Wkanl

Hoe je niet te hard vallen voor een man

Heb je jezelf vallen voor jongens snel en het krijgen van je hart vaak gebroken? Deze gids moet helpen leren om je hart voor jezelf houden en geef het alleen maar om iemand die je liefde op het juiste moment. Deze stappen zijn hier om u te helpen wanneer je denkt dat je "The One" of gewoon iemand die gewoon vangsten uw ogen heb gevonden.

Stappen

Hoe je niet te hard vallen voor een man. Vermijd te vergeten dat jongens hebben hun gebreken ook.
Hoe je niet te hard vallen voor een man. Vermijd te vergeten dat jongens hebben hun gebreken ook.
 1. 1
  Hou het voor jezelf. Als je een man die je denkt dat je echt wilt, hoeft niemand te vertellen voor minstens een paar weken totdat je zeker weet dat je gevoelens voor hem.
 2. 2
  Vermijd te vergeten dat jongens hebben hun gebreken ook. Zo geweldig als ze lijken in vergelijking met jou, iedereen heeft iets verkeerd. Vergeet niet of hij ooit maakt je aan het huilen of als hij zegt iets betekenen. Iedereen maakt fouten, maar dit zal je valt hals over kop te stoppen.
 3. 3
  Zoek uit wie hij werkelijk is. Looks zijn niet alles. Eerste, wel-vriend hem, of in ieder geval met hem praten en zien of hij waard vallen voor. Heeft hij een vriendin had gehad? Waarom wel / niet? Waarom werkte het niet uit? Of heeft hij nog een vriendin? Je moet zeker terug te trekken als ze genomen. Dit zou kunnen leiden tot een verschrikkelijke situatie.
 4. 4
  Hou je ogen open. Hij is niet je vriend! Je bent nog steeds toegestaan ​​om ook net als andere jongens. Zorg ervoor dat je genoeg back-up verplettert. Op deze manier zal je hart niet al bezig te zijn met slechts een jongen.
 5. 5
  Doe het traag. Waarom zo'n haast? Niet zomaar flappen uit je gevoelens voor hem. Langzaam zenden signalen dat je geïnteresseerd bent. Komst op te sterk zal gewoon gek hem uit.
 6. 6
  Flirt! Flirten met wie je wilt, wie je werkelijk wilt, of iemand anders. Flirten met verschillende mensen houdt uw hart afgeleid en het is een leuke manier van het vertellen van iemand die je geïnteresseerd zou kunnen zijn.
 7. 7
  Na het ophalen om hem goed genoeg kent, ga ervoor! Vertel hem hoe je je voelt. Als hij niet de gevoelens terug dan is het zijn verlies. Als hij dat doet, vermelden dat u wilt gaan op een datum.

Tips

 • Wanneer gevoelens voor een man begint te te sterk te krijgen, jezelf af te leiden met een nieuwe hobby en blijf niet in de buurt van hem te veel. Maar niet helemaal negeren hem of hij zal in de war raken van de gemengde signalen die je hem geeft.
 • Wees jezelf. Hij zal graag willen dat u beter. -En als hij niet graag wie je bent, waarom zou je willen gaan met iemand die niet zal laten jezelf zijn als je rond hem?
 • Doe wat je liefde.

Waarschuwingen

 • Flirten teveel met elke man die je kent is geen goed idee. Het zal alleen maar mensen denken dat je een speler en niet weet hoe aan de stok met slechts een persoon.
 • Als hij niet geïnteresseerd is, gewoon verder gaan. Hoe eerder, hoe beter. Proberen om hem te willen je terug of veranderen van jezelf voor hem zal nooit werken.
 • Nooit op een te sterk. Dat zal alleen je gevoelens sterker te maken, en gevoelens van de man over jou zwakker.
 • Ook niet geworden om goede vrienden anders als je hem vertellen dat je hem leuk vindt, kan dingen beginnen om een ​​beetje plakkerig.
 • Niet ooit zijn te verlegen om hem heen. Spreken, wees jezelf. Als je te verlegen voor een eenvoudig gesprek waarom zou hij willen je date?