Wkanl

Hoe om dode haren te doen herleven

Dode haar is een veel voorkomend probleem, vooral onder de mensen die hun haar wassen heel vaak en strek of buig het een stuk. Dat heeft zelfs mij overkomen, maar gelukkig was ik in staat om het te doen herleven.

Stappen

Hoe om dode haren te doen herleven. Begin met het trimmen het.
Hoe om dode haren te doen herleven. Begin met het trimmen het.
 1. 1
  Begin met het trimmen het. Dit verwijdert de gespleten punten en houdt het haar van splitsen in twee. Daarom trims zijn erg belangrijk.
 2. 2
  Geef het een speciale behandeling. Een zeer succesvol is het wassen van je haar met olijfolie. Het enige wat je hoeft te doen is opwarmen wat olijfolie in een magnetron, vervolgens toe te passen op je haar. Laat het gedurende 15 minuten en dan je haar van toepassing shampoo.
 3. 3
  Heb je haar om de twee dagen niet wassen meer dan een keer, het verwijdert belangrijke stoffen uit je haar en maakt het dode kijken. Aan de andere kant, laat je haar er alle grove en vettig.
 4. 4
  Veranderen in een shampoo voor 'oil repair' of 'eiwit care'. Het herstelt je haar en maakt het kijken meer levendig.
 5. 5
  Conditie van je haar. Het voorkomt klitten in je haar. Het plaatsen van een leave-in conditioner op maakt het beter.

Tips

 • Als je haar nat is, is het beter om een ​​kam dan een borstel gebruiken. Vermijd het gebruik van borstels als ze beschadigen je haar.
 • Deep conditioning balsems (De conditioner type product dat gewoonlijk wordt geleverd in een rond bad) kan wonderen verrichten voor de dode haren. Werken een half handvol door je haar na het wassen (terwijl het nog nat is) en laat hem drogen.
 • Houd trims regelmatig.
 • Er zijn veel producten die je kunt doen om je haar om het er beter uitzien. U kunt proberen haar serum. Het vergemakkelijkt kroezen in je haar.
 • Spoelen van je haar door met koud water na het wassen kan helpen toe te voegen glans aan doffe, dode haren.
 • U kunt naar een kapper en vraag haar om de behandeling te maken voor u, maar als je geld wilt besparen u een home-made men kan maken. U kunt op verschillende manieren om verschillende treatents doen op 'Google' en 'Google' vinden.
 • Vermijd het gebruik van een haardroger na het wassen van je haar. Wikkel het gewoon in een handdoek en laat het drogen.

Waarschuwingen

 • Vermijd het gebruik van een rechttrekken of een krultang heel vaak. U kunt het maar maximaal een keer per twee weken.
 • Bij de toepassing van shampoo om je haar na de behandeling, zorg ervoor dat u alle sporen van olie te verwijderen als het kan kijken en ruiken slecht.
 • Zorg ervoor dat wanneer je doet de olijfolie behandeling, je het niet erg warm te maken als de olie zou kwetsen en schade aan uw hoofdhuid.