Wkanl

Hoe ziet er geweldig uit in joggingbroek

Zweten zijn de nieuwe chique, en niet alleen voor de sportschool meer. Lopen om de school elke dag, je bent gebonden aan veel mensen het dragen van hen te zien - zowel meisjes en jongens. Er is maar een probleem - trainingsbroek zijn niet altijd erg complementair. Hier is hoe je kunt voorkomen dat op zoek kleverig in trainingsbroek.

Stappen

Hoe ziet er geweldig uit in joggingbroek. Kijk voor kwaliteit in trainingsbroek of sweatshirt.
Hoe ziet er geweldig uit in joggingbroek. Kijk voor kwaliteit in trainingsbroek of sweatshirt.
 1. 1
  Gaan winkelen. Het is een geweldige kans om te gaan in een college winkel en de aankoop van een aantal ongelooflijk comfortabele trainingsbroek of sweatshirts. Zo niet, maak je geen zorgen! Er zijn trainingsbroek overal.
  • Heb vertrouwen in wat trainingsbroek u koopt. Heeft een bepaald soort trainingsbroek niet kopen, alleen maar omdat iedereen het draagt. Kies welke stijl en / of kleur je wilt en zich het meest comfortabel inch
  • Als je nog op school, zijn er veel winkels die grote trainingsbroek bieden. Overwegen te proberen Abercrombie, Aeropostale, PINK door Victoria's Secret, Hollister, Target, Kohls, Hot Topic, of Delias.
  • Trainingsbroek komen in verschillende stijlen, waaronder mager, boot-cut, gestreepte, lounge, vriend, en legging.
 2. 2
  Pick trainingsbroek die uw maat. Als je kiest voor zweten die een grootte of twee groter omdat je denkt dat ze zullen worden comfortabeler, maak het je slecht uitzien. Vergeet niet dat er altijd een comfortabele fuzzy laag binnen dat zal houden op het comfort niveau dat u wilt.
  • Als de joggingbroek je draagt ​​is wijdere (zoals vriendje of lounge-stijl), probeer dan paren met een meer gepaste bovenkant. Als het meer aan de strengere kant (zoals magere of legging stijl), probeer dan het dragen van meer lossere tops.
 3. 3
  Kijk voor kwaliteit in trainingsbroek of sweatshirt. Je moet in gedachten houden de binnenkant fleece (dat vage spul) en de taille (iets wat niet te strak of te los).
 4. 4
  Trainingsbroek zijn er in vele kleuren. Als je grijs, wit of zwart kiezen, kunt u in principe dragen wat met hen, omdat ze er zo goed met alle kleuren. Als uw trainingsbroek is meer saai, zal het dragen van een kanten roze top of een V-hals top zodat ze er duizend keer beter. Dit is natuurlijk, zal er beter uitzien als je toevallig een meisje te zijn.
 5. 5
  Let op de schoenen! Niet zweten dragen met Crocs, of erger nog, hoge hakken. Joggingbroek zien er goed uit vooral met sportschoenen, canvas schoenen, en ballerina's. Voor een sportieve sfeer, draag ze met glijbanen. Echter, kunnen ze er goed uitzien in zowat alles, zolang je bent zelfverzekerd en blij met wat je draagt.

Tips

 • Draag ze met sneakers of andere schoenen die de kleur en de stijl van je trainingsbroek te vullen.
 • Ga niet overboord! Vergeet niet ze zijn gewoon trainingsbroek, hou het ontspannen en simpel!
 • Wees uniek en creatief. U kunt iets anders halen en nog steeds ziet er geweldig uit.
 • Vergeet niet dat dit over uw comfort - alles op alles voor wat goed voelt.
 • Ugg laarzen gaan ongelooflijk goed met trainingsbroek, en ze zijn zeer eenvoudig te dragen.
 • Maakt niet uit wat je draagt, vertrouwen maakt je honderd keer beter! Wees zelfverzekerd. Mensen die van je houden om wie je bent, niet wat je draagt.

Waarschuwingen

 • Het kopen van deze kleding kan duur zijn. Schrik niet van een paar trainingsbroek die kosten zo veel als een tank vol gas te zien. Dit betekent niet noodzakelijk dat je nodig hebt om het duurste paar zie je koopt, ook niet.
 • Trainingsbroek met woorden geschreven over de achterkant zijn niet per se aantrekkelijk. Zo veel als je zou kunnen denken dat het leuk, roze en glanzende letters spelling 'Bootylicious' op je buit kan er niet zo goed... tenzij je hebt een fantastische buit!