Wkanl

Hoe je 1960 's stijl oog make-up toe te passen

Heeft u genieten van de minimalistische doch frisse en heldere blik van de make-up van de jaren 1960? Zijn uw schoonheid idolen Twiggy of Pattie Boyd? Volg deze stap-voor-stap handleiding om het uiterlijk van de Swinging Sixties krijgen.

Stappen

Hoe je 1960 's stijl oog make-up toe te passen. Zorg ervoor dat je gezicht schoon is eerst.
Hoe je 1960 's stijl oog make-up toe te passen. Zorg ervoor dat je gezicht schoon is eerst.

Gezicht

 1. 1
  Zorg ervoor dat je gezicht schoon is eerst. Ook als er een droge huid op het gebied dat u van toepassing zal zijn op, hydrateren met een dun non-olie gebaseerde moisturizer. Make-up ziet er ongepolijst bovenop vlokken. Als u ervoor kiest om foundation te gebruiken, gebruikt u een licht en dun is. Voordat u deze begint, moet u ook geen make-up op ook. Dit geldt ook voor het gezicht make-up en mascara, voordat je de make-up plezier beginnen!
 2. 2
  Stof op slechts een beetje een roze blusher op de appeltjes van je wangen. Niet erg veel, u alleen wil gewoon een beetje van kleur. Zorg ervoor dat u de juiste tint te kiezen. Glimlach als u deze toepassen. Beginnen door te deppen, en als je eenmaal de gewenste hoeveelheid toe te passen terwijl het glimlachen, smeer in met de schone borstel of uw vingers / hand. Zorg ervoor dat zowel de wangen hebben een nog bedrag.

Ogen

 1. 1
  Veeg je oogleden met gezichtspoeder.
 2. 2
  Gebruik een lichte, neutrale kleur oogschaduw, en vegen dit over je ooglid.
 3. 3
  Nu, met een andere, donkere, matte tint, vult uw plooi. Dit zal uw ogen te definiëren.
 4. 4
  Met eyeliner, (vloeistof of gel als je een vaste hand, potlood als je niet hebt) langzaam, met kleine bewegingen, borstel langs je wimperlijn. Dit wordt ook wel 'doezelen'.
 5. 5
  Als je gaat naar buiten, gestaag maken de lijn veel dikker. (Voor de volgende stap, als u wilt, kunt u verzoeken valse wimpers)
 6. 6
  Breng een zwart gekleurde mascara. Als u wilt, kunt u gebruik maken van een wimperkruller (bij voorkeur een die is ontworpen om volume te geven en verlengen wimpers).
 7. 7
  Beweeg de mascara wand in een zigzag patroon door je wimpers vanaf de basis naar de top en wacht tenminste 10 seconden tussen het aanbrengen van lagen. Dit maakt je wimpers er voller en langer. Probeer niet op te veel lagen mascara omdat dit kan je wimpers klonteren samen en kijk "spinachtige". Als u van plan bent op het tekenen op je onderste wimpers zoals Twiggy's, niet op veel mascara op je onderste wimpers.
 8. 8
  Controleer het totale effect in de spiegel, en opnieuw de eyeliner als je denkt dat het nodig is, maar het moet niet, als je de eyeliner na de oogschaduw.
 9. 9
  U kunt ook gebruik maken van valse wimpers, afhankelijk van wie de look die u emuleren. Maar in het algemeen, moet u gebruik maken van wimpers die lang en dik zijn, maar zien er nog enigszins natuurlijk. Gebruik de juiste wimper lijm. Sommige paren van valse wimpers komen met voorverpakte lijm, maar het is beter als je een aparte wimper lijm buis te kopen - de applicator is vaak 10 keer nauwkeuriger.
 10. 10
  Volg de aanwijzingen op de verpakking op het aanbrengen van de wimpers. Dit kan erg lastig zijn, tenzij je ervaring hebt. Indien mogelijk, probeer dan het hebben van iemand met een vaste hand gelden de wimpers voor u.

Optioneel voor ogen:

 1. 1
  Met een vaste hand, met behulp van een vloeistof of gel eyeliner, kunt u gebruik maken van uw bodem wimpers. Gebruik korte slagen. Ze moeten van elkaar worden gescheiden, de vorm van zijn kop driehoekjes, en zij moeten recht zijn, niet leunen in een bepaalde richting. De laatste wimper of twee op je buitenste hoek kan gaan in die richting natuurlijk, dat wel.
 2. 2
  Voor een minder dramatisch alternatief, kunt u gebruik maken van kleinere, dichter bij elkaar wimpers die gaan allemaal in de richting van je uiterlijke ooghoek.

Lips

 1. 1
  Breng een matte roze lippenstift, of een rode als het meer dramatisch. Als je gaat voor een dramatisch dan kunt u misschien op een beetje van de glans.

Tips

 • Houd je eyeliner knapperig.
 • Overdrijf het niet. De sleutel is om de focus te houden op de ogen, en al het andere minimaal.
 • Gebruik een kleur die je kleurplaat complimenten. Als je een donkere huid hebt, probeer dan een koffie-gouden tint op je ooglid.
 • Vasthouden aan mat.
 • Gebruik geen buitensporige mascara kleuren. Gebruik alleen bruin of zwart.
 • Denk er ook aan uw behoeften - als je gaat werken lange uren, onder stress, of zweten, moet je een waterproof mascara te kopen.

Waarschuwingen

 • Als je een wimperkruller moet gebruiken, wees voorzichtig, of je verliest wimpers.
 • Niet overdrijven de eyeliner. Het moet gewoon blijven simpel.
 • Gebruik geen babyolie om oog make-up te verwijderen, de geur en andere chemicaliën kan uw ogen beschadigen. Pure plantaardige olie (soja, olijf-, maïs, etc.) is prima, zolang je niet allergisch bent voor het belangrijkste ingrediënt.
 • Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de oogschaduw en probeer neerslag te voorkomen.
 • Om liner op de bodem, zet het net onder de wimperlijn, dan "vullen" van de buitenste hoek van je oog. Zet het niet op de binnenrand.

Dingen die je nodig hebt

 • Moisturizer
 • Bruine of zwarte mascara die zowel verlengt en verdikt je wimpers
 • Bruin of zwart vloeibare of crème eyeliner (Je kan ook een potlood te gebruiken)
 • Twee tinten oogschaduw, een lichtere en een donkerdere
 • Poeder
 • Oog make-up remover voor het achteraf
 • Wimperkruller (optioneel)
 • Valse wimpers (ook optioneel)
 • Matte lipstick. Bij voorkeur wordt een roze of een rode als je gaat voor meer dramatisch.
 • Gewoon een beetje een roze blusher. Niet veel.