Wkanl

Hoe maak je een slechte jongen te zijn

Jongens over de hele wereld hebben gehoord over de slechte jongen. Hij lijkt het grootste deel van de meisjes, en jongens hebben het feit dat aanvaard "leuke jongens laatste eindigen." Van het tegendeel, dat is volledig vals. De reden dat aardige jongens lijken te falen met vrouwen is niet omdat ze zijn leuk, maar het is omdat van alle andere kenmerken leuke jongens lijken te koesteren. Veel leuke jongens hebben de neiging om ook fysiek en emotioneel aanhankelijk, overdreven gevoelig, en slechts een over-all doetje te zijn. Zij zullen iedereen netjes behandelen, zelfs mensen die zijn onbeschoft en onbedachtzaam. Ze hebben mensen nodig om ze goed te keuren en als hen, en ze proberen om dit doel te bereiken door aardig tegen iedereen. Deze jongens zullen een meisje mooi te behandelen, maar ze missen een sterke persoonlijkheid of identiteit. Dit artikel helpt u inzicht in de manieren van de slechte jongen, en wees je beste zelf!

Stappen

Hoe maak je een slechte jongen te zijn. Uitgegroeid tot het centrum van de wereld.
Hoe maak je een slechte jongen te zijn. Uitgegroeid tot het centrum van de wereld.
 1. 1
  Wees een man. Je hebt je eigen tijd, je eigen dromen, en je eigen plannen, en je moet vasthouden aan hen. Als je iets niet bevalt, dan is het niet leuk vind. U moet uzelf of uw ideeën niet veranderen alleen omdat vrouwen niet bevalt. De meeste mensen proberen om indruk te maken zo hard, proberen te krijgen meisjes om hen als dat ze vergeten om zichzelf te zijn. Waarom zou een meisje willen zijn met een man die niet eens zijn eigen identiteit te hebben? Je hebt te maken en onderhouden van een sterk karakter. Accepteer je fouten en tekortkomingen en de focus op het zijn beter. Niemand is perfect, en sommige mensen zullen niet zoals jij, zijn zo simpel is dat. Dit is de belangrijkste stap en het concept te begrijpen, en als je eenmaal hebt de knie, zal meisjes vanzelf naar je toe komen.
  • Ontdek je waarden. Wat vind je leuk? Wat heb je een hekel aan? Wat is er uniek aan jou? Wat maakt je gelukkig? Weet je zelf, of je zal altijd proberen om "fit" in zoals zo veel mannen die er zijn.
  • Blijf op de hoogte van wat gebeurt in de wereld. De krant lezen of horloge nieuws, en je zal altijd iets om over te praten!
 2. 2
  Uitgegroeid tot het centrum van de wereld. Wandelen met een doel, praten met een doel, en vertragen uw bewegingen. Dit is niet gemakkelijk, maar het nuttig in uw leven zal zijn. Je moet jezelf, je leven en je tijd een prioriteit te maken. Mannen over de hele wereld uit het oog verliezen zichzelf, en zet andere mensen boven hen. Ze gaan rond behagen andere mensen, zorg ervoor dat ze gelukkig zijn, zelfs als het hen zal leiden tot pijn. Ze laten een mooi meisje of vrienden regeren hun leven en uiteindelijk worden gefrustreerd. Leuke jongens hebben de neiging om altijd de behoeften van andere mensen een grotere prioriteit dan hun eigen geluk. Veel jongens voelen zich schuldig als ze anderen niet op de eerste plaats. Zij handelen aardig en vriendelijk, in de hoop andere mensen zullen merken, maar krijgen ze liepen over en rond geduwd. Wees aardig voor jezelf, je verdient het!
 3. 3
  Stoppen met de zorg te veel. Een van de grootste valkuilen voor alle leuke jongens in de wereld is dat zij de zorg te veel. Zij zorg te veel over: wat mensen denken, als dat meisje houdt van hen of niet, of ze maakten iemand boos, of indien niet aan het doen zijn toch wel "rechts". Zorgen over dingen is een goed ding, maar het wordt een virus wanneer genomen tot het uiterste. Het idee hier is om dingen te laten zijn, en stoppen met proberen om dingen die buiten uw controle vast. Laat inwoners. Laat mensen denken wat ze willen. Laat mensen verknoeien of fouten maken en leren op hun eigen. Niet opwinden over alles wat je overkomt. Leer om stralen een rustige aanwezigheid, en glimlach. Dit is niet eenvoudig, net als andere stappen, maar het is een belangrijke kwaliteit van de "slechte" boy. Meisjes houden van jongens die kalm blijven en zijn zorgeloos op het juiste moment. Gewoon, om het bewustzijn in wat u uw tijd doorbrengen zorgen te maken over, en erachter te komen als dat is wat er echt toe doet.
  • Houd deze ideeën in je gedachten in uw hele dag.
 4. 4
  Stoppen met vragen om toestemming of goedkeuring. Leuke jongens zijn altijd wachten op een teken om wat actie, waardoor ze passief en timide lijken te nemen. Toestemming om iets (vooral bij vrouwen) doen en behandelen bezwaren als ze komen nooit vragen. Stop op zoek naar anderen om te bepalen of je "rechts" zijn handelen. Nooit zorgen te maken over iemands goedkeuring en doe wat je denkt dat goed voelt voor jou. Als je dit recht toe te passen, zul je beseffen dat je altijd toestemming om de dingen die je wilt doen heb gehad.
  • In plaats van te vragen "Mag ik je kussen".. gaan voor de kus, en hetzelfde geldt voor "Kan ik je even spreken?", Of "Wil je gaan op een date met mij?".. Begin met haar te praten, en zeggen: "We moeten hangen.. wat is goed voor u, vrijdag of zaterdag? ' De mentaliteit is alles over het gaan voor wat je wilt in plaats van afhankelijk van anderen om het je geven.
 5. 5
  Leiden. Als man moet je altijd leiden-Niet wachten tot iemand om u te vertellen waar je heen moet, of wat te doen, Leid je een weg door. Als leider is iets dat is natuurlijk als je geen zorgen te maken over andere mensen en gaan en doen wat weet je moet doen. Het gaat niet om egoïstisch, maar het verzorgen van je leven op je eigen.
  • Wees een leider van je leven in elke situatie-Als u wilt dat meisje te praten, of wilt u die baan te krijgen, ga het doen. Weet wat goed voor je is omdat niemand anders wil!
 6. 6
