Wkanl

Hoe je pijnlijke lippen genezen

Pijnlijke, droge lippen zijn een veelvoorkomend probleem in de winter, die kan worden geholpen met een beetje toewijding en wat TLC.

Stappen

Hoe je pijnlijke lippen genezen. Gooi dat aardolie gebaseerde lip chap.
Hoe je pijnlijke lippen genezen. Gooi dat aardolie gebaseerde lip chap.
 1. 1
  Gooi dat aardolie gebaseerde lip chap. Het doet je lip weefsels geen gunsten in hen te helpen genezen. Uw huid moet kunnen ademen!
 2. 2
  Investeer in een kwaliteit lippenbalsem (zoals Burts Bees lippenbalsem) met behulp van natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas en plantaardige afgeleide oliën. Als het ook honing, het is nog beter omdat honing is bekend om zijn vermogen om vocht te trekken uit de lucht. Terwijl het kopen van de lippenbalsem, lipstick, etc. kunt u controleren op de ingrediënten / pakket en zoeken naar die bepaalde dingen die het bevat om je lippen te helpen.
 3. 3
  Pas uw nieuwe balsem vaak.
 4. 4
  Bedek je gezicht met een sjaal elke keer dat je wagen buiten in de kou. U isoleren en beschermen van de rest van je lichaam tegen de kou, dus waarom zou je gezicht dan anders zijn?
 5. 5
  Binnenkort zal de dode huid weg zal vallen en zal je lippen zijn zo goed als nieuw!
 6. 6
  Get some moisturizer, een & d of cortizone werkt ook. (Hoe dikker hoe beter) en nadat je je tanden hebt geborsteld nachts, zet de vochtinbrengende crème op je lippen, wrijven het op je lippen en een beetje rond je mond totdat je kan het zien. Dan, nog wat meer en schar een denken laagje op je lippen zodat je lippen zien er wit (de kleur van de moisturizer). Laat het 's nachts en tijdens de nacht zal het dringen in je lippen en droog, waardoor ze glad, zacht en perfect.
 7. 7
  Schep wat "ghee", of volledig gesmolten ongezouten boter, uit de container en breng het op je lippen dat het zo goed als gezonder helderder zal maken.

Tips

 • Drink veel water als een gewoonte van om goed gehydrateerd te blijven. Dit is ook een geweldige manier om de rest van je gezicht schoon te houden.
 • Verwijderen dode huid met de haren van je tandenborstel-zorg ervoor om dit voorzichtig te doen!
 • Ik zou gebruiken vaseline.
 • Als het een koortslip, dat scheelt u, zet een ijsblokje op het meteen.
 • Gebruik een luchtbevochtiger kamer 's nachts en chap-up voor het slapen
 • Oma ging door al die moeite van het breien die sjaal voor u, dus draag het!
 • Voor het slapen gaan, neem wat warme melk en het zout in een kom en breng het op je gezicht regelmatig en in een maand of twee te observeren de magie van helderheid en vochtigheid.
 • Als niets werkt, zie een dermatoloog.