Wkanl

Hoe de jongen je graag gaan van wildvreemde te krijgen, om vriend, om vriendje

Het is niet gemakkelijk om een ​​vriend, of zelfs een vriend die is een man voor die kwestie. Ze zijn kieskeurig en soms helemaal debiel. Hier zijn een paar stappen om u te helpen die jongen, of je wilt hem voor het uiterlijk, persoonlijkheid, of als je echt niet zeker weet waarom je hem wilt, maar je doet.

Stappen

Hoe de jongen je graag gaan van wildvreemde te krijgen, om vriend, om vriendje. Probeer ervoor te zorgen dat je echt graag deze man, en als hij zelfs moeite waard uw tijd.
Hoe de jongen je graag gaan van wildvreemde te krijgen, om vriend, om vriendje. Probeer ervoor te zorgen dat je echt graag deze man, en als hij zelfs moeite waard uw tijd.
 1. 1
  Probeer ervoor te zorgen dat je echt graag deze man, en als hij zelfs moeite waard uw tijd. Als u op zoek bent naar specifieke eigenschappen in iemand, vraag een vriend of zelfs de tijd zelf te zien wat deze man is alles over te nemen. U wilt niet uw tijd verspillen aan iemand die is niet wie je denkt dat hij is. Wat is het punt van dat?
 2. 2
  Beginnen steeds om hem beter te leren kennen! Breng wat tijd door met hem te praten: maak je doel ten minste eenmaal om de andere dag. Je wilt niet lijken obsessief, maar u wilt niet te bang om hem ook praten verschijnen.
 3. 3
  Vinden gemeenschappelijke belangen. Heeft u beiden verliefd rockmuziek? Hoe zit het basketbal? Het is altijd nuttig om te weten wat deze man is geïnteresseerd in, en zelfs als je alles wat je twee gemeen hebben niet kunnen vinden, proberen te interesseren in wat hij wil. Wie weet? Hij zou uiteindelijk niet zo houden van je, maar je kan een nieuwe hobby te vinden.
 4. 4
  Grapje rond is altijd leuk. Maak hem lachen en comfortabel voelen om je heen. Echter, zorg ervoor dat u voorkomen dat het gebruik geen grappen die hem kon beledigen, je weet nooit wat er kan gebeuren.
 5. 5
  Flirt! Je hoeft niet overboord te gaan, maar zelfs de occasionele zitten naast hem of hem te complimenteren kan een enorme impact hebben.
 6. 6
  Stel vragen. Het beste wat te doen in een moment van ongemakkelijke stilte. U kunt ook een gesprek als dit te beginnen, vooral als je wilt uitstappen van een ander dan jezelf topic.
 7. 7
  Vraag hen of ze druk bezig in het weekend. Misschien met een paar andere mensen (dus zal hij niet denken dat het een datum.) Ga naar de bioscoop of een arcade, of ga en nog wat pizza, (altijd goed omdat je jezelf introduceren).
 8. 8
  Geef hem geschenken. Je moet hem een ​​verjaardagscadeau / kerstcadeautjes. Niets te groot, dat wel.
 9. 9
  Als jullie praten al een tijdje (ongeveer 2 tot 3 weken) beginnen flirten met hem een beetje meer. Raak zijn schouder tijdens het gesprek of kijk hem recht in de ogen als je twee praten. (Maar niet in zijn ogen kijken in een raar of obsessieve blik of hij zal omdraaien.)
 10. 10
  Zodra jullie beginnen opknoping uit vaker, vragen meer persoonlijke vragen over hem, en beantwoorden eerlijk als hij je vraagt ​​over je leven (tenzij het ​​is iets persoonlijks dat je niet wilt morsen), en open staan ​​voor hem. Laat hem je te leren kennen, maar zorg ervoor dat het niet te nemen te snel. Vertel hem niet alles wat hij moet weten over u in uw gesprekken. Laat hem knabbelen van de kaas en laat hem weinig lekkernijen van jezelf. Op die manier zul je nieuwe gesprekken te voeren elke keer, en je zal niet saai zijn. Saaie onderwerpen zijn de vrije manier om de check out lijst! En vermijd te liegen. De waarheid zal altijd vinden dat het weg terug naar hem, en hij kon uiteindelijk gênant u.
 11. 11
  Krijg hem om comfortabel om je heen. Als het alleen jullie twee, staken een gesprek terloops, laat hem weten dat hij comfortabel met u kan worden in elke situatie. Dat is een geweldige manier om hem te landen als je vriendje. En er altijd zijn als hij je nodig heeft. Dat is niet alleen als u wilt worden bf / gf, dat is voor vrienden in het algemeen. Maar het is nog steeds een goede tip.