  Doorslaggevend. Weet altijd wat je wilt, en hoe het te krijgen. Zoek uit wat je wilt in een situatie, met meisjes en het leven in het algemeen, en gaan na het. Een man die aarzelt of onzeker lijkt erg zwak. Inspraak hebben of een uitgesproken mening over alles, van het restaurant waar je eet, uw volgende activiteit. Onderneem actie in de richting van wat je wilt;. Dat bevrijdt je van angst en zorgen als je achterna dingen die je echt wilt Je hebt maar een leven, zorg ervoor dat je het naar een richting te sturen zul je blij zijn met. Vergeet niet... als je niet weet wat je wilt, hoe weet je wanneer je het hebt?
  • Tips waarvan een slagvaardiger!
 7. 7
  Wees eerlijk met anderen, vooral jezelf. Een ding slechte jongens zijn echt goed in is eerlijk, dat is precies het tegenovergestelde van wat de aardige jongens doen. Als een "slechte" jongen een meisje leuk vindt, zal hij haar laten zien zonder twijfel in zijn gedachten, terwijl een aardige kerel heeft de neiging om zijn interesse te verbergen. Het aardige vent probeert een meisjes vriend te zijn en nooit tonen interesse in haar, en deze belandt hem plaatsen in de vriend zone. Meisjes weten wanneer jongens als hen, en een slechte jongen heeft geen probleem waaruit blijkt dat aan een meisje, terwijl een aardige vent lijkt om het te verbergen of doen alsof ze niet schelen. Gewoon, om voor u om een ​​slechte jongen te zijn, je moet echt met en eerlijk met een meisje omdat ze al weet wat je wilt. Een slechte jongen zou kunnen staren naar een meisjes borst, terwijl een aardige vent probeert een piek sneak inch Meisjes vinden het leuk als je man genoeg bent om haar te laten zien dat je geïnteresseerd bent in plaats van te doen alsof je ware verlangens te verbergen. Tweede deel van dit idee is om eerlijk te zijn met jezelf en wie je bent. We hebben allemaal verhalen in ons hoofd die uitleggen wie we zijn en waarom we de dingen doen die we doen. Leer de verhalen vertel je jezelf aan de werkelijkheid verbergen spotten. bijvoorbeeld. Met hoge normen voor meisjes een manier om te voorkomen afstoting, zoals in niemand goed genoeg voor u.
 8. 8
  Groeien onafhankelijkheid. Leer om jezelf en je eigen gezelschap te genieten. U zult zich realiseren dat hoe minder je andere mensen nodig hebben, hoe meer andere mensen die je nodig hebt. Maak altijd je eigen plezier en vermaak. Een sterke passie, en vind hobby's en andere interesses die u wilt uw tijd te besteden. Het leven is zo leuk en zo interessant als je wilt om het te maken. Maak nooit een relatie of vrouwen je eerste prioriteit of enige bron van geluk. Stop op zoek naar anderen, vooral vrouwen, om je gelukkig te maken, omdat je ze niet nodig hebt. Jongens over de hele wereld proberen om geluk te vinden van alles, behalve zichzelf. Wanneer je leert om plezier te hebben met jezelf, zul je al het andere te trekken en je zal echt onafhankelijk te worden.
  • Een hobby. Iets dat gebruik maakt van je tijd, en maakt je gelukkig. Het moet iets zijn dat je gepassioneerd over, iets wat je wilt, en iets dat je kunt bouwen bent te zijn! Als u niet hebt of een hobby, ten-minste vrijwilliger. Gebruik uw tijd om iemand gelukkig te maken!
 9. 9
  Waarderen zelf-liefde zelf in een evenwichtige en respectabele manier. Een "bad boy" is slecht, omdat hij weet dat hij de moeite waard is, en hij geeft om zichzelf. Een slechte jongen realiseert twee belangrijke feiten over het leven, weet je zelf beter dan iemand anders, dus je mening over jezelf is boven de mening van anderen en niemand in de wereld is boven je. Het komt allemaal neer op het hebben van zelfrespect, en je moet je eigen zelf respect te verdienen voordat je kunt verwachten dat anderen, met name meisjes, je respecteren.
  • Hoe ga je zelfrespect verdienen? Maak een standaard voor wat je zal accepteren of niet accepteren van mensen, en door te gaan met het. Het belangrijkste onderdeel van het hebben van zelfrespect is niet opgemaakt met mensen, mannen en vrouwen, die respectloos naar u, uw familie of vrienden.
  • Het probleem met leuke jongens is dat ze zijn leuk voor iedereen, zelfs de mensen die niet terug zijn aardig. We zijn allemaal geleerd om de andere wang, maar in veel gevallen, dat alleen maakt de situatie slechter. Als u de behandeling van mensen die mooi zijn voor je betekenen, ze worden gewoon worden beloond voor hun slechte gedrag. Wees aardig voor mensen die vriendelijk en liefdevol. Aardig zijn voor iemand betekenen zal hen niet zoals jij. Er is geen grens aan de hoeveelheid bittere mensen in de wereld, maar er zijn ook goede mensen in de wereld. Omring jezelf met de beste voorbeelden die u kunt vinden.
 10. 10
  Wees sterk fysiek, maar vooral emotioneel. Als een man, moet je een rots in de branding te zijn dat uw familie, vrienden, en vooral vrouwen kunnen leunen. Loslaten van de noodzaak te zeuren, klagen of zeuren. Overal waar je gaat, zult u iemand die niets doet vinden maar klagen over alles wat er met hen gebeurt. Mensen hebben deze attractie aan het spelen van het slachtoffer om aandacht te krijgen van andere mensen. Realiseren, ongeacht hoeveel je klaagt of ontlucht, het zal niet je werkelijkheid te veranderen. Het leven is niet eerlijk, en het zal ook nooit worden. Mannen niet klagen. Simpel, suck it up en mee omgaan. Als er iets misgaat, gewoon je best doen om het te maken door de dag. Het is uw verantwoordelijkheid als een man om ervoor te zorgen dat de mensen in je leven worden verzorgd. Het is gemakkelijk te raken op het moment dat er iets ergs gebeurt, maar vergeet niet je rol als man en je in staat om het af te handelen.
  • Training of deelnemen aan een of andere vorm van fysieke activiteit elke dag. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het verbeteren van uw stemming, energie, en de algehele gezondheid! Dit is een cruciaal onderdeel van het helpen bij het verbeteren van uw emotionele controle, omdat het helpt om de dagelijkse stress niveau. Uit te werken verbetert ook uw vertrouwen dramatisch, dus workout!

