Wkanl

Hoe je zachte huid te krijgen in 20 minuten

Soms, ongeacht hoeveel hydraterende je doet, je ziet eruit als een imitatie van de Sahara-echt droog. Niemand wil-het is ongemakkelijk en niet goed kijken naar alle. Deze methode zal u overal op uw lichaam te geven binnen twintig minuten en het werkt als magie!

Stappen

Hoe je zachte huid te krijgen in 20 minuten. Verzamel alle van de items op de lijst.
Hoe je zachte huid te krijgen in 20 minuten. Verzamel alle van de items op de lijst.
 1. 1
  Verzamel alle van de items op de lijst. U kunt het zout vervangen door suiker, maar je kunt niet in de plaats een van de andere posten. Zorg ervoor dat u elke een van hen hebben.
 2. 2
  Wrijf op het gebied van de huid. Giet er een royale hoeveelheid olijfolie op het gebied en wrijf dit goed in. Bedek het hele gebied, en wrijf in met masserende, ronddraaiende bewegingen. Wees niet te haastig met deze stap, want het is van essentieel belang.
 3. 3
  Exfoliëren met het zout. Giet een gezonde hoeveelheid zout op het gebied en scrub het gebied grondig. Wees niet ruw, zoals u wellicht uw pijn doen, maar wees niet bang om echt te schrobben, hetzij. Dit is essentieel, want het zal dode huidcellen te verwijderen en te helpen het uitgegroeid extra zacht.
 4. 4
  Laat het in 10 minuten, en, als je wilt, houd het schrobben van het zout in je huid zo nu en dan. Probeer geduldig te zijn met deze stap, want als je het niet laat het in tien minuten, is je huid niet naar buiten te komen te zacht.
 5. 5
  Spoel het mengsel af, bij voorkeur met lauw water. Niet wassen met zeep of een reinigingsmiddel - u wilt wat olijfolie achterlaten in om je huid echt zacht te houden.
 6. 6
  Hydrateren. Hier krijg je een royale hoeveelheid en wrijf het in het gebied. Zorg ervoor dat je het eigenlijk in wrijven - anders is het niet van plan om het maximale effect te hebben.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Als je een gevoelige huid hebt, kunt u het exfoliërende gedeelte overslaan en gewoon de olijfolie. De korreligheid van het zout kan je huid irriteren en geven u een uitslag.
 • Als u langer dan 20 minuten hebt, kunt u het mengsel te verlaten voor een langere tijd.
 • Water is ook goed voor de huid - het geeft je dat gezonde gloed.
 • Hydraterende alledaagse helpt u zachte, gezonde huid te bereiken.
 • Als je je verveelt tijdens het wachten, probeer dan het lezen van een boek / tijdschrift, tv kijken, of praten met een.

Waarschuwingen

 • Gevoelige huid kan komen in de uitslag met het scrubben, dus het is best om die stap overslaan.
 • Zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor een van de items, want dit zal je een uitslag of een andere vorm van vervelende reactie in plaats van zachte huid geven.

Dingen die je nodig hebt

 • Olijfolie
 • Zout is helemaal prima werkt als een goede scrub, maar suiker is helemaal prima evenals
 • Moisturiser (Coca Butter)
 • Drinkwater