Wkanl

Hoe te scheren met olijfolie

Maar liefst 62 procent van de mensen beweren dat een gevoelige huid hebt op een gegeven moment of een ander. Gevoelige huid kan slecht reageren op de chemicaliën in commerciële scheren crèmes en lotions, ze kunnen sterk genoeg zijn om uitdrogen en irriteren gevoelige huid, waardoor je ongemakkelijk en zelfs gevoeliger voelen.

Een oplossing is om zich tot het gebruik van olijfolie, het is handig in de bijkeuken, betaalbaar, en het is een natuurlijk glijmiddel dat maakt het niet alleen makkelijker om je huid te scheren, maar het zal ook uw huid glad en zacht. All-natuurlijke, budget-savvy, en hydraterende all-in-one, olijfolie is een scheren oplossing je hebt om te proberen!

Stappen

Hoe te scheren met olijfolie. Giet er een beetje olijfolie in je hand, je hebt niet veel nodig, dus het zekere voor het van minder zoals u kunt altijd meer toevoegen indien nodig.
Hoe te scheren met olijfolie. Giet er een beetje olijfolie in je hand, je hebt niet veel nodig, dus het zekere voor het van minder zoals u kunt altijd meer toevoegen indien nodig.
 1. 1
  Olijfolie te kopen. Het is waarschijnlijk fijn om de olijfolie al in uw huis te gebruiken, maar om de mogelijkheid van kruisbesmetting te redden van een badkamer hygiëne en keuken hygiënische praktijken, overweeg dan de aankoop alleen voor het scheren. Je hoeft alleen maar een klein flesje en de beste keuze voor het scheren is extra vergine olijfolie (in de branche bekend als "EVOO").
  • Label het duidelijk, zodat niemand probeert uw olijfolie verschuiven van het badkamermeubel aan de bijkeuken!
  • Vermijd de aankoop pure en lichte olijfolie. Deze versies zijn chemisch verwerkt; houd het organische en goede kwaliteit, het is de voeding van uw huid op het spel.
 2. 2
  Giet er een beetje olijfolie in je hand, je hebt niet veel nodig, dus het zekere voor het van minder zoals u kunt altijd meer toevoegen indien nodig. Wrijf de olie in je handen.
 3. 3
  Breng de olijfolie op je huid. Wrijf je handen over de oppervlakte van de te scheren huid. De eerste keer dat u begint, proberen ergens dat is makkelijk te scheren voor de praktijk, zoals je been haar of gezichtshaar.
 4. 4
  Scheer de haren. Olijfolie beschermt je huid tegen sneetjes en wondjes, want het is een eerste klas glijmiddel.
 5. 5
  Sla de aftershave lotions. Meer geld bespaard en minder chemicaliën toegepast op uw huid, omdat olijfolie is een natuurlijk en je hoeft niet om iets anders toe te voegen!
 6. 6
  Bescherm het scheermes van roesten. Dompel het scheermesje in olijfolie. De olijfolie smeert het mes en stopt deze uit.

Tips

 • Olijfolie bevat vitamine E, wat geweldig is voor je huid is!
 • Als je niet van het gevoel van olijfolie op je handen, dan kunt u altijd giet het in een spuitfles en spuit het op. Echter, de voordelen van de olijfolie ook voor je handen, dus wees niet te bang voor een klein beetje een knoeiboel, maar al snel wrijft recht inch
 • Baby-olie en soja-olie zo goed werkt maar u kunt wensen om hun productiemethodes te onderzoeken eerst als ze zijn meestal niet biologisch.
 • Gebruik zoete amandelolie achteraf om extra gladheid toe te voegen aan uw huid.
 • Overweeg het gebruik van olijfolie gebaseerde scheercrème als je niet wilt gebruiken olijfolie netjes.

Waarschuwingen

 • Echt voorzichtig zijn niet om jezelf te snijden met het scheermes. Als olijfolie krijgt in de cut, zal hij verbranden als een gek.
 • Olijfolie zal uw bad glad te maken, rekening te houden als je scheren onder de douche.

Dingen die je nodig hebt

 • Extra vergine olijfolie
 • Een scheermes