Wkanl

Hoe er goed uitzien terwijl groeit uit een kort kapsel

Slimme styling en een beetje geduld kan de overgang van kort haar naar lang haar te verlichten. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe er goed uitzien terwijl groeit uit een kort kapsel. Pin terug te vliegen-aways.
Hoe er goed uitzien terwijl groeit uit een kort kapsel. Pin terug te vliegen-aways.
 1. 1
  Houd uw haar gezond. Als je haar groeit, zijn er enkele dingen die je kunt doen om te houden op zoek glanzend en sterk, in plaats van het ruige en haveloze. Start met deze tips:
  • Zorg voor regelmatige afwerking. Het lijkt misschien contra-intuïtief om uw haar te laten knippen terwijl je probeert om het te groeien, maar het zal helpen je haar er goed uitzien terwijl het groeit. Vergeet niet, als je uiteindelijk met drie centimeter van de groei, maar het is allemaal gespleten haarpunten, moet je laten knippen toch af. Bezoek je kapper om de 6 tot 8 weken en vraag hem of haar te trimmen alleen zoveel als je nodig hebt om de uiteinden gezond te houden.
  • Vermijd hitte schade. Indien mogelijk, te ontslaan op föhnen, het strekken of krullen je haar wanneer je kunt. Als je moet je haar stijl op deze manier, de aanschaf van een goede warmte bescherming agent (vraag uw stylist voor advies over welke past bij uw haartype, of raadpleeg de werknemers bij uw lokale schoonheidszaak).
  • Eet gezond voedsel, en neem dagelijks een vitaminesupplement. Met alle vitaminen en voedingsstoffen die je nodig hebt in uw systeem zal helpen je haar te laten groeien in een goed tempo. Zorg ervoor dat je genoeg eiwit.
  • Diep conditie van je haar elke week of twee. U kunt een in de handel-en-klare product te kopen, of maak je eigen - mayonaise, eieren en olijfolie zijn populair zelfgemaakte diepe conditioners.
 2. 2
  Pin terug te vliegen-aways. Als je strengen haar die te kort zijn om omhoog te trekken, maar te lang te laten hangen, probeer pinning ze terug. Voor extra flair, kopen verfraaid of sparkly bobby pinnen, of leuke haarspeldjes. Hier zijn een paar opgespeld stijlen die je kunt proberen op kort haar:
  • Maak een diepe deel aan een kant van je voorhoofd net boven het centrum van een van uw ogen. Dan vegen dat gedeelte van haar aan de zijkant, met behulp van pinnen om het tegen te houden. Set met haarlak.
  • Pak het gedeelte aan de voorkant van je haar dat begint over je voorhoofd te vallen. Draai de sectie of twee keer, dan is pin flat aan de bovenkant van je hoofd. De lichte draai een beetje volume aan de voorzijde van het gedeelte.
  • Zodra de bovenkant van je haar lang genoeg is om terug te trekken, pin up de kortere secties eronder voor een schonere paardenstaart uitstraling.
  • Voor een leuke retro tintje, steken twee pinnen in een X in plaats van slechts een pin.
 3. 3
  Maak vrienden met gel en mousse. Deze producten kunnen helpen temmen je haar wanneer het gevoelig voor kijken wild en onhandelbaar. Testen van een paar verschillende producten aan een die je leuk vindt - als je op een budget, vraag je vrienden wat ze gebruiken en of u een voorbeeld kunt hebben. Als u zoekt met behulp maakt je haar er stijver dan je zou willen, probeer dan het toevoegen van een beetje water om het product voor de toepassing ervan.
 4. 4
  Spelen tot je make-up. Trekken de aandacht weg van je haar door het maken van je gezicht kijken meer arresteren. Doe een gedurfde, smoky eye, of draag een felle lippenstift. (Onthoud echter om ofwel een gedurfde lip of een gedurfde eye kiezen - doen zowel is te veel). Extra-girly make-up kan u helpen zich vrouwelijk en mooi, terwijl je haar is de overgang.
 5. 5
  Koop een val of clip-on hair (optioneel). Ze zijn zo natuurlijk ogende en comfortabel dat ze echt een aanwinst kan zijn tijdens de grow-out fase.
 6. 6
  Wees geduldig. Helaas is er geen manier om je haar te laten groeien uit 's nachts. Bekijk je haar als een work in progress, en richt je aandacht op wat je kunt doen met het nu in plaats van wat je niet kunt.

Tips

 • Als je je te vervelen met de groeiende-out proces, probeer het nemen van een foto van je haar elke ochtend in de spiegel, stond op dezelfde plaats. In staat zijn om te zien hoe het groeit kan houden van uw motivatie.
 • Kijk online voor de styling inspiratie. Veel beroemdheden zijn uitgegroeid kort haar; opzoeken's van Meg Ryan uit de late jaren 1990, Natalie Portman na het filmen van "V for Vendetta", rond 2006, of Emma Watson's vroege 2010s haar.