Wkanl

Hoe je mooie ogen krijgen

Met mooie ogen neemt een beetje inspanning en een zekere know-how over de juiste toepassing van de kwaliteit make-up. Het beoefenen van deze na verloop van tijd zal uw vermogen om prachtige oog make-up te creëren perfectioneren.

Stappen

Hoe je mooie ogen krijgen. Bij het ​​doen van uw stichting en concealer, onder je ogen.
Hoe je mooie ogen krijgen. Bij het ​​doen van uw stichting en concealer, onder je ogen.
 1. 1
  Bij het ​​doen van uw stichting en concealer, onder je ogen. Mensen met een dunnere huid moet vooral niet vergeten om dit te doen omdat anders de aderen zal tonen en donkere kringen zal laten zien. Dit creëert een soort van "witte doek".
 2. 2
  Lijn je ogen met een donker bruine eyeliner (of zwart als u een donkere huidskleur of die avond / feest doen make-up). De voering moet dun zijn in de buurt van de binnenste hoeken en krijgt geleidelijk breder als u de buitenrand te bereiken.
 3. 3
  Het kiezen van oogschaduw kleur. Om te spelen op je oog kleur, kies dan een tint tegenovergestelde van uw oogkleur. Bijvoorbeeld, als u een donker bruine ogen, gebruik koningsblauw, navy, of paars. Als je blauwe ogen hebt, gebruik dan een medium bruin. Pruim ziet er eigenlijk heel goed. Gebruik geen rood. Dat is duidelijk. En wees voorzichtig met roze; ijzige roze ziet er het beste. Met groene ogen, blauw en paars echt brengen de kleur.
 4. 4
  Natuurlijk, voor een meer natuurlijke look, gebruik gewoon een glanzende, neutrale tint, met een donkerdere versie van de kleur in de kreukels uit naar de buitenste randen.
 5. 5
  Ongeacht wat je oogkleur of vorm is, aan het einde, krul je wimpers. Dit maakt ze langer kijken, en je ziet er meer wakker. Vergeet ook niet om zwarte mascara toe te passen.

Tips

 • Uw eyeliner moet niet kijken vierkant, of echt puntig. Om mooie ogen bereiken, vasthouden aan de werkelijke vorm van je oog.
 • Om echt het licht van uw ogen, gelden wit of licht goud oogschaduw om de innerlijke velgen en de wenkbrauw botten.
 • Als je eerlijk en op zoek naar een meer natuurlijke look te doen zijn, ga voor bruin of bruin-zwarte mascara.
 • Als uw wimpers zijn van nature zwart en dik, gebruik een duidelijke mascara tenzij je echt proberen om ze af te spelen op of ga voor een meer intense look.
 • Als u een probleem hebt met donkere kringen hebt, en je voelt het maakt je ogen niet zo mooi als je wilt, gebruik dan een concealer met een gelige ondertoon, (maar niet in wrijven, gebruik dan een borstel om een ​​soort van pat het op. Wrijven in kan de cirkels donkerder te maken) of als je gewoon wilt een drogisterij ding gebruiken om te helpen. Probeer het gebruik van natuurlijke producten. Er zijn ook veel thuis remedies. Met behulp van komkommers en koude lepels zijn een tijdelijke oplossing aan die donkere kringen. Wees voorzichtig, de komkommer sap in uw ogen als je ze opent wanneer ze op uw ogen. Je maakt alleen die fout een keer en het brandt!
 • Uw oog kleur uit te brengen gelden witte oogschaduw over je ooglid en voor eyeliner gebruiken het einde van het oog borstel om een ​​fijne lijn op het ooglid en onder zo goed tekenen. Ik gebruik donkerblauwe want het maakt mijn ogen opvallen toen ik mascara toe te voegen, maar niet te dik, zodat het niet laten de ogen zijn echt donker.

Waarschuwingen

 • Breng nooit mascara of krul je wimpers tijdens het rijden of lopen. Je zou je ogen uit steken, verlies je je wimpers, of ga blind. Zeker niet de moeite waard.
 • Als je blauwe ogen en zijn met behulp van een roze oogschaduw, niet toe te passen onder je ogen. Je ziet er moe en / of ziek.