Tips

 • Omdat het een man, een slechte jongen kost tijd, het is een over het nemen van een stap per keer, en op een dag zult u volledig zijn uitgegroeid tot die man je desire.This gaat niet over faken, maar zijn uw beste zelf.
 • Gewoon, als een slechte jongen is over het vertrouwen van jezelf meer dan andere mensen en hun inbreng. Het komt allemaal neer op het realiseren van je onzekerheden en twijfels, en ze te verwijderen. Zodra je laten gaan van de behoefte aan goedkeuring van anderen, zal je een slechte jongen geworden.
 • Films om te bekijken: Fight Club, 300, The Last Samurai, Ja man en Hitch
 • Visuele praktijk. Elke dag, stel je voor als de man die je zou willen zijn. Zie alleen voor jezelf praten, lopen en denken van de manier waarop u wilt, en het zal u helpen sneller naar je doel.
 • Boeken te lezen: Weg van de Superior Man, Psycho-cybernetica, Iron John.

Waarschuwingen

 • Het is niet gemakkelijk om jezelf te veranderen, en je kunt echt niet jaren van programmeren te ontsnappen, maar je kunt altijd beter worden. Dus, probeer niet om jezelf volledig te veranderen, maar te zien waar je kunt verbeteren het meest.
 • Vrouwen zullen je testen om te zien of je de real deal of gewoon een acteur. Volg deze stappen totdat u ze internaliseren.
 • Omdat het een slechte jongen zal u vrij van uw oude behoeftige gewoonten en je oude behoeftige vrienden stellen.