel een van jullie kan gaan door een moeilijke periode, over het algemeen, je moet een gelijke tijd besteden juichen elkaar op. Als je het gevoel alsof je altijd proberen om je vriend zich beter voelt, maar krijgt niets terug, dan heb je een probleem.
  • Als u beide helpen elkaar even, dan heb je een goede vriendschap. Misschien heeft u nota's voor je vriend als hij brak zijn hand, en hij houdt van me door het behandelen van u diner en een film en het krijgen van je tickets voor uw favoriete concert. Alles wat je doet voor je vriend, je moet ervoor zorgen dat hij helpt je uit, ook.
  • Als je allebei een soortgelijke poging om rond te hangen, te praten over de telefoon, en in contact te komen, dan heb je een goede vriendschap. Als je het gevoel alsof je altijd degene die probeert uit te hangen of chatten op de telefoon en je vriend vraagt ​​nooit om te hangen, dan heb je een probleem.
 3. 3
  Kijk of je vriend vasthoudt aan zijn woord. Een vlok is geen vriend. Als je vriend nooit lijkt te doen wat hij zegt dat hij zal doen, laat je gestrande, of helemaal vergeet de plannen die je hebt gemaakt, dan heb je een vlok op je handen. Hoewel het goed is om af en toe wankelen, als je vriend nooit lijkt te doen wat hij zegt dat hij zal doen, dan is hij niet de waarde van uw tijd of bedrijf. Hier is hoe om te weten of je vriend is een vlok:
  • Als je vriend bails op je vaker wel dan niet dan is je vriend is een echte vlok en moet worden vermeden.
  • Als je altijd het gevoel dat je vriend is slap over het maken van plannen en het is nooit volledig toegewijd aan alles wat hij zegt dat hij zal doen, dan is hij een vlok.
  • Als je vriend vlokken op je op elke gelegenheid, zelfs als het belangrijk is, dan heb je een probleem. Hoewel bailing op u om naar de bioscoop is vervelend genoeg, als je vriend laat je gestrand op wat oorspronkelijk een dubbele date, of vlokken zijn wanneer je echt nodig een ritje naar uw basketbal spel, dan heb je een groot probleem.
 4. 4
  Kijk of je vriend andere redenen om je vriend zou kunnen hebben. Dit soort gewetensonderzoek is bijzonder moeilijk om te doen, maar het is belangrijk. Neem de tijd om na te denken over waarom je vriend zou willen om te hangen met je andere dan alleen omdat hij waardeert u als persoon en geniet van je vriendschap. Hier zijn een aantal klassieke redenen waarom een ​​valse vriend zou haken op aan u:
  • Populariteit. Als je veel populairder dan je vriend en je vriend vergrendelingen aan om u dichter bij de incrowd te krijgen, dan heb je een probleem.
  • Gemak. Uw "vriend" mag alleen worden opknoping met u omdat u uw vriend een rit naar school of laat hem uw notities kopiëren.
  • Verveling. Uw vriend kan worden opknoping uit met je, alleen maar omdat hij niets beters te doen. Je zult in staat zijn om dit te erkennen, omdat je "vriend" kunt u sloot zodra hij vindt een nieuwe vriend of een groep vrienden, of zelfs een significante andere.

