Wkanl

Hoe maak je een zogenaamde vriend stoppen van het zetten van je naar beneden

Je hebt een "vriend", die grappig en leuk om met soms kan zijn, maar in het bijzijn van anderen, zet u neer of gebruikt u als het mikpunt van grappen of grappen. Hoe ga je om met deze ongebruikelijke relatie? Is er een kans dat je dingen kunt veranderen?

Stappen

Hoe maak je een zogenaamde vriend stoppen van het zetten van je naar beneden. Als uw "frenemy" je pijn doet, opkomen voor jezelf en doe het meteen, weet neem de pijn.
Hoe maak je een zogenaamde vriend stoppen van het zetten van je naar beneden. Als uw "frenemy" je pijn doet, opkomen voor jezelf en doe het meteen, weet neem de pijn.
 1. 1
  Als uw "frenemy" je pijn doet, opkomen voor jezelf en doe het meteen, weet neem de pijn. Er is niets zo effectief als gewoon het bekend maken dat je respect hebben voor jezelf en wees Respected.You hoeven niet te worden gemeen of snotterig. Gewoon zeggen: "He, was dat leuk?" Als er anderen zijn rond, er is een goede kans dat tenminste een van hen zal meedoen aan uw zijde. Zeker, weet ongeacht wat de uitkomst is, niet langer - niet laten deze behandeling aanslepen. Als je het toelaat om verder te gaan zonder te protesteren, kan je "vriend" blijven zetten je neer. Zorg ervoor dat hij / zij beseft dat is niet het geval is, meteen.
 2. 2
  Praat met deze vriend particulier. Soms momentum krijgt een greep op ons en we doen domme dingen, niet weten hoe om te stoppen als we eenmaal de slag te gaan. Als dit gebeurt, hopelijk kunt u een goede sport-en opgemaakt met het voor een nacht (of dag). Later, als je wat privacy kan hebben, praten met je vriend. Laat hem of haar weten dat je gevoelens zijn gekwetst door de dingen die hij / zij zegt, en hoewel je in staat geweest om zelfs blijven nadat je het hebben de laatste keer dat je samen waren, zult u niet in volgende keer zo toegeeflijk. Vraag waarom hij / zij je gebruikt als een clou voor alle grappen s / hij vertelde, of waarom hij / zij voelde hij / zij moest praten over jou op die manier. Het geven van je vriend een kans om na te denken over wat hij / zij had kunnen hem of haar te vermijden dat gedrag in de toekomst.
 3. 3
  Laat van je horen wat er ook gebeurt. Sommige mensen zullen gewoon niet krijgen een idee, zelfs als je het aan hen overhandigen. Misschien is je vriend gewoon niet beheersen zichzelf. Opmerking: niet. Want de waarheid is, ze kon als ze wilde. Als je vriend belooft particulier om te snijden, maar dan doet het opnieuw. en opnieuw... en opnieuw, je hebt een dieper probleem. Vergeet niet dat het goed is om de zorg over haar zo veel als ze om je geeft. Als ze niet schelen dat ze je te kwetsen, dan moet je niet schelen dat ze zal schamen wanneer je opstaan ​​en zeggen: "He. Ik vroeg je om te stoppen met behulp van me om een bokszak. Sprak ik je voor het laatst tijd, en dan praatten we particulier, en je zei dat je begreep Nu zeg ik je:.. Ik ben niet van plan om nog meer opgemaakt met het Stop ermee ". Als ze is overstuur door het, jammer. Je moet voldoende kracht en ruggengraat om jezelf te beschermen zien - haar niet beledigen, of doe mee met de naam-bellen of een eikel - gewoon opstaan, Vermeld het probleem, zeggen wat je verwacht van hier op uit, en dan hopen dat al de rest van de mensen daar zijn waardig genoeg om u een back-up. De meeste mensen voelen zich ongemakkelijk wanneer een persoon is het oppakken van iemand anders. Als je erop wijzen erg vocaal dat je moe van het op deze manier wordt opgehaald zijn, zullen de meeste mensen aan zij met u.
 4. 4
  Het einde van de vriendschap als je moet. Als deze persoon je niet zal respecteren, ongeacht hoe hard je ook probeert of hoeveel kansen je hem of haar hebt gegeven, is het tijd om het feit dat deze persoon niet een echte vriend te accepteren. De kans is groot als je een "breuk" gesprek, zal deze persoon gewoon zijn of haar ogen te rollen en bel je een slechte sport. Doe geen moeite - gewoon steeds minder beschikbaar om uit te gaan en hebben "fun" met deze zogenaamde vriend. Laat het drijven totdat je uit elkaar bent afgedreven en noemt jezelf het geluk om een ​​nieuwe kans om vrienden van een beter kaliber te maken hebben.

Tips

 • Vergeet niet dat een echte vriend zou nooit zet je neer.
 • Verwacht tegenslagen. Dit soort gedrag is meestal ongeveer controle of onzekerheid. Beide zijn in feite hetzelfde - mensen die anderen te behandelen op deze respectloze manier voelen zich vaak onzeker en proberen om zichzelf beter te voelen door het maken van andere mensen kijken erger. Dit leidt vaak tot ze proberen anderen te controleren, ook als een manier om iemand om op deze manier. Sta jezelf niet toe om een ​​slachtoffer te worden - en door dezelfde token, begrijpen dat deze persoon kan nodig zijn om vaak worden herinnerd voor een tijdje om het patroon te doorbreken.
 • De meer redelijke en kalm je bent als je die persoon vragen niet om jou of met je praten op die manier, hoe meer kans je hebt om te worden gehoord en gerespecteerd. Huilen en krijgen in een snit zal niet verdien je meer respect dan worden verzameld en koel als je zegt: "He, kom op - Ik heb jou eerder gevraagd me niet te gebruiken als een boksbal Schei uit, zal je.? '
 • Als ze echt om jou... ze zullen begrijpen!

Waarschuwingen

 • Laat niemand anders dan je echte vrienden weten over dit. Andere mensen kunnen profiteren van deze en breken uw vriendschap met die persoon.