Wkanl

Hoe aan te haken met een meisje die heeft een vriendje

Dit is hoe je een meisje te breken met haar vriendje en haak met je krijgt. Het kan ook nuttig zijn bij aansluiten met een meisje ook.

Stappen

Hoe aan te haken met een meisje die heeft een vriendje. Instelling van een methode van constant contact.
Hoe aan te haken met een meisje die heeft een vriendje. Instelling van een methode van constant contact.
 1. 1
  Instelling van een methode van constant contact. Krijgen in haar groep vrienden, een goede manier om dit te doen zou zijn om haar lunch groep aan te sluiten. Ontvang een baan werken op dezelfde plaats ze doet (als je op school, zal dit er niet toe.) Frequente haar plaats van het werk als een klant. Er zijn vele andere manieren. Zoek gewoon een manier om ervoor te zorgen dat u een deel van haar leven. Vergeet niet, het is allemaal over haar, niet u. Als ze absoluut niet daar wil je, dan laat.
 2. 2
  Het verwerven van een eigen methode van contact (telefoonnummer, e-mailadres, IM naam, enz.) Dit zal het begin van je een-op-een-relatie. Zorg ervoor dat de "onschuld" te behouden. Vergeet niet, op dit moment bent u niet meer dan slechts vrienden of kennissen. Laat je niet op dat je meer wilt.
 3. 3
  Wees geduldig. Langzaam chip weg bij haar tot ze ziet uw goede punten. Langzaam maar zeker chip weg bij haar gedachten over haar huidige vriend, brengen zijn slechte punten en hen langzaam maar zeker overdrijven zonder absurd of voor de hand liggende. Dit zal u helpen om in te voegen en aan te moedigen twijfel over haar huidige relatie waar mogelijk. Bijvoorbeeld, een opmerking maken over iets wat je niet graag over een verleden vriendin om te zien of ze het eens of identificeert met haar eigen huidige relatie - misschien je zegt "Ik kon niet staan ​​toen ze jaloers was". Op deze manier kun je haar beïnvloeden om negatief te denken over haar vriendje. Niet-agressief, laat haar weten dat je geïnteresseerd en bereid om haar alles wat ze ontbreekt geven zijn.
 4. 4
  Maak uw verhuizing. Vergeet niet, timing is alles. Deze stap is de crux van de hele deal, een verkeerde beweging en je bent klaar. Maar direct spelen, en je bent gouden.
 5. 5
  Laat haar schuldgevoel en twijfel te stoven tot ze breekt het af met haar. Ook als vriendje / wat dan ook. Na deze stap, het is slechts een kwestie van tijd. Alles wat je hoeft te doen is wachten en niet verknoeien. Veel succes, en vergeet niet leuk zijn om haar veel en vergeet niet beter te zijn dan haar huidige vriendje

Tips

 • Krijg haar vrienden achter je. Maak ze fans van jou. Dit zal helpen omdat ze haar aanmoedigen om het te breken met haar huidige vriend en sluit deze met u.
 • Weet gewoon dat als ze brak met haar vriend, het weer kan gebeuren met je. What goes around comes around.
 • Kijk voor de vijanden van de vriendje, vergeet ze hem niet graag, dus misschien zullen ze je helpen.
 • Niet knoeien of te betekenen voor haar huidige vriend of het zal allemaal voorbij zijn.
 • Wees niet gemeen tegen haar vriend of hij zou haar vertellen.

Waarschuwingen

 • Als ze is zelfverzekerd en heeft een hoog gevoel van eigenwaarde dat ze gelukkig kan zijn in haar huidige relatie, wat betekent dat je zou kunnen krijgen verbrand.
 • Nadat je haak met haar, haar niet vertellen wat uw bedoelingen de hele tijd zijn geweest.
 • Als de vriend heeft een tip aan je bedoelingen, sturen duidelijk van hem en alleen contact met haar wanneer hij is niet in de buurt.
 • Laat niet het vriendje weten wat uw bedoelingen. Er is weinig kans om te weten hoe het vriendje zou reageren als ontdekt. Zelfs als je denkt dat je hem kon nemen, niet proberen. De meeste meisjes houden niet van geweld, en slaan hem tot pulp zal niet helpen uw kansen. Dus bereid zijn om de gevolgen van de reactie van het vriendje in het geval uw bedoelingen zijn ontdekt geconfronteerd. In een niet-gewelddadige manier.
 • Deze methode is een manier om de dingen die je wilt, maar sommige mensen kunnen suggereren dat een meer attente benadering is om hun relatie te respecteren zoals is, laat je geliefde weten hoe je je voelt op een manier dat is nodig, werk met wat ze zeggen en " spelen hoe de munt daalt "van nature.
 • Een belangrijke beslissende factor zal zijn hoe ze echt voelt over hem. Houd in gedachten dat als ze houdt nog steeds van hem is er weinig kans dat haar verlaten, zelfs als ze je leuk vindt ook.
 • Vergeet niet dat het mogelijk is om vast te zitten in de vriend zone worden als het meisje niet tot je aangetrokken.
 • Nog een punt om na te denken over is dat je letterlijk psychologisch manipuleren van je eigen geliefde in een onschuldig koppels echte relatie voor je eigen zelfzuchtige hunkeren.
 • Vergeet niet, als ze hem verlaat voor jou, ze misschien vertrekt u naar iemand anders denkt ze is beter. Dit gebeurt veel tijd in deze situaties.
 • Als haar vriendje ziet jou en haar knuffelen, zou hij heftig reageren, dat het meisje je liefde verdrietig zou maken.
 • Als het niet de opkomst van de manier waarop je wilt met je geliefde na alles, kunt u blijven vechten voor het (die soms werkt), door te proberen en proberen ondanks de waarschijnlijkheid van mislukking of u kunt die mogelijkheid wel bestaat beseffen elders, zelfs als u denk je geliefde "is de enige vis in de zee '. Je zult dit idee waarderen met de tijd en het is beter voor u emotioneel om gewoon verder te gaan in deze case.Goodluck wel.
 • De meeste jongens zijn erg territoriaal over hun vriendinnen of een meisje ze willen. Als ze zien dat een andere man zijn vriendelijk met hun vriendin of pletten, kun je gewond raken, dus je kunt beter te haken met haar veilig.
 • Altijd onthouden, Er zijn veel meer vissen in de zee en je weet nooit hoe hun relatie toch zal uithouden of wat de toekomst zo zou brengen ontspannen. Je kon gewoon op houden dus ga verder met je leven.
 • Zorg ervoor dat u weet over haar en geef het tijd, want als je het haast of weet niets over haar weten dan bent u niet van plan om haar te krijgen