Wkanl

Hoe een sociale club op te richten

Leer hoe u uw eigen sociale club beginnen om nieuwe vrienden te ontmoeten. In dit voorbeeld wordt uitgelegd hoe u een schetsen club naar artiesten beginnen, maar kan worden toegepast op andere soorten clubs, alsmede (zoals leesgroepen, breien groepen, of wat je toevallig wilt)

Stappen

Hoe een sociale club op te richten. Heeft u een hobby of thema klaar.
Hoe een sociale club op te richten. Heeft u een hobby of thema klaar.
 1. 1
  Heeft u een hobby of thema klaar. Als tekening is je ding en je wilt meer kunstenaars, dat werkt geweldig, maar misschien is er iets anders dat je graag zou proberen, zoals het maken van gebreide tags of staging weird 'happenings' rond je stad te ontmoeten.
 2. 2
  De meeste clubs beginnen heel klein, met een kerngroep van vrienden. Heb je een paar vrienden die uw interesse delen? Wijzen op een tijd en plaats om te hangen en doe je ding (of het nu schetsen, of praten over een boek, of wat dan ook.
 3. 3
  Ervan uitgaande dat je al had plezier, opgezet een andere keer te ontmoeten en doe hetzelfde. Probeer de volgende vergadering maak een week van toen, en suggereren dat je vrienden uit te nodigen anderen uit te nodigen.
 4. 4
  Als u nog niet hebt gedaan, start een rekening bij een social networking site zoals Friendster en MySpace, twitter of facebook. Vind nieuwe mensen en jezelf voorstellen aan hen. Vertel hen over de club en nodigt hen uit om het.
 5. 5
  Als u wilt uw club nog verder uit te breiden, overweeg dan het opstarten van een groep BBS systeem, het plaatsen van een advertentie op Craigslist, het ophangen van flyers, en gaan naar clubs met een gelijkaardig thema 'scalp' mensen in mee uw groep.

Tips

 • Ervan uitgaande dat de club is het krijgen van een fatsoenlijk bedrag van mensen komen opdagen, moet u vertellen dat de mensen die je uitnodigt (dwz zeggen 'vorige keer hadden we echt een leuke opkomst, hebben we over de gehele bovenste verdieping van X koffiehuis') Mensen zijn geïntrigeerd door dingen die populair zijn.
 • De sociale toon van de club moet afhangen van uw algemene doelstellingen. Wilt u een grote verscheidenheid van mensen en verhoging van aantallen te voldoen, moet u om vriendelijk en behulpzaam voor beginners in het gebied van belang. Als je het tegenovergestelde effect wilt, stelt u een toon van exclusiviteit en maken de mensen springen door hoepels om mee te doen.
 • Als het gaat om clubs, zullen sommigen komen en sommigen zullen gaan, dus het is belangrijk om te blijven ontmoeten van nieuwe mensen uit te nodigen. Ervan uitgaande dat je club niet slecht is krijg je een paar mensen die blijft plakken, en beginnen hun vrienden uitnodigen, en zo verder en zo voort. Het vinden van een evenwicht tussen structuur en creatieve vrijheid in de groep is belangrijk: te veel regels en mensen zullen niet deelnemen, te weinig, en ze denken dat ze niet hoeven te verschijnen.
 • Ik kan niet genoeg benadrukken: Hou het licht en casual. Brengen geen hamer om bang en kondigen het begin van de vergadering. Bij het uitnodigen van mensen, hen vertellen dat de mensen die al gaan zijn echt een leuke groep en hen aanmoedigen om hun eigen vrienden ook mee te nemen.
 • Verkopen wat eten aan de leden om een ​​beetje meer geld te verdienen voor de club!
 • Coffeeshops maken geweldige ontmoetingsplaatsen.

Waarschuwingen

 • Niet ooit, ooit zeuren over het zo niet veel mensen zijn komen opdagen. Nooit smeken mensen om opdagen. Het zal alleen het tegenovergestelde effect.
 • Hoeft niet teleurgesteld te krijgen als de opkomst is niet hoog. Gewoon concentreren op het hebben van een goede tijd met de mensen die er zijn.
 • Je kan hebben om een ​​grotere ontmoetingsruimte vinden als de club wordt te succesvol.
 • Probeer niet om een ​​bos van onaangename dingen te doen zoals proberen om het opzetten van een commissie of een nieuwsbrief te vroeg op. Dat bureaucratische onzin schrikt veel mensen af. Vergeet niet, mensen willen plezier hebben!

Dingen die je nodig hebt

 • In het begin moet je een kerngroep van 2 of 3 vrienden die zich inzetten voor het bijwonen van uw club elke week. Als dat niet mogelijk is, dan nodigen een groot aantal mensen tegelijk.
 • Wees sociaal en extravert, en hebben de wens om nieuwe mensen te ontmoeten