 12. 12
  Als hij een ex had, te weten als hij over haar heen. Het eerste wat je moet weten of het al dan niet hij heeft nog steeds een vuur voor zijn ex. Als dat het geval is, hoeft u hem niet als een vriendje. Om uit te vinden, hem terloops te vragen. Krijg hem te praten over eventuele gevoelens die hij heeft over haar, of ze nu goed of slecht. Haal hem uit te spuwen over de vraag of hij haar onlangs heeft gezien, of ze nog steeds contact, etc. houden Als u vindt dat hij over haar, ga dan naar stap twee.
 13. 13
  Vertel hem over je ex. Laat hem weten op geen vage termen dat u 100% meer dan dat "persoon" die je hart brak. Jongens zijn zeer gemakkelijk afgeschrikt door vrouwen die nog steeds zijn opgehangen aan een ex. Komen niet uit als een van die vrouwen. Dat is de snelste manier om ervoor te zorgen dat deze man dat je blijft gewoon je vriend.
 14. 14
  Hint aan hem dat je geïnteresseerd bent. Laat je man vriend weten hoeveel u sterk aan hem denken en hoeveel je denkt dat hij een goede vriend voor iemand op een dag zou maken. Hij is waarschijnlijk zo gewend te worden gepest, vernederd en bemoederd door zijn ex dat het verfrissend zal zijn om te horen dat je denkt dat hij eigenlijk zou maken een fantastische vriend.
 15. 15
  Vraag hem uit op een datum. Maar noem het niet een datum. In de plaats, een avond uit te nodigen hem uit om de films als vrienden. Als hij je vraagt ​​je het volgende weekend en je hem vraagt ​​over weer, het volgende wat je weet, je zowel zult merken dat je dating.
 16. 16
  Tekst en e-mail hem. Stuur hem komische sms'jes en e-mails. Het is een fantastische manier om je vriendschap en toekomstige relatie op te bouwen. Jongens willen vrouwen dat ze zichzelf kunnen zijn met hen. Door te laten allemaal rondhangen, je bent hem te laten weten dat je plezier en koel tegelijkertijd.
 17. 17
  En als je eenmaal jongens hebben gehangen en eindelijk gekregen om veel (maar niet alles) over elkaar, knal de vraag weten, "heb je ons ooit voorgesteld, weet je, 'samen'? ' Doe dit wanneer jullie twee alleen bent ergens, weet u niet als zijn antwoord waar is anders. Veel jongens zeggen "nee" als ze rond hun vrienden omdat, willen ze niet om aandacht te trekken van alle anderen. Ze het gevoel dat ze onder druk gezet om te zeggen ja, omdat, nou ja, hun vrienden zullen lap op hen en drijven hem naar "nee".
 18. 18
  Als de man zegt "ik heb niet het gevoel alsof ik wil ons naar een hoger niveau op dit moment." Hij bedoelt, "Je bent groot als een vriend, ik wil gewoon niet naar bf / gf zijn op dit moment." Respecteren zijn keuze, en dan blijven vrienden. Handel niet in de steek gelaten, want dat zal een eigenaardigheid tussen jullie twee, die u zal terug te zetten naar bijna vreemden te creëren. En als op een dag, zegt hij, "Hey, wil je een film met mij te vangen? Je weet wel, als een date?" dan lachen (weet je dat je hebt gewacht!) en zeggen: "Ik dacht dat je het nooit zou vragen." en bijt je lip. Bijt je lip geeft je een blik van opwinding en angst die een goede blik, want dan is de man weet je nerveus bent ook.
 19. 19
  En als de man zegt ja de eerste keer, wel cool aan is. Doe hetzelfde "beet de lip" routine. En, als hij gaat in voor de kus, geniet van elk stomende moment. Je kunt niet zeggen dat je hebt hem niet gekend voor lang genoeg, want je hebt, als een vriend. Dat geeft je automatisch het recht om hem te kussen gelijk als hij je mee uit vraagt. Maar hem niet eerst te kussen, laat hem de eer, en dan, na een paar data, kunt u de eerste zetten alles wat je wilt maken.
 20. 20
  Als hij je niet mag, niet persoonlijk op. Er zijn meer vissen die er in de zee. U zult zien dat een man ooit vinden!