Merk op hoe je vriend geeft je het gevoel

 1. 1
  Kijk of je vriend maakt je goed voelt over jezelf. Uw vriend moet er voor je zijn, ongeacht wat, en moet daarom zorgen dat u zich beter voelt over wie je bent en de beslissingen die je maakt. Je vriend hoeft niet eens te zijn wanneer alles wat je hebt gedaan, maar je vriendschap moet je je goed over wie je bent als persoon algemene gevoel. Hier is hoe om te weten of je vriend maakt je er goed over wie je bent voelt:
  • Als laat een hang-out sessie met je vriend gevoel versterkt, opgewonden, of gewoon giechelen van de domme tijd die u hebt gedeeld, dan ben je profiteren van de vriendschap. Als elke keer dat je afscheid neemt van je vriend zeggen, je het gevoel dat je een fout hebt gemaakt, overstuur je vriend, of alsof je een slechter persoon, dan heb je een probleem.
  • Als je vriend zet je neer om zichzelf beter te voelen, dan heb je een probleem. Als uw vriend maakt je slecht voelen door het maken van hatelijke opmerkingen over je uiterlijk, je gewicht, of je cijfers, dan is die vriend is niet een echte vriend.
  • Als uw vriend maakt je goed over je goed of moedige beslissingen te voelen, of sympathiseert met u over uw slechte beslissingen, dan heb je een echte vriend. Een echte vriend moet je ondersteunen, zelfs meer als je een fout maakt in plaats van het maken van je gevoel erger hebt gemaakt.
 2. 2
  Kijk of je vriend maakt je waardevol voelen. Als zijnde betrokken bij een vriendschap met je "vriend" maakt je onzeker van uw belang in het leven van je vriend voelt, dan heb je een probleem. Terwijl een vriend die je niet mag verwennen met leugens, moet een echte vriend altijd voelt u zich nodig, belangrijke, en zelfs onmisbaar. Hier is hoe om te weten of je vriend geeft je het gevoel nodig:
  • Kijk of je vriend uitdrukt dankbaarheid voor wat je hebt gedaan, dank u regelmatig te helpen hem uit, en echt waardeert wat je hebt gedaan voor hem. Een echte vriend is dankbaar voor uw hulp, een slechte vriend niet bedanken, want hij neemt je gewoon voor lief.
  • Kijk of je vriend waardeert uw oordeel en meningen. Als je vriend werkelijk bekommert over u en denkt dat je een belangrijk deel van zijn leven, dan zal hij vragen om uw advies en meningen van tijd tot tijd. Als je vriend nooit lijkt te schelen wat je denkt over iets, of het nu die film moet je dat weekend of zijn beslissing om een ​​nieuwe kamergenoot vinden huren, dan heb je een probleem.
  • Zien als je vriend echt wordt opgewekt door uw aanwezigheid. Als u tot een sociale gebeurtenis en je vriend knuffels je, tegen je praat, en zegt dat hij blij dat je gekomen, dan is hij een goede vriend. Als u ergens en je vriend nauwelijks zegt hallo of flat-out negeert u voor "cooler" mensen, dan heb je een probleem.
 3. 3
  Zien als je vriend je gelukkig maakt om te worden opknoping uit voelen. Dit is een belangrijke stap. Vriendschap is over het maken van u zich minder alleen en te genieten van het leven nog meer, en het moet niet zorgen dat u zich minder enthousiast over de hele wereld. Als je eigenlijk minder blij opknoping uit met je vriend dan je bent als je alleen bent, dan heb je een probleem. Hier zijn enkele tekenen dat je vriend maakt het moeilijk voor u om tijd met haar:
  • Als je niet uit te kijken opknoping uit met je vriend, omdat alles wat ze doet is praten over zichzelf en gebruik je als volger, dan heb je een probleem.
  • Als je niet van opknoping uit met je vriend als je met andere vrienden, familie, of uw significante andere omdat ze gewoon niet kan opschieten met iedereen, dan heb je een probleem.
  • Als je niet van opknoping uit met je vriend, omdat je gewoon niet het gevoel gestimuleerd, opgewonden, of zich bezighouden met de vriendschap, dan heb je een probleem.
  • Ieder mens heeft een moeilijke periode. Je misschien niet zo veel plezier opknoping uit met je vriend als ze te maken met een taaie breuk, maar als je het gevoel dat je vriend is altijd in een crisis en je kunt niet genieten omdat je te druk puinruimen, dan heb je een probleem. Je bent een vriend, niet een doos tissues.
  • Vergeet niet om te gaan met je darmen. Als je nog vragen of je vriend is een echte vriend of niet, dan is er een goede kans dat er een groot probleem in je relatie.

Tips

 • Logisch over. Als u om uw vriendschap met een andere vraag, dan is er een goede kans dat er iets mis is.
 • Weet positieve acties tegen negatieve niet meer wegen. Een echte vriend moet niet dingen zoals praten over je achter je rug doen, of stelen dingen van u, of tegen je liegen - ongeacht hoe leuk dat hij / zij lijkt.
 • Als je beste vriend is een goede vriend, zal ze de stok met u door dik en dun en zal er altijd zijn voor jou.
 • Vriendschap, net als veel dingen, heeft graden. Echte vriendschap duurt een hoge mate van betrokkenheid van zowel mensen, veel mensen kunnen of willen niet dat soort van vertrouwen vergelden zonder verraden het. Doden niet een goede vriendschap, omdat het niet perfect kan zijn - vergeet niet, zult u niet in staat zijn om vast te houden aan echte vrienden als je in de gewoonte van het verraden van anderen.

Waarschuwingen

 • Lieg niet tegen jezelf over zijn vrienden met iemand die niet het gevoel op dezelfde manier voor u. Uiteindelijk zou je alleen jezelf pijn.
 • Lieg niet tegen je vrienden, want als je tegen ze liegen, je krijgt waarschijnlijk gelogen aan rug. Of, nog erger, ze kunnen je afwijzen als een vriend, als je oneerlijk om zeer belangrijke zaken zijn, en zij vangen je tegen hen te liegen. Als je moet iets drastisch te doen, eerlijk aan hen!
 • Niet herhaaldelijk en / of grof vraag je vriend. Je zou kunnen doen meer kwaad dan goed, vooral als je vriendschap is legitiem.