Wkanl

Hoe je iemand die je niet willen dat hun vriend te zijn vertellen zonder te kwetsen hun gevoelens

Er is een persoon op school die wil uw vriend zijn. U het niet eens over de belangrijkste ideeën, of hij / zij is vriendelijk met iemand die je problemen met in het verleden hebt gehad. Misschien loopt hij / zij met de kinderen die in drugs, het drinken, of bendes, en u wilt geen enkel deel van deze dingen. Toch, hij / zij wil vrienden met je zijn, en je wilt hem of haar te vertellen zonder te kwetsen onnodig en het maken van een vijand voor het leven - hoe doe je dit te bereiken?

Stappen

Hoe je iemand die je niet willen dat hun vriend te zijn vertellen zonder te kwetsen hun gevoelens. Vraag om een besloten vergadering.
Hoe je iemand die je niet willen dat hun vriend te zijn vertellen zonder te kwetsen hun gevoelens. Vraag om een besloten vergadering.
 1. 1
  Wees aardig. Geen extra-mierzoet aardig. Gewoon leuk als leuk. Worden leuk je elke dag ziet deze persoon, en wees niet beteken, smerig of zeggen beledigingen onder uw adem.
 2. 2
  Vraag om een besloten vergadering. Kijk of je kunt krijgen deze persoon om u te ontmoeten op een plek waar je wat privacy kan hebben. Maak het niet lijkt een federale zaak, maar laat hem of haar weten dat je echt zou willen persoonlijk te spreken wanneer dat mogelijk is.
 3. 3
  Wees niet al te vleiend of gul. Nodigen alleen deze persoon te gaan zitten en bedank hem of haar voor het komen. Als u probeert om dingen te zoeten met complimenten, vleierij, cadeautjes, snacks, enz., zal je lijkt een beetje slonzig.
 4. 4
  Bespreek de situatie. Als iemand wil uw vriend zijn, maar je bent niet echt geïnteresseerd, is het meestal niet nodig om zo ver te gaan - gewoon niet veel interesse in het krijgen samen of chatten niet laten zien, dit zal meestal resulteren in dat de werkzoekende vriendschappen elders. Maar als iemand voortdurend rondhangt, probeert u interesseren, enz., er zijn momenten waarop dit wordt een noodzakelijke discussie. Ten eerste, vertel hem of haar dat je een sterke interesse in vriendschap hebben gemerkt van hem of haar en zien wat het antwoord is. Ga vanaf daar.
 5. 5
  Spreekt vriendelijke en Vermeld het probleem. Als je eenmaal hebt gehoord het antwoord op uw opening vraag, probeer dan na met iets als: "Nou, het zit zo: ik heb je niet een hekel helemaal Maar ik heb een probleem - ik ben niet bevriend met Becky, maar je. zijn zeer strak met haar. Als u en ik waren om vrienden te worden, dan zou ik te maken met Becky meer dan ik wil. Omwille van de vrede, ik zou liever niet in die situatie op dit moment, en dus denk ik voor nu is het misschien beter zijn als u en ik waren net echte vage kennissen, en niet proberen om de vriendschap verder te brengen voor het moment. " Zeggen dat de straf of iets dergelijks om het, in een mooie en rustige manier alsof je lui in een hangmat op het strand. Het klinkt gek, maar zeg het gewoon alsof je op het strand. Hier zijn een paar andere voorbeelden:
  • "Weet je, ik ben echt gevleid dat je zou graag mijn vriend zijn, maar ik heb serieuze doelen en ik ben geen partij-er. De andere vrienden je hebt lijken echt te zijn in die, en ik kan echt ' t nemen deel aan het. Ik denk dat het te veel verleidelijk voor mij om te feesten, en op dit moment, ik wil gewoon niet dat. "
  • "Mijn probleem met ons bevriend zijn, is dat ik ben een christen / moslim / Boeddhistisch (etc), en sommige van de anderen je omgaat met zijn bijna beledigend over mijn betrokkenheid bij mijn geloof. Ik wil gewoon niet willen zijn om hen. Als u vindt later dat je niet wilt zijn om hen ook niet, kunnen we weer praten. "
  • "Drugs, drinken en bendes zijn eng voor mij. Ik ben gevleid dat je vrienden wilt zijn, maar ik ben niet comfortabel rond die dingen. Je reputatie zegt dat je betrokken bent bij hen veel. Als u niet, laten we praten wat meer, en erachter te komen waarom mensen denken dat je bent. Als u bent, hoewel, totdat je uit de buurt van dat, ik denk niet dat we vrienden moeten zijn. "
  • "Devon is je vriend Maar Devon is altijd dat al voor mij zijn vrienden met u is bijna hetzelfde als zijn vrienden met Devon -... Bent u gebonden met haar te praten over dingen die u en ik samen doen ik wil gewoon niet te openen dat kan van weer wormen. kunt U begrijpt dat, kan je niet? "
  • "Mijn moeder en je moeder haten elkaar. Ik ben bang dat als we vrienden zijn, zal het meer problemen tussen hen veroorzaken."
 6. 6
  Laat het wegdrijven van nature. Er zijn tal van redenen voor het niet starten van een vriendschap met iemand. Als geen van de voorbeelden waar zijn voor u, en het is gewoon een geval van je niet echt van deze persoon wens veel, de beste aanpak te nemen is geen aanpak op alle. Wanneer iemand net hangt rond als een verliefde puppy de hele tijd, kan het vervelend worden, maar soms is het beste wat je kunt doen is helemaal niets. Niet uitnodigingen accepteren. Hem of haar uw mobiele nummer niet te geven. Niet vriend hem of haar op MySpace (of als je dat doet, gewoon niet reageren op ELKE prive berichten of commentaren). Uiteindelijk hij / zij zal de boodschap, en stoppen met proberen te wijten aan uw gebrek aan belangstelling.
 7. 7
  Niet verbranden bruggen. Als je iemand uit je leven, of te voorkomen dat ze in snijden, wordt u gezegd dat "het branden van een brug." Vandaag de dag, zou het kunnen lijken zeer dringend aan jou om deze persoon te stoppen opknoping rond. Nog steeds, op de lange termijn, het zal beter zijn voor u als u bent altijd vriendelijk, geduldig en beleefd. Vergeet niet dat Bill Gates was waarschijnlijk een beetje geeky nerd op de middelbare school, en het was waarschijnlijk sociaal onhandig en overwogen raar. Maar hij is de baas van een groep mensen nu - en deze persoon zou kunnen eindigen als je baas op een dag, ook. Eerder dan het risico nemen van beledigend of kwetsen van deze persoon, in plaats daarvan, probeer (A) accepteren vriendschap zonder dat het een super-dicht is, (B) laat het op natuurlijke wijze oplossen door het niet nemen van een belang in iets verder ontwikkelen.

Tips

 • Niet alleen onbeleefd en tactloos. Wees vriendelijk en medelevend - deze persoon wil uw vriend zijn, niet je in elkaar geslagen.
 • Wanneer de persoon een droevige blik op hun gezicht of begint te huilen, dep ze op de schouder en zeg hen dat ze kunnen veel andere vrienden te maken, en dat er altijd de kans dingen zullen veranderen en dan is het misschien meer zin te maken voor de twee van u te zijn betere vrienden.
 • Zeggen het deel over "geen goed idee op dit moment" in een mooie en stevige toon van de stem.
 • Vraag de persoon om u te ontmoeten in het park, je huis, na school of ergens prive waar veel mensen zijn niet in de buurt.
 • De beste woorden om uiteenvallen te zeggen met een vriend of iemand die graag ook gewoon zeggen dat ik niet denk dat we zouden manen goede vrienden. Ik vind u wel eens vervelend.

Waarschuwingen

 • Deze persoon zou geruchten over u verspreiden, steek je in de rug, pesten je, treiteren u of wat ding is ernstig
 • Wees niet gemeen of wreed.
 • Vrienden zijn dingen die je in je leven kunt hebben. Als er niet een ernstig probleem, zoals hierboven vermeld, geef het nog een kans voordat je je oordeel te snel.

Dingen die je nodig hebt

 • Vriendelijkheid
 • Beleefdheid
 • Mededogen