Tips

 • Besteed aandacht aan wat hij zegt, en niet alles te vergeten. Is het niet vervelend als je iemand vertelt je verjaardag is een bepaalde datum, en de volgende dag vragen ze wanneer je jarig is?
 • Als je heel verlegen, vraag dan een van je vrienden te helpen, maar niet wanhopig lijken. wat je ook doet, doe niet alsof je NIET wilt praten met hem!
 • Stel geen vragen die beantwoord kunnen worden met ja of nee of je zal nooit een echt gesprek.
 • Gewoon ontspannen en plezier hebben met je date.
 • U kunt ervoor zorgen dat je niet op zoek te wanhopig door te chatten / flirten een beetje met andere jongens, maar als je denkt dat hij je leuk vindt is dit een beetje gemeen en hij kon geven op je.
 • Wees gewoon eerlijk en open. In relaties, altijd eerlijk en open. Vertel hem hoe je je voelt. Dat is het.
 • Als hij je vraagt ​​als je hem dan zeggen ja zacht en als er niemand is om niet door uw of zijn vrienden!
 • Als je niet weet hoe je een gesprek starten, gewoon nonchalant voorbij lopen en zeggen: 'He, je bent in Lucy's klas is het niet? Heb je haar ergens gezien? '
 • Plagen hem en glimlach. Toen hij plaagt terug, kunt u zachtjes duwen hem en lachen zeggen 'ik doe niet' of wat dan ook. Dit is het zijn aanhankelijk, maar het niet voor de hand.
 • Maak je geen zorgen als je iets stoms zeggen. Als hij je leuk vindt hij krijgt dat je waarschijnlijk gewoon nerveus en de kans bestaat dat hij is ook.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om jezelf te veranderen voor een vent. Als je hebt om dat te doen, de man is waarschijnlijk niet eens de moeite waard!
 • Leg het niet op te dik. Dit betekent, maak het niet zo duidelijk te maken, of hij zal krijgen 'onprettig'. Het betekent ook vraag hem niet in het eerste gesprek dat je twee hebben!
 • Als de jongen je bent breken aan houdt niet van je, gewoon vrienden zijn.
 • Als je met hem praat, probeer niet om verlegen en bloost. Het is een dode giveaway dat je hem leuk!
 • Weet dingen zoals ouders en grootouders in een gesprek niet noemen, het zal echt lastig voor je als hij zegt: "Nou mijn oma overleed een paar weken geleden eigenlijk".
 • Probeer niet om hem 24/7 te praten of naar hem staren. Deze kruipt iedereen uit, vooral hem!
 • Heeft een stalker niet geworden, maar zijn koele te lopen in hem een ​​paar keer, of eigenlijk 'lopen in hem' en eindelijk je boeken op de vloer. Het is een goed gesprek starter.
 • Zorg ervoor dat je niet te proberen en maak hem jaloers. Hij kan de verkeerde boodschap te krijgen en denken dat je hem niet mag.

Dingen die je nodig hebt

 • Deze gids
 • Vertrouwen (altijd de sleutel tot succes)
 • en de jongen