Wkanl

Hoe maak je een zeer behaarde man te overtuigen om zijn borst te scheren

Als u denkt dat uw beau heeft wat serieuze manscaping maar is in tegenstelling tot ontharing, hoe kun je hem overtuigen om op zijn minst te scheren zijn borst? Veel behaarde bovenlijf mannen kunnen vastklampen aan hun beharing, denken dat iets anders dan zijn gezicht scheren is te vrouwelijk een verhuizing. Echter, met een beroep op uw beau's 'mannelijke man' kant, kun je net in slagen overhalen hem in het verwijderen van de overtollige haren op een gladde, zachte, jongensachtig sexy borst onder al die fuzz onthullen.

Stappen

Hoe maak je een zeer behaarde man te overtuigen om zijn borst te scheren. Beroep op zijn praktische kant.
Hoe maak je een zeer behaarde man te overtuigen om zijn borst te scheren. Beroep op zijn praktische kant.
 1. 1
  Beroep op zijn praktische kant. Men graaft praktische ideeën en als het zinvol is, kan hij overwegen te doen. Gewoon vertellen van een kerel die, "het zou geweldig zijn" zal waarschijnlijk niet resoneren met hem, dus vind concrete ideeën om zijn wielen draaien. Ideeën om hem te overtuigen zijn te vertellen dat het scheren van de behaarde borst heeft de volgende voordelen:
  • Minder wrijving op het shirt tijdens een training. In veel gevallen, harige bovenlijf mannen vinden dat hun tepels of bepaalde delen van hun borst schuren tijdens het sporten. Natuurlijk is dat toevallig haarloze mannen ook, en het haar kan eigenlijk fungeren als een buffer, maar je kon tegen hem liegen en zeggen: "Verwijder het haar, en het verminderen van de pijn".
  • Vermindert breakouts. Onhandig en onhygiënisch harige bovenlijf mannen niet in staat zijn om de huid goed te schrobben op hun borst, waardoor ze meer vatbaar voor puistjes. Als ze het haar te verwijderen, zal het zeer gemakkelijk te wassen. En minder haar betekent dat er minder bacteriën en puin vastzit onder het haar. Echter, mannen die kan wassen zonder dat een van deze extra gedoe geen zorgen te maken over dit.
  • Gemakkelijker te bruinen. Als uw man wil een mooie, egale bruine kleur dan moet hij het borsthaar te verwijderen. Het is makkelijker om een ​​goede tan op blootgestelde huid te krijgen dan een die is bedekt met haren.
  • Groter beroep op u. Als je intiem met deze man zijn, vertel hem dat je een gladdere kist aantrekkelijker zou vinden, omdat het je niet zou krabben!
 2. 2
  Zeg hem een haarloze borst zet je gewoon op. Als een man denkt dat scheren zijn borst zal u overtuigen om seks te hebben met hem, dat kan alles wat je nodig hebt om hem te overtuigen.
  • Denk aan de snuggle factor. Zeg hem dat knuffelen een haarloze borst is aanzienlijk comfortabeler. Geen dolende haren in je mond of op je wang je op draait.
  • Laat hem weten dat het u toestaat om al zijn spieren zien. Welke man wil niet pronken met zijn zes of acht pak? Ook al heeft hij slechts een een pak, zal uw kerel worden opgewonden om te pronken met de goederen in plaats van te verbergen onder al dat haar.
  • Laat hem weten dat zachte, blote borst zijn zeer kiss-waardig. Laat hem weten dat je meer geneigd om een ​​blote borst te kussen dan een dat is alles behaard. Hoeveel meisjes willen een hap van haar wanneer ze proberen te romantisch?
 3. 3
  Laat hem weten dat een blote borst een vertrouwen booster kan zijn. Veel jongens die zijn gedupeerd mode slachtoffers zijn een beetje beschaamd over hun harige borst, vooral in een tijdperk waar jongens als Zac Efron, David Beckham en haarloze lichaam Justin Bieber's zijn populair. Lang verdwenen is de jaren '70 geopend-shirt, hair-morsen mode - minder haar op de borst is zeker beschouwd aantrekkelijker te worden door de huidige mode-normen. Een deel van het vertrouwen versterkt dat hij zou kunnen krijgen met een minder harige borst omvatten:
  • Het vertrouwen op het strand. In plaats van altijd het dragen van een zwem-of t-shirt omdat hij geen vertrouwen in zichzelf en bezorgd over mode, kan hij trots pronken met die pikt. Vertel hem dat je graag voor hem om zijn staalharde buikspieren pronken in het openbaar.
  • Kan voelen zich meer comfortabel in pure, dunne t-shirts en overhemden. Extreem behaarde mannen hebben eigenlijk meer opvulling onder dress shirts of t-shirts. Ook, tenzij je een hemd te dragen, mensen kunnen het haar onder het shirt te zien. Veel mannen die weten dit zijn in verlegenheid gebracht maar het scheren van de borst is dit probleem verdwenen.
 4. 4
  Voor het hebben van een professionele het werk doen. Een van de redenen dat hij kan slagen er niet in het idee is de gedachte van het hebben van te committeren aan scheren het af zelf, met alle parafernalia die nodig heeft en de rotzooi die zal resulteren. Vooral als hij is bijzonder behaard, scheren zijn borst zal een enorme tijd inzet een beetje pijnlijk zijn en mogelijk. Door gebruik te maken van een professionele, vertel hem dat hij zal ervaren een betere uitkomsten, zoals:
  • Een vermindering van scheermes branden of irritatie. Een professional weet hoe de borst scheren te vermijden scheermes branden en / of irritatie. Tussen de techniek en professionele scheerschuim en lotion, zal je man blij zijn met het resultaat.
  • Professionals doen het op de juiste manier - geen snijwonden of bloed. Als uw kerel is niet enthousiast om snijwonden of haat het zien van bloed, dan is een professional is de enige manier om te gaan.
  • Overweeg een bezoek aan een professional die gespecialiseerd is in mensen. Veel mannen zullen zijn te verlegen om het haar te bezoeken en nagelsalon voor een kist scheren. In plaats daarvan, onderzoek een plaats die gespecialiseerd is in de behoeften van mannen om zijn comfort niveau te verhogen. Deze factor zou wel clinch de deal.
 5. 5
  Realiseer je dat dan mogelijk verlegenheid, je beau zou kunnen worden gedragen om het haar te laten zitten als gevolg van angst voor pijn. Immers, ontharing van gevoelige gebieden is pijnlijk - denk maar aan been waxen (hem te herinneren hoeveel hij houdt van je gladde benen en hoe hij het zou vinden als ze waar zo harig als zijn borst) als je hebt deze ervaring gehad. Sommige geruststellende praten over pijn verlichten opties eigenlijk zou de weg openen voor je man te waxen overwegen, laserbehandelingen, enz. aanbieden om te betalen voor het kan ook helpen.
  • Praat over de methoden die u weet van dat de pijn verminderen, zoals verdovende crèmes, stomen, het drinken van whisky, enz.
  • Zoals eerder gesuggereerd, suggereren dat hij het professioneel verwijderd omdat het betekent meestal minder pijn, en je zal het geld.
 6. 6
  Vermijd badgering uw harige beau. Uitwerken van uw voorkeuren, maar vergeet niet dat hij is degene die behoefte heeft om de keuze te maken over dit, niet jij. Als hij niet overtuigd is door wat u hebt voorgesteld en wil zijn harige borst te houden, dan is het beoefenen van de aanvaarding tijd. Beseffen dat hij meer is dan nu duidelijk over wat u zou verkiezen, maar hij gaat niet overtuigd worden door zeuren erover. Laat uw redenen filteren door de tijd - uiteindelijk, kan hij eens, maar op zijn eigen voorwaarden, in zijn eigen tijd en alleen wanneer het lijkt alsof hij de beslissing heeft bereikt. Uiteindelijk, bedenk dan dat er meer aan een relatie dan beharing.

Tips

 • Als je echt geïrriteerd en hij is niet het maken van een beweging om zijn behaarde zichzelf te veranderen, kan een passief agressieve reactie zijn om te stoppen met het scheren zelf. Als hij opmerkingen over de harige oksels en benen ongunstig, hem gewoon vertellen dat je jouwe zal doen als hij zijn doet.
 • Rijkelijk van toepassing zonnebrandcrème op zijn borst bij het raken van het strand - zijn borst zal zijn kwetsbaarder voor zonnebrand zonder het haar.
 • Met behulp van een baard trimmer op borsthaar heeft gewerkt voor sommige mannen - het gaat over het opruimen in plaats van het verwijderen van de haren.
 • Overweeg waxen in tegenstelling tot scheren voor een soepeler, sneller resultaat.
 • Soms is het misschien een goed idee om een ​​compromis te zoeken zijn. Willen, laat de harige borst maar te ontdoen van de schouder en rug haar. Als hij de indruk heeft dat zo veel haar is gewoon te overweldigend voor je, zou hij worden verplaatst naar een beetje scheren tegemoet.

Waarschuwingen

 • Het is zijn lichaam, als hij niet zal instemmen, leren leven met het.
 • Te allen tijde blijft gevoelig. Niemand wil namen worden genoemd of laten doorschemeren dat ze er walgelijk of griezelig. Dat is pijnlijk en kan leiden tot een daling van het zelfvertrouwen.
 • Als je een aanzienlijke hoeveelheid van het haar laat een professionele het werk doen - een DIY-aanpak kan leiden tot bezuinigingen, scheermes branden en eventueel ongelijke haren.