Wkanl

Hoe zich te ontdoen van zonnevlekken

Zonnevlekken zijn ook bekend als Solar Lentigines. Deze donkere vlekken op je huid worden veroorzaakt door directe, langdurige blootstelling aan ultraviolette (UV) straling. De vlekken kunnen verschijnen op elke leeftijd en zijn meestal niet schadelijk. Zonnevlekken invloed op mensen met een lichtere huid vaakst, maar iedereen kan ze krijgen. Controleer altijd met een dermatoloog als u bezorgd bent over elke plek op je huid. Zodra uw dermatoloog bepaalt dat ze niet gevaarlijk, er zijn vele opties beschikbaar voor de behandeling van zonnevlekken. Van natuurlijke methoden om cosmetische ingrepen, hier zijn enkele suggesties over hoe zich te ontdoen van zonnevlekken. Zonnevlekken jeuken meestal wanneer je in de zon.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van zonnevlekken. Snijd een verse citroen en de vruchten rechtstreeks van toepassing op de zonnevlekken gedurende 10 tot 15 minuten per dag.
Hoe zich te ontdoen van zonnevlekken. Snijd een verse citroen en de vruchten rechtstreeks van toepassing op de zonnevlekken gedurende 10 tot 15 minuten per dag.

Natuurlijke methoden die geleidelijk vervagen

 1. 1
  Snijd een verse citroen en de vruchten rechtstreeks van toepassing op de zonnevlekken gedurende 10 tot 15 minuten per dag. Limoensap werkt goed ook. Het zuur in de vrucht helpt bij de verlaging van de vlekken en helpt ook om alle dode huidcellen te verwijderen.
 2. 2
  Solliciteer aloë vera gel tweemaal per dag te helpen helen van de zon-beschadigde gebieden. Aloë heeft opmerkelijke natuurlijke helende eigenschappen.
 3. 3
  Steile een groene theezakje in kokend water gedurende 3 tot 5 minuten. Knijp de zak op een wattenschijfje en wrijf over de plekken twee keer per dag. De anti-oxidanten in de thee helpt de huid zichzelf te genezen.
 4. 4
  Week de plekken in karnemelk. Dit is makkelijker op zonnevlekken die niet verschijnen op je gezicht. Voor het gezicht vlekken, gelden karnemelk en laat het zitten op de huid gedurende enkele minuten. Karnemelk is gebruikt voor decennia om spots verlichten.
 5. 5
  Open te breken vitamine E capsules en de gel rechtstreeks van toepassing op de zonnevlekken. Dezelfde eigenschappen die helpen vervagen littekens ook helpen om zonnevlekken vervagen.
 6. 6
  Snijd een rode ui en wrijf het over de zonnevlekken. Het zuur in de ui helpt zonnevlekken effectief verminderen.

Over-the-counter producten

 1. 1
  Zoeken naar producten die kojiczuur bevatten. Dit is een bijproduct van het fermentatieproces van Sake en is aangetoond dat de verschijning van zonnevlekken verminderen.
 2. 2
  Scan labels voor tretinoïne en renovatie als ze kunnen helpen bij het ​​vervagen donkere vlekken.
 3. 3
  Probeer producten met azelaïnezuur. Dit zuur wordt verkregen uit granen zoals tarwe of rogge en het is ook aangetoond fade hyperpigmentatie helpen.
 4. 4
  Vraag uw arts of apotheker over hydrochinon, een ingrediënt dat populair is al jaren als een spot remover. Het is een beetje een controverse, echter, omdat hoge doses kanker kan veroorzaken bij muizen.

Professionele diensten

 1. 1
  Behandel uw zonnevlekken met laser resurfacing. Deze procedure is duur, maar effectief in het verwijderen van zonnevlekken door te nemen uit dunne lagen van de huid. Hersteltijd kan enkele weken.
 2. 2
  Krijg een chemische peeling. Deze kan worden uitgevoerd bij dermatoloog kantoren en een aantal kuuroorden. De procedure maakt gebruik van een combinatie van zuren die bijdragen aan de bovenste lagen van de huid te verwijderen. Het kan echter, laat het getroffen gebied rode enkele dagen.
 3. 3
  Bevries je zonnevlekken met een techniek genaamd cryotherapie. Deze procedure maakt meestal gebruik van vloeibare stikstof om de plekken te bevriezen. Ze zal dan schurft en vallen af ​​in ongeveer 1 week.

Het voorkomen

 1. 1
  Gebruik sunblock met een SPF van minstens 15 om uw huid te beschermen tegen verdere schade door de zon. Bescherming tegen de zon kan ook toestaan ​​dat de huid om zichzelf te genezen natuurlijk.
 2. 2
  Blijf niet in direct zonlicht en zonnebanken zo veel mogelijk. Draag een hoed of gebruik een paraplu. Draag lichtgekleurde kleding met een zeer fijne structuur aan schadelijke stralen van de zon af te buigen.

Tips

 • Het is altijd een goed idee om uw recepten te controleren. Veel recepten zoals antibiotica en de pil kan leiden tot donker worden van de huid.