Wkanl

Hoe om te dragen harembroek

Harembroek zijn een aanstaande modetrend. Ze zijn golvende, sensuele en ze creëren een gevoel van breedte. Afhankelijk van je figuur type, kan dit niet precies de look die u na, als harembroek hebben de neiging om gewicht toe te voegen aan vollere figuren, maar met de juiste paar, kunt u een prachtige, sensuele en exotische look te creëren. Dit artikel legt een aantal van de manieren om deze broek te dragen, om je te helpen beslissen of ze de juiste mode-item voor u en als ze zijn, wat andere overwegingen rekening te houden.

Stappen

Hoe om te dragen harembroek. Selecteer de stof stijl zorgvuldig.
Hoe om te dragen harembroek. Selecteer de stof stijl zorgvuldig.
 1. 1
  Selecteer de stof stijl zorgvuldig. Sommige stoffen zullen meer elegant dan anderen draperen; zijde, sommige metallic stoffen, en andere delicate stoffen zal waarschijnlijk zien er een stuk stijlvoller in vergelijking met zware katoen, linnen en t-shirt stof stijlen. Lycra stijlen kan goed werken. Wees voorzichtig van de tie-geverfde versies, de stof gebruikt zal gevoelig voor verzakking en de print als de golvende is gewoon te overweldigend effect zijn. Het type stof echt toe doet als het deze look kan maken of breken - in geval van twijfel, probeer het op en zien.
 2. 2
  Vergeet niet te controleren dat de drop crotch plooien zijn elegant. Harembroek dat doorzakken in het centrum halverwege je benen zijn niet een goede kijk op de meeste mensen. Zorg ervoor dat de drop crotch wraps of goed en dat zit de plooien zijn netjes vallen in plaats van in een slordige manier.
 3. 3
  Draag bijgesneden jasjes en tops met harembroek, zodat de broek zijn hand liggende functie. Niet alleen korte topjes mensen helpen om te zien dat je broek bewust zijn golvende en niet een zaak van proberen te broek te vallen naar beneden, maar ze zien er beter uit en accentueren de stijl. Houd tops en jasjes simpel, als de broek zijn al de functie, de sieraden als alternatief overslaan en draag een kostuum-achtige top als het accent. Wat je ook doet, het definiëren van de taille is de sleutel tot een succesvolle dragen van harembroek.
 4. 4
  Houd sieraden tot een minimum beperkt. Een elegante stukje rond de hals en eventueel wat armbanden.
 5. 5
  Dragen hakken. Dit geeft je de extra hoogte nodig is geven en het ook slims beneden het been als de harembroek billow. Platte schoenen zal dempen de harembroek kijken, tenzij je erg slank en zelfs dan, zou de schoenen moeten uiterst elegant.
 6. 6
  Proberen ze op in de winkel en heel eerlijk met hoe ze eruit zien. Als je niet goed voelt in hen vanaf de eerste blik in de spiegel, is de kans groot dat ze nooit goed uitzien, ongeacht wat boven je probeert en koppelen ze met. Als u een vollere dacht vrouw, vooral het beoordelen van het effect van deze broek op uw silhouet. Gezien het ballonvaren aard van deze broek, zullen ze eigenlijk alleen goed te dragen op lang en slank cijfers, hoewel InStyle doet suggereren dat breder schilddak vrouwen kunnen waarderen het geven in deze broek. Anderen zijn het eens dat de "juiste paar daadwerkelijk kan worden vergeven", dus het loont om ze te proberen met een open-mind.

Tips

 • Zwart is waarschijnlijk de meest afslanken versie van harembroek.
 • Als dit goed wordt gedragen ze zien er stijlvol en elegant, dus het is de moeite waard het nemen van een risico.
 • Houd panty's en panty gedragen onder dezelfde kleur om te helpen houden het been verlenging effect gaan. Goed voor de winter.
 • Deze zijn niet een zeer geliefd mode-trend. Wees heel zeker dat u wilt om mee te doen.
 • Harembroek behoren tot de wereld van casual versnelling en worden niet beschouwd als kantoor geschikt te zijn, hoewel een dergelijke fervent verklaring moet waarschijnlijk de kwalificatie afhankelijk van uw type kantoor.

Dingen die je nodig hebt

 • Harembroek van kwaliteit
 • Spiegel
 • Vriend die je de waarheid van hoe ze eruit zien als je jezelf niet kunt doen kan vertellen