Wkanl

Hoe te handelen om iemand die je niet bevalt

We hebben allemaal een: die vervelende of arrogante persoon die we kunnen gewoon niet lijken te ontsnappen. Je wilt niet onbeleefd zijn, maar waarom cant ze gewoon laten je alleen?

Stappen

Hoe te handelen om iemand die je niet bevalt. Vermijd het onthullen van persoonlijke informatie aan deze persoon, zoals uw plaats van tewerkstelling, adres of telefoonnummer.
Hoe te handelen om iemand die je niet bevalt. Vermijd het onthullen van persoonlijke informatie aan deze persoon, zoals uw plaats van tewerkstelling, adres of telefoonnummer.
 1. 1
  Vermijd het onthullen van persoonlijke informatie aan deze persoon, zoals uw plaats van tewerkstelling, adres of telefoonnummer. Hij of zij kan het gebruiken en je wordt gedwongen om nog meer tijd doorbrengen met deze persoon.
 2. 2
  De uitoefening van uw recht om het telefoongesprek / email negeren. De persoon kan noemen om u over hoe hard je bent te houden van te krijgen, en je kunt het eens. Waardoor excuus zoals u het erg druk, hoe je altijd vergeet uw telefoon opstijgen stil, en krijg echt slechte ontvangst in veel van uw meest bezochte locaties.
 3. 3
  Vind manieren de andere persoon uit te schakelen. Bijvoorbeeld, als hij of zij is een Democraat, zeggen dat je een Republikein en vice versa. Je zou ook kunnen verzinnen verhalen over uw belangen in vreemde religieuze rituelen.
 4. 4
  Houd rond tal van "kussen vrienden," of die vrienden die de twee van u hebben gemeen dat de mogelijkheid van een een-op-een gesprek kan voorkomen.
 5. 5
  Niet te veel vragen over zijn of haar leven niet vragen. De persoon kan denken dat je om en ga op een tangent, en je zult worden geplakt.
 6. 6
  Als je in de persoon op een openbare plaats, treden zeer gepreoccupeerd of in een haast om ergens te komen.
 7. 7
  Blijf op de hoogte van waar je de persoon en wanneer, en plan een tegengestelde schema voor jezelf.
 8. 8
  Brainstorm genoeg excuses om niet te hoeven te hangen met hen. Je bent weinig geld, heel moe of ziek, of hebben verplichtingen aan een vriend of familielid in nood.
 9. 9
  Als je gedwongen in gesprek, praten over iets wat de persoon weet niets over. Hij of zij zal binnenkort hun belangstelling verliezen.
 10. 10
  Proberen om een afstand te bewaren. Maak het niet te duidelijk te maken, maar zoveel als je kunt, houd jezelf op een afstand.
 11. 11
  Proberen en blijven nonchalant om het leven of de activiteiten van de persoon. Doe geen moeite om wat hij of zij doet en jezelf afstandelijk.
 12. 12
  Wees altijd eerlijk.

Tips

 • Wees eerlijk en beleefd wanneer je kunt. Gewoon niet overdrijven of het kan averechts werken.
 • Laat nooit een persoon ruïneren uw plezier, of andere relaties die je kan waarde. Laat ze niet aan u!

Waarschuwingen

 • Niet onhandig en nerveus rond hen handelen of ze zullen weten dat er iets omhoog.
 • Vermijd harde kritiek. Bijvoorbeeld, als iemand je ergert omdat ze te veel praten, niet blazen over hoe lelijk of dom ze zijn. Houd het boven de gordel.
 • Laat wederzijdse vrienden weten hoe je je voelt over de persoon, zodat ze kunnen ze rond je minder mee te nemen. Maar nogmaals, klinkt niet hatelijk of je zal uiteindelijk de ene weggelaten volgende